@takas anadolu cadolozu içinmi vadiyi bırakıyor önemli birisi daha öldü sandım bende yazılrı görünce![]()
Erhan %99 ölmeyecek zaten ölürse kimsenin izleyecek dayanağı kalmazhüsnüde öldü demek ölüm tüyoları hep tuttu pusat andrei hüsnü şimdi sıra erhanda ölüm tüyolarında sırada o var![]()
yusufu sanırım yeni sezona polata hazırlıyorlar oyüzden polatın yakınında cahit hariç tüm adamları ölüyor galiba erhanda sezon finalinde böyle birşey varsa ölür ama pusatın ölmeside yetti benim bu sezon bırakmama görkeme büyük vefasızlık yapıldı vadinin bu düşük son 3 sezonunuda kurtaran adam pusattı çocuğu harcadılar resmenErhan %99 ölmeyecek zaten ölürse kimsenin izleyecek dayanağı kalmaz![]()
yusufu sanırım yeni sezona polata hazırlıyorlar oyüzden polatın yakınında cahit hariç tüm adamları ölüyor galiba erhanda sezon finalinde böyle birşey varsa ölür ama pusatın ölmeside yetti benim bu sezon bırakmama görkeme büyük vefasızlık yapıldı vadinin bu düşük son 3 sezonunuda kurtaran adam pusattı çocuğu harcadılar resmen![]()