Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm Yorumları

Hüsnü nasıl mücadele etti ya adamım ulubatlı hasan sanki mübarek

Hüsnü yü harcadilar söylenecek bişey yok haftaya son kez vadi izlerim. Bu hafta teraviye gitmemiştim. Haftaya gidecem netten izlerim sezon finalini

Hüsnü gibi karakter harcanir mı ya yazık günah

Aga Hüsnü vurulduktan sonra direk bu sahneyi açtım, eski Pusu ve yeni Pusu arasında dağlar kadar fark var. Sözde komiklik olsun diye Abbas'ı getirdiler tutmayınca onu da öldürdüler valla ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar bence.

vay arkadaş resmen görülmemiş bir katliam yapıyorlar bu kadarına pes

vadi freni patlamış kamon gibi gidiyor

bakalım bu kamyon nerde nasıl duracak bir daha nasıl hareket edecek

Bu saatten sonra kim ölürse ölsün vadiyi sildim
Aga ben taa Abdülhey öldüğünden beri böyle düşünüyordum da sen fazla iyimserdin. Geç olsun güç olmasın senin gibi siyah ekran da olsa izlerim diyen bir vadici olarak bunların bir işi beceremediklerini gördün ya daha da birşey demem ben bunlara.

ben ramazandan dolayı son 2 bölümüde tvden izleyemicem bölümede yarın bakıcam kimler öldü pusat harici 😵

Yalnız Ertan Saban'a helal olsun bir kötü karakter olarak bu sezon kendini en fazla sevdiren Gölge oldu :D Ama bu reziller bölüm sonunda onu da harcarlar :(

Aga Hüsnü vurulduktan sonra direk bu sahneyi açtım, eski Pusu ve yeni Pusu arasında dağlar kadar fark var. Sözde komiklik olsun diye Abbas'ı getirdiler tutmayınca onu da öldürdüler valla ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar bence.

Böyle kıyaslayarak izlerseniz böyle düşünürsünüz tabii kıyaslama bence