aga burnuma pis kokular geliyor İnşallah sevdiğimiz biri ölmez ulan öldürmeyin pusatı nolur yane oldu bilmiyorum ama dizide son 20 dakika da acayip bir hava değişimi oldu
Pusat Polatın koltuğunu aldı ya yeni Polat Pusat oluyor Vadi çok daha iyi oldu hep Polat hep Polat nereye kadarne oldu bilmiyorum ama dizide son 20 dakika da acayip bir hava değişimi oldu
devam ederdi memati gibiSize bir soru Süleyman Çakır, Polat Alemdar'ın devlete çalıştığını öğrense ne yapardı?
A- Memati gibi Usta ile birlikte yoluna devam ederdi
B- Kafasına sıkardı
dur aga ne saçmalıyon senPusat Polatın koltuğunu aldı ya yeni Polat Pusat oluyor Vadi çok daha iyi oldu hep Polat hep Polat nereye kadarbirazda Pusatı izleyelim
![]()
Kafasına sıkardıSize bir soru Süleyman Çakır, Polat Alemdar'ın devlete çalıştığını öğrense ne yapardı?
A- Memati gibi Usta ile birlikte yoluna devam ederdi
B- Kafasına sıkardı
takasın sinirlerini ziplatiyom durdur aga ne saçmalıyon sen
ulan polat 2 saat melemen yese tanrıdan diledim eşliğinde gözümü kırpmadan izlerim müthiş ya hay reklamınıza sizin Allah ın belası lanet kanal
devam ederdi memati gibi
Ben de @Polat Şaşmaz gibi kafasına sıkardı diye düşünüyorum.Kafasına sıkardı
dünyanın en güzel melemen yiyen adamıoy canım çekti acıktım
![]()
![]()
sıkamaz aga mematinin verdiği tepkiyi verirdiBen de @Polat Şaşmaz gibi kafasına sıkardı diye düşünüyorum.
ne 2.20 si aga oran 1.02 üstü olamazPusat;
Ölür 2.20
Ölmez 3.40
Aga naptın sen bu saatte nerden bulacam bunu offffffffbu saatte iyi giderdi
![]()
Ya memati gibi yumuşamazdı o sen rahat olsıkamaz aga mematinin verdiği tepkiyi verirdi![]()