Hüsnü nasıl mücadele etti ya adamım ulubatlı hasan sanki mübarek
Hüsnü yü harcadilar söylenecek bişey yok haftaya son kez vadi izlerim. Bu hafta teraviye gitmemiştim. Haftaya gidecem netten izlerim sezon finalini
Hüsnü gibi karakter harcanir mı ya yazık günah
Rolü tam belli değilmiş ama ben olsam Meryem'in hapisten çıkan kardeşi falan yapardım öyle bir potansiyel var Görkem Sevindik'te.Görkem sevindik hangi rolle diziye girecek ki orda çakırın oğlu var zaten
Vay beBu saatten sonra kim ölürse ölsün vadiyi sildim
Aga ben taa Abdülhey öldüğünden beri böyle düşünüyordum da sen fazla iyimserdin. Geç olsun güç olmasın senin gibi siyah ekran da olsa izlerim diyen bir vadici olarak bunların bir işi beceremediklerini gördün ya daha da birşey demem ben bunlara.Bu saatten sonra kim ölürse ölsün vadiyi sildim
ben ramazandan dolayı son 2 bölümüde tvden izleyemicem bölümede yarın bakıcam kimler öldü pusat harici 😵
@takas anadolu cadolozu içinmi vadiyi bırakıyor önemli birisi daha öldü sandım bende yazılrı görünceanadolu hanım öldü
Aga Hüsnü vurulduktan sonra direk bu sahneyi açtım, eski Pusu ve yeni Pusu arasında dağlar kadar fark var. Sözde komiklik olsun diye Abbas'ı getirdiler tutmayınca onu da öldürdüler valla ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar bence.
Husnu oldu@takas anadolu cadolozu içinmi vadiyi bırakıyor önemli birisi daha öldü sandım bende yazılrı görünce![]()