Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

Kardeşim neden ağlıyorsun ben şu an totomla gülüyorum afedersin :A Dizi zaten can çekişiyordu. 2 sezondur diziyi Vadi diye algılayıp izliyorsam namerdim. 10. Sezon sonunda Polat'ı Akif boğarken öldü benim için. Sonrası yok, hiç olmamıştı.

Abla Pusatın ölmesi benim için zerrenin zerresi önemli değil sen olayı anlamamışsın.

Önemli değilse diziyi bırakmanın anlamı ne ablacım evet bende süleyman çakırı
seviyordum ki adamın öldüğüne dair birşey demediler emin oldunuz hemen

Allah belanızı versin. Bize de en azından bana yazık olsun ki sana bir daha değer verip izlediğim için.

Sence gelecek sezon izleyen olur mu aga ben en azından forumdan izleyecek olanı sanmam :A
Sanmıyorum aga :A Yani izleyecek varsa da sabrının sınırlarını zorlamak için izleyecektir. Ben de aman aman bir olay olmazsa izlemem ciddi söylüyorum. Perşembe günleri bu rezilliğe katlanacağıma oturur evrenin sırrını çözerim :A

pusat çakır ve tilki andrei gibi 2 büyük efsanenin ölüm sahnelerine bakın şaka gibi
biri kapının önüne atılır bir hastane sahnesi bile yazılmaz diğeri keklik gibi ölmeyi bekler
ulan adam orda oturuyor bende diyorum bir planı var heralde bir insan hemde tilki andrei göz göre göre ölümü nasıl bekler bu nasıl salakça bir sahnedir ölümün bile bir şerefi olur ama şeref kelimesinden nasibini almamış insanlar bunu nerden bilsin

Seneye bu adamların yerini doldurmak ve en önemlisi kaybedilen seyircileri geri kazanmak için Leonardo di Caprio, Tony Stark, Angelina Jolie gibi oyuncuları almaları lazım :A

ne emeği cnm vadiyi bitirme emeğimi bunun meyvasınıda yediler onumu kutluyorlar rakip bir dizi şirketine bu kötülüğü yapın diziyi batırın deseler yapamazsın rakibin olduğu halde için acır bunlar kendi kendielrini nasıl bitirdiler birde deli gibi oynuyorlar allah akıl fikir versin insan kendi çocuğunu öldürürmü yaaa aa vadiden bıktılarsa bitirsinler yayından kalkması için uğraşmasınlar tabi ben sana sevgimden dolayı böyle nazik yazıyorum yoksa bunlara başka türlü yazardım daha doğrusu daha umrumda değil :(

Kendi çocuğu derken yahu ölüp ölmediği belli olmadı daha emin
konuşuyorsunız bence

Seneye bu adamların yerini doldurmak ve en önemlisi kaybedilen seyircileri geri kazanmak için Leonardo di Caprio, Tony Stark, Angelina Jolie gibi oyuncuları almaları lazım :A
bu zihniyet gitmediği sürece isterlerse tüm hollywood u getirsinler fayda etmez ben böyle bişey görmedim
madem pusat ölüyor tilki neden ölüyor tilki ölecek pusat niye ölüyor 2 efsaneyi gömdük boş yere rezillik

Ben izlicem benim adıma yorum yapma batuhan bırakma kararınıza saygı duyuyorum
ama ben sonuna kadar izlicem vadiyi kim ne derse desin
vadikızı seneye buradayız izleyeni de izlemeyenide görecez yalnız ben bu kadar ölümü ayrılığı kesinlikle beklemiyordum

Sosyal medyada linç kampanyası var resmen :A Bakalım Youtubeda ne tarz küfürler göreceğiz :A

Son kez yazmakta yarar var. Tamam iyi hoş gelen gideni öldürdünüz onada amenna diyelim. Allah aşkına şu senaristler değiştiğinden beri bana kendilerinin yarattığı tek bir karakter göstersinler ki bu karakter sevilsin dilimi kesecem. Üstelik bunu bildikleri halde neden sevilen oyunları neden öldürürsünüz? Önce Raskoln, şimdi Pusat, Tilki yarın belki Hüsnü ve Yasin sonu nereye kadar gidecek?elinizde oyuncu kalmadı artık farkına varman ey PANA.

Bu son yorumum. İnşallah bu saatten sonra yorumda yapmam. Kalbini kırdığım varsada affola.

vadikızı seneye buradayız izleyeni de izlemeyenide görecez yalnız ben bu kadar ölümü ayrılığı kesinlikle beklemiyordum

evet burdayız inşallah bende beklemiyordum ama tüyo okumuştum ben tilki
ölecek diye safiyede ölecekmiş ben bırakmıcam kim ne dersin desin vadiye
devam edeceğim

Sosyal medyada linç kampanyası var resmen :A Bakalım Youtubeda ne tarz küfürler göreceğiz :A
özellikle girip tüm platformlardan küfürlerimi arz edecem hayatta küfür etmeyen bir insana küfür ettirme noktasına getirdiler. hepsinin hesaplarını bulup sövmek farz oldu