Kurtlar Vadisi Pusu 293. Bölüm Yorum & Sohbet Konusu

Yine böyle müthiş sezonlar izleyebilir miyiz sizce ? @Doğu @-KADİR- @MEnes
giphy.gif

:A

Aksaclinin olumunu de kestiler demi @Doğu
Galiba :)

Aga işte bu hiç olmadı [emoji17] ilk defa beni şaşırttın. Var bu alemde Necati abi gibi rol kesen? Adam hem oyunculuğu ile hemde gerçek hayatıyla şu anki bütün ünlülere on basar AÇIK ve NET.
Aga oyunculuğu kötü demedim ki düşüş var dedim :) Tabii ki gerçek hayattaki karakteriyle piyasadaki bütün adamları toplasan tokatlar bu çok net. O konuda aksini kimse söyleyemez.

Raciler dönmeden bu sekilde senaryo yazabilecek dunyada bir senarist ekibi yok :(
Kesinlikle. Türkiye'nin bu konuda açık ara en iyisi Raci Şaşmaz'dır. Hoş onun da son dizideki performansını eleştirsem de. Osman Sınav ve Raci Şaşmaz ikilisi yüz yılda bir gelir. Arif Erdem ile Hakan Şükür gibiydiler :A

Ali Can Gebeşin müthiş yönetmenliği, Raci ve ekibinin muhteşem senaryosu ve oyuncuların efsane oyunculuğuyla bölüm Kurtlar Vadisi tarihinin en iyi bölüm sıralamasında ilk 10'a girer.

Ne bileyim aga o kadar efsane bölüm var ki ayrım yapmak imkansız.
Bence Çakır'ın öldüğü bölüm. Polat'ın babaları öldürdüğü efsane bölüm. 97. bölüm de olabilir tabii bu ikisi yarışır. Ben Suriye bölümlerini de çok seviyorum ilk 10'da o bölümler var benim listemde :)