Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

bu zihniyet gitmediği sürece isterlerse tüm hollywood u getirsinler fayda etmez ben böyle bişey görmedim
madem pusat ölüyor tilki neden ölüyor tilki ölecek pusat niye ölüyor 2 efsaneyi gömdük boş yere rezillik
Aga Cahit akraba kadrolarına yer açıyor :A Yakında ortada Polat falan da kalmayacak zaten şu an canlı cenaze izliyoruz ortada görüntüsü de kalmayacak :)

Vay be Tilki Andrei de kara toprak olmuş ha? İlk çıktığında ve bir süre sonra tamamen ortadan kaybolduğunda ne büyük efsane olmuştu, uzun yıllar unutulmamıştı. Keşke hep efsane olarak kalsaydı, hiç geri dönmeseydi lakin senaryo sıkıntısı çekince efsaneyi öldürmek gerekti, iyi ki Oktay Kaynarca geri dönmedi diziye yoksa defalarca Çakır efsanesini de rezil ederlerdi.

Çakır'ın oğlunun ölmesiyle Çakır dönemi tamamen kapanmış oldu. Gerçi kız kardeşi sanırım uzun süredir ortalarda gözükmüyor, seneye onu tekrardan dâhil ederler.

bir küfürde 2 yılda kurtlar vadisini eriten reziller rezili kanal d ye etmek lazım. ulan erken başlatıp erken bitirmek nedir beyin yoksunları yaz günü bu kadar mı kafanız çalışmıyor nasıl bir zihniyettir bu ya

haftaya da deli hüsnü ölecek kesin abi bunlar harbiden neyin kafasını yaşıyolar final falan mı olacak acaba yeni sezonda başka mantıklı birşey gelmiyor aklıma

çok ayıp ediyosunuz ne diyim saygı duyuyorum ablacım
abla bas git şurdan canımız sıkkın zaten kalbini kırmayayım lütfen konuşma benimle bu akşam

yalnız son bölümler böyleyse sezon finali nasıl olacak düşünemiyorum daha 2 bölüm var sezon finaline

haftaya da deli hüsnü ölecek kesin abi bunlar harbiden neyin kafasını yaşıyolar final falan mı olacak acaba yeni sezonda başka mantıklı birşey gelmiyor aklıma

abla bas git şurdan canımız sıkkın zaten kalbini kırmayayım lütfen konuşma benimle bu akşam

bas git diyerek kırdın zaten ablacım tşk ederim

öldüklerinemi yanalım ayoll yoksa seyirciye hakaretlerinemi nasıl ölüm sahneleridir bunlar

pusat gibi korkusuz birisi adam donunu çıakrıp vericekti nerdeyse beni öldürme diye bu nasıl bir sahnedir yaaa

andrei vadinin şüphesiz en önemli en korkusuz düşmanı nasıl olurda polata beni öldürme hatta dost olalım diye yalvarır

insanların sevdiği bu vadi efsanelerini neden küçük düşürtme ihtiyacları duydular vadi izleyicisine çok büyük saygısızlık yapılmıştır 😕

Kurtlar Vadisi tarihinde ilk defa oyuncu sayısı 10'lu sayılara düştü. Tehlikenin farkında mısınız!

öldüklerinemi yanalım ayoll yoksa seyirciye hakaretlerinemi nasıl ölüm sahneleridir bunlar

pusat gibi korkusuz birisi adam donunu çıakrıp vericekti nerdeyse beni öldürme diye bu nasıl bir sahnedir yaaa

andrei vadinin şüphesiz en önemli en korkusuz düşmanı nasıl olurda polata beni öldürme hatta dost olalım diye yalvarır

insanların sevdiği bu vadi efsanelerini neden küçük düşürtme ihtiyacları duydular vadi izleyicisine çok büyük saygısızlık yapılmıştır 😕

Konuyu neden başka yerlere çekiyosunuz adam kendi canını düşünmedi ki
adamlarının canını düşündü ona üzüldü tepkiside oydu

Yazana değil yazdırana bakmak lazım :)bütün sorumluluk patronundur gerisi lafı güzaf :( NECATİ Şaşmaz bu işi becerememiştir . Çok yanlış insanları yanına alarak ve bütün dümeni onlara teslim ederek kendi sonunu hazırlamıştır :( bu işin geyi dönüşü yoktur kendinizi kandırmayın .

bakalım bu saatten sonra yusufu zeynepi kime izlettireceksiniz hadi bakalım artık kurtlar vadisinin reytinglerine gram üzülmem umrumda olmayacak alınmış her reyting bunlara fazladır

Yazana değil yazdırana bakmak lazım :)bütün sorumluluk patronundur gerisi lafı güzaf :( NECATİ Şaşmaz bu işi becerememiştir . Çok yanlış insanları yanına alarak ve bütün dümeni onlara teslim ederek kendi sonunu hazırlamıştır :( bu işin geyi dönüşü yoktur kendinizi kandırmayın .

birşey sorcam necati şaşmaz olmasa bu dizi bu kadar devam edermiydi
necati şaşmaz olmasa bu dizi çoktan bitmişti yahu

ne dönüşü abi bitti artık bitti bana al pacinoyu getirsen ne dünyanın en büyük oyuncusunu getirsen ne. benim için pusat çakır dünyanın en büyük oyuncusundan daha değerlidir onu almışsın tilkiyi almışsın raskolnü almışsın deli hüsnüyü alacaksın inan bu saatten sonra hiçbir şey beni heycanlandıramaz istersen tüm oyuncuları yığ diziye kimsenin umrumda değil deni bitti kara göründü artık yolun sonu geldi

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan