Aga Cahit akraba kadrolarına yer açıyorbu zihniyet gitmediği sürece isterlerse tüm hollywood u getirsinler fayda etmez ben böyle bişey görmedim
madem pusat ölüyor tilki neden ölüyor tilki ölecek pusat niye ölüyor 2 efsaneyi gömdük boş yere rezillik
Aga Cahit akraba kadrolarına yer açıyorbu zihniyet gitmediği sürece isterlerse tüm hollywood u getirsinler fayda etmez ben böyle bişey görmedim
madem pusat ölüyor tilki neden ölüyor tilki ölecek pusat niye ölüyor 2 efsaneyi gömdük boş yere rezillik
kendi çocuğu dediğim vadi ayoll necati şaşmazın çocuğudur vadi ve kendi çocuğunu kendi elleriyle öldürdü 😵
özellikle girip tüm platformlardan küfürlerimi arz edecem hayatta küfür etmeyen bir insana küfür ettirme noktasına getirdiler. hepsinin hesaplarını bulup sövmek farz oldu
abla bas git şurdan canımız sıkkın zaten kalbini kırmayayım lütfen konuşma benimle bu akşamçok ayıp ediyosunuz ne diyim saygı duyuyorum ablacım
haftaya da deli hüsnü ölecek kesin abi bunlar harbiden neyin kafasını yaşıyolar final falan mı olacak acaba yeni sezonda başka mantıklı birşey gelmiyor aklıma
abla bas git şurdan canımız sıkkın zaten kalbini kırmayayım lütfen konuşma benimle bu akşam
valla abla an itibariyle kimseyle uğraşamam kırıldıysan kırıldın biz daha çok kırıldıkbas git diyerek kırdın zaten ablacım tşk ederim
öldüklerinemi yanalım ayoll yoksa seyirciye hakaretlerinemi nasıl ölüm sahneleridir bunlar
pusat gibi korkusuz birisi adam donunu çıakrıp vericekti nerdeyse beni öldürme diye bu nasıl bir sahnedir yaaa
andrei vadinin şüphesiz en önemli en korkusuz düşmanı nasıl olurda polata beni öldürme hatta dost olalım diye yalvarır
insanların sevdiği bu vadi efsanelerini neden küçük düşürtme ihtiyacları duydular vadi izleyicisine çok büyük saygısızlık yapılmıştır 😕
vayy abi senin yorumunu yeni gördüm Allah aşkına konuş yaz bişeylerÖlüm ölüm dediğin nedir ki gülümben senin için yaşamayı göze almışım
![]()
valla abla an itibariyle kimseyle uğraşamam kırıldıysan kırıldın biz daha çok kırıldık
Seni seviyorum takasvayy abi senin yorumunu yeni gördüm Allah aşkına konuş yaz bişeyler
Yazana değil yazdırana bakmak lazımbütün sorumluluk patronundur gerisi lafı güzaf
NECATİ Şaşmaz bu işi becerememiştir . Çok yanlış insanları yanına alarak ve bütün dümeni onlara teslim ederek kendi sonunu hazırlamıştır
bu işin geyi dönüşü yoktur kendinizi kandırmayın .
ne dönüşü abi bitti artık bitti bana al pacinoyu getirsen ne dünyanın en büyük oyuncusunu getirsen ne. benim için pusat çakır dünyanın en büyük oyuncusundan daha değerlidir onu almışsın tilkiyi almışsın raskolnü almışsın deli hüsnüyü alacaksın inan bu saatten sonra hiçbir şey beni heycanlandıramaz istersen tüm oyuncuları yığ diziye kimsenin umrumda değil deni bitti kara göründü artık yolun sonu geldiYazana değil yazdırana bakmak lazımbütün sorumluluk patronundur gerisi lafı güzaf
NECATİ Şaşmaz bu işi becerememiştir . Çok yanlış insanları yanına alarak ve bütün dümeni onlara teslim ederek kendi sonunu hazırlamıştır
bu işin geyi dönüşü yoktur kendinizi kandırmayın .