Elimizde olsa kanal degistirmeyi bırak biz senarist koltuguna gececez de bizim elimizde degil İnşallah degistirirler Trt1e gecsek Carsamba Dirilis Persembe Vadi Trt'yi kimse tutamazdı İnşallah Trt1 alirKanal değiştirin artık.
Elimizde olsa kanal degistirmeyi bırak biz senarist koltuguna gececez de bizim elimizde degil İnşallah degistirirler Trt1e gecsek Carsamba Dirilis Persembe Vadi Trt'yi kimse tutamazdı İnşallah Trt1 alirKanal değiştirin artık.
Aynen kanalın perşembesi boş alsa iyi olur reklamdaz oh misElimizde olsa kanal degistirmeyi bırak biz senarist koltuguna gececez de bizim elimizde degil İnşallah degistirirler Trt1e gecsek Carsamba Dirilis Persembe Vadi Trt'yi kimse tutamazdı İnşallah Trt1 alir
Nasıl ayarlıyoruz aga bana da soylede ben de yapim Show Tv formatina dondurebiliyoz muSırf şu renk tonundan bıktığım için yeni tv aldım ulan açacağım kontrastı sonuna kadar cayır cayırOyuncularda karaciğer hastalığı varmış gibi kıpkırmızı izleyeceğim anasını satayım
![]()
Yok aga Show Tv formatında izlemek için tvyi guaj boya ile boyaman lazımNasıl ayarlıyoruz aga bana da soylede ben de yapim Show Tv formatina dondurebiliyoz muBu arada yeni eve tasindin herhalde
![]()
sen şimdi burda mısın yoksa bakıp çıkacam mı diyon aga ? 😀Aynen kanalın perşembesi boş alsa iyi olur reklamdaz oh mis![]()
Survivor kvp karışımı bakarımsen şimdi burda mısın yoksa bakıp çıkacam mı diyon aga ? 😀
Ben seni iyi sahnelerde etiketlerim 😉Survivor kvp karışımı bakarım![]()
kvp ağırlıklı survivor karışımı de anlaşalım 😀Survivor kvp karışımı bakarım![]()
Aynen Yusuf çıktığı zaman adaşımı etiket manyağı yaparsınBen seni iyi sahnelerde etiketlerim 😉
Tm senin için öyle olsunkvp ağırlıklı survivor karışımı de anlaşalım 😀
Mahkeme suratlı ne be aga [emoji35]Aga oyunculuğu kötü demedim ki düşüş var dedimTabii ki gerçek hayattaki karakteriyle piyasadaki bütün adamları toplasan tokatlar bu çok net. O konuda aksini kimse söyleyemez.
Görünmezlik iksiri falan yazıyor sakın okumaBen daha özeti okumadımBir okuyalım bakalım ne olacak bölümde
![]()
sen bilirsin iksiri gerçekten bulunmuş diyorlarGörünmezlik iksiri falan yazıyor sakın okuma
Hadisenin maden suyu reklamı adamdır![]()