Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kardeşim neden ağlıyorsun ben şu an totomla gülüyorum afedersin Dizi zaten can çekişiyordu. 2 sezondur diziyi Vadi diye algılayıp izliyorsam namerdim. 10. Sezon sonunda Polat'ı Akif boğarken öldü benim için. Sonrası yok, hiç olmamıştı.
Abla Pusatın ölmesi benim için zerrenin zerresi önemli değil sen olayı anlamamışsın.
Sanmıyorum aga Yani izleyecek varsa da sabrının sınırlarını zorlamak için izleyecektir. Ben de aman aman bir olay olmazsa izlemem ciddi söylüyorum. Perşembe günleri bu rezilliğe katlanacağıma oturur evrenin sırrını çözerimSence gelecek sezon izleyen olur mu aga ben en azından forumdan izleyecek olanı sanmam
Sence gelecek sezon izleyen olur mu aga ben en azından forumdan izleyecek olanı sanmam
ne emeği cnm vadiyi bitirme emeğimi bunun meyvasınıda yediler onumu kutluyorlar rakip bir dizi şirketine bu kötülüğü yapın diziyi batırın deseler yapamazsın rakibin olduğu halde için acır bunlar kendi kendielrini nasıl bitirdiler birde deli gibi oynuyorlar allah akıl fikir versin insan kendi çocuğunu öldürürmü yaaa aa vadiden bıktılarsa bitirsinler yayından kalkması için uğraşmasınlar tabi ben sana sevgimden dolayı böyle nazik yazıyorum yoksa bunlara başka türlü yazardım daha doğrusu daha umrumda değil
İzle abla ne diyelim zeynepli yusufçuklu anadolu selçuklulu pusunla sana iyi seyirler.Ben izlicem benim adıma yorum yapma batuhan bırakma kararınıza saygı duyuyorum
ama ben sonuna kadar izlicem vadiyi kim ne derse desin
bu zihniyet gitmediği sürece isterlerse tüm hollywood u getirsinler fayda etmez ben böyle bişey görmedimSeneye bu adamların yerini doldurmak ve en önemlisi kaybedilen seyircileri geri kazanmak için Leonardo di Caprio, Tony Stark, Angelina Jolie gibi oyuncuları almaları lazım
vadikızı seneye buradayız izleyeni de izlemeyenide görecez yalnız ben bu kadar ölümü ayrılığı kesinlikle beklemiyordumBen izlicem benim adıma yorum yapma batuhan bırakma kararınıza saygı duyuyorum
ama ben sonuna kadar izlicem vadiyi kim ne derse desin
utanmadan fragman mı çıkaracaklar bi de çıkarsınlar da birazda ordan küfür edelim tüm vadiciler şuan ana avrat sövüyor bugün yedikleri küfürü o senarist bozuntuları hayatları boyunca yememişlerdirFragman çıkmayacak
İzle abla ne diyelim zeynepli yusufçuklu anadolu selçuklulu pusunla sana iyi seyirler.
kendi çocuğu dediğim vadi ayoll necati şaşmazın çocuğudur vadi ve kendi çocuğunu kendi elleriyle öldürdü 😵Kendi çocuğu derken yahu ölüp ölmediği belli olmadı daha emin
konuşuyorsunız bence
vadikızı seneye buradayız izleyeni de izlemeyenide görecez yalnız ben bu kadar ölümü ayrılığı kesinlikle beklemiyordum
özellikle girip tüm platformlardan küfürlerimi arz edecem hayatta küfür etmeyen bir insana küfür ettirme noktasına getirdiler. hepsinin hesaplarını bulup sövmek farz olduSosyal medyada linç kampanyası var resmen Bakalım Youtubeda ne tarz küfürler göreceğiz