Kurtlar Vadisi Pusu 297. Bölüm Yorumları

Angelica

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,948
Reaksiyon puanı
57,096
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
haftaya ölemse bile yeni sezona çıkamıcak gibi görünüyor cnm pusatla beraber biz kemik kitleyide kaybeder vadi zaten kemik kitle dağılmaya çoktan başladı pusat tuzu biberi olur ip kopar :F

Sanmıyorum pusat ölmeyecek polat kurtaracak bence
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
bölümün kalan kısımlarınıda bugün izledim açıkcası bu bölümün güzel olmasını sağlayan karakterlerin başında pusat gelmiş onun sahneleri hep güzel olmuş ayrıdan raskoln 2.sırada geliyor hüsnüde dövüş sahnesi renk katmıştı ve son olarakta andreinin baskın sahneleri kısaca sevdiğimiz oyuncular rol alınca bölüm renklenmiş bunların harici zeynep yusuf sahneleri bölümün tadını bir yandan kçırmış yemek sahnesi ve ayrıdan zeyneple yusufun konusma sahneleri şaka gibi gerçekten senaristler bölümün güzel olmasını sağlayan raskolnu öldürüyor bir diğer bölümü güzel kılan oyunculardanda pusat andrei ve hüsnüyüde öldürmeye hazırlanıyor ee geriye ne kalıyor bizlerin izlerken kanser olduğu yusuf zeynep fehmiler anadolular maşallah kaldıkları yerden devam ediyorlar eğer raskoldan sonra pusat hüsnü andrei gibi karakterlerde ölürse ve gelecek sezona zeynep,fehmi yusuf anadolu falan kalırsa bunları izleyecek olanlara allah çok büyük sabır versin başka ne denirki düşününce bile bunaldım şuan :F
 

Doğu

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13,700
Reaksiyon puanı
20,686
Puanı
860
Konum
Ankara
Bölümü nihayet izledim. Youtubedan izlediğimden midir tabletten izlediğimden midir anlamadım ama bölümü beğendim :A Hava değişikliği, o KanalD'nin morg gibi renk tonu ve irrite olduğum logosu altında izlemediğim için mutlu oldum. Acaba hep youtubedan mı izlesem la reklam yok bişey yok :A Neyse bunun kararını önümüzdeki bölümlerin seyri belirleyecek, fazla uzatmadan yoruma geçeyim :)

Bölüm menemen sahnesinden başladı. Abdülhey'in sahnelerinde kullanlılan fon müziği duyunca aha dedim sonunda kesin geliyor. Maalesef Necati Şaşmaz beni yine yanılttı. Necati Şaşmaz diyorum çünkü bunu yapan Polat Alemdar değil Necati Şaşmaz'dır. Be arkadaş çok mu zor ? İki kelime ulan iki kelime. "Memati ve Abdülhey" bu kadar. Kibrinizi ayaklar altına alın ve seyirciye bu hissiyatı geçirmek için bunu soylettirin. "Eskiler geldi aklıma" dedikten sonra eminim milyonların aklına Abdülhey, Memati, Kara ve hatta Akif gelmiştir. Ancak maalesef türlü sebeplerden ötürü yine isimleri geçmedi..

Ömer Babayı hatırladığı sahne gönül telimize dokundu. Meğerse dizinin mihenk taşlarından birisiymiş. Keşke ölmeyeydi.

Gölge yine amaçsız, boş beleş bir karakter olduğunu gösteriyor. Yeni üs kurmuş yanına da yancılarını almış oyun oynuyor. Yeni gelen karakteri beğendim tipi Vadiye uygun ama Gölge'nin buyuruğu altında ezilecek gibi duruyor.

Polat ve Zeynep'in yakınlaşacağını söylemiştim bu bölümde ve fragmanda aleni bir biçimde gözümüze sokulmuş ve sokulmaya devam edecek. Bu karakter ölmezse seneye üçüncü bir düğünümüz var. :A

Hüsnü ve Raskoln sahnesi biraz zorlama ve absürd olmuş ama katıla katıla güldüm :F Raskoln'ün bayılışı efsaneydi :A

Vee gelelim Mete ve Raskoln reisin ölümüne. Mete'ye açıkçası üzüldüm diyemem. Tamam dizideki en eski karakterlerden ama vasıfsız ve güce tapan bir çizgisi vardı. Kucaktan kucağa gezdi taa Maskeli sezonundan beri. Zaten seyirci gözünde de pek sevilmeyen bir karakterdi.

Ancak Raskoln'ün ölümü tamamen skandal. Ulan şu an bir çok karakterden daha çok sevilen, baş üstünde tutulan, replikleri kült bir hale gelmiş bir karakteri nasıl öldürürsünüz? Ne etti size bu Raskoln :F Tilki "İstanbul'a 2 tane Rus fazla" dedi şimdi Tilki de ölünce hiç kalmayacak :T:

Pusat'la Usta'nın bir oyun oynadığını düşünüyorum aksi halde Pusat rezil rüsva edilmiştir. Arabada Cahit ve Erhan'la konuşurkenki boşvermişlik beni düşündürdü. "Acaba mı?" dedim. İnşallah senarist bozuntuları bunu akıl etmişlerdir. :)

Bölüm genel hatlarıyla sardı. Artık konular da toplandı. Final adım adım yaklaşıyor. Bölümün başlarındaki düğün muhabbeti kendini az çok belli etti. Kanlı bir düğün, ölecek olan bir ton karakter ve rezil edilmiş bir sezon. Allah sabır selamet versin :T: