Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

Konuyu neden başka yerlere çekiyosunuz adam kendi canını düşünmedi ki
adamlarının canını düşündü ona üzüldü tepkiside oydu
cnm adamları için gemiyi verdi ona birşey demiyorum ama andrei pusatı öldürücekken beni öldürme diye yalvarıyor ve hep babasının olduğunu idd ettiği babasının mirasını mekanı bile andreiye vermek istiyor sırf ölmemek için polatı arar ona yalvarırım diyor nerdeyse donunu çıkarıp vericek bu sahneyi vadici senaristinin yazdığına inanamıyorum rakip dizilerden birisi yazması lazım normalde böyle bir sahneyi ayıptır yaa utanmaz herifler

biri öldürürken sende öldürme beni demezmisin çiğdem

abi benimle dalga geçme üzüleceğim kadar üzüldüm tamam mı raciler
gidince necati şaşmaz da gitseydi o zaman bitmişti vadi
bu günleri göreceğimize keşke bitseydi diyorum bu kadarını tahmin edememiştik Necati Şaşmaz en sevdiğim ünlü babam kadar seviyorum ama ona da yazıklar olsun

Raciler gittiği gün dükkanı kapatacaklardı. Sırf ego uğruna diziyi sakız gibi uzattılar. Bir efsane böyle bitmemeliydi. Ocak ayından beri şu malum olaydan (sperm olayı) ötürü inanılmaz acı çekiyorum. Bir dizinin içine ancak bu kadar edilir. Üste para versen bu kadarı olmazdı. Bravo bu da bir başarıdır.

bu günleri göreceğimize keşke bitseydi diyorum bu kadarını tahmin edememiştik Necati Şaşmaz en sevdiğim ünlü babam kadar seviyorum ama ona da yazıklar olsun

Yazıklar olsun diyecek ne yaptı adam raci ye bu kadar kızmadınız herhalde

biri öldürürken sende öldürme beni demezmisin çiğdem
onları oyuna getiricek bir şekilde ve andreinin adamından silahı alıp andreiyi öldürmeye çalısıcakken ölücek pusata yazılıcak ölüm sahnesi odur son sahneyide polat pusatı kafasını dizine alıp ağlama sahnesiyle bitirmeleri lazım art niyetli yazılmış sahne bak vadinin kendi senaristleri vadiye art niyetli sahne yazıyor bunu yapan vadi ekibi daha söze gerek yok bence

aga sen hala bu olanları savunuyorsan benimle bi süre hiç konuşma seninle kavga etmek istemiyorum bu durumu savunmak aklımın almayacağı bir olay olacak iş değil
canın nasıl istiyorsa fark etmez hangisini istersen

Güleyim daha adamın öldüğü bile belli değil yahu öldüğüne dair birşey
demediler ne art niyeti olacak art niyet olsaydı pusat şimdiye kadar yaşamazdı

O kadar mı kötü la? Merak ettim. Bakıyım bi nası ölmüşler.

Tilkinin ölümü hakikaten çok basit oldu
o kadar cool takılıyordu ki bir planı var zannetmiştim

iyidir başkan ; vadi için soruyorsan bu saatten sonra vadinin devam etmesi süpriz olur enteresan işler oldu reytingler 1.lik falan onları zaten geçtimde bu yapılanlardan sonra vadi hala yoluna devam edebilirse doğrusu şaşırtıcı olur ne oldu , ne yapılmak isteniliyor anlam veremiyorum

Güleyim daha adamın öldüğü bile belli değil yahu öldüğüne dair birşey
demediler ne art niyeti olacak art niyet olsaydı pusat şimdiye kadar yaşamazdı
ayoll adam nerdeyse andreiye gel beni şey yap ama öldürme diyecekti tövbe estafurullah okadar rezil durumda öldü pusat ağzımı bozudrmaya niyet etmişşsin ama daha vadi umrumda olmadığı için ilk defa bukadar sakinim