Kurtlar Vadisi Pusu 293. Bölüm Yorum & Sohbet Konusu

Kanal değiştirin artık.
Elimizde olsa kanal degistirmeyi bırak biz senarist koltuguna gececez de bizim elimizde degil İnşallah degistirirler Trt1e gecsek Carsamba Dirilis Persembe Vadi Trt'yi kimse tutamazdı İnşallah Trt1 alir

Sırf şu renk tonundan bıktığım için yeni tv aldım ulan açacağım kontrastı sonuna kadar cayır cayır :A Oyuncularda karaciğer hastalığı varmış gibi kıpkırmızı izleyeceğim anasını satayım :F

Sırf şu renk tonundan bıktığım için yeni tv aldım ulan açacağım kontrastı sonuna kadar cayır cayır :A Oyuncularda karaciğer hastalığı varmış gibi kıpkırmızı izleyeceğim anasını satayım :F
Nasıl ayarlıyoruz aga bana da soylede ben de yapim Show Tv formatina dondurebiliyoz mu :D Bu arada yeni eve tasindin herhalde :A

Aga oyunculuğu kötü demedim ki düşüş var dedim :) Tabii ki gerçek hayattaki karakteriyle piyasadaki bütün adamları toplasan tokatlar bu çok net. O konuda aksini kimse söyleyemez.
Mahkeme suratlı ne be aga [emoji35]

Beyaz tv deki bölümün sonunu izledim. Ne günlerdi be [emoji2] beni vadiye başlatan bölümler [emoji2]

gerizekalı kanal d nasıl bir kanal arkadaş normale döndü şimdi de jeneriği giriyor :D

#KurtlarVadisiPusu yeni bölüm @KanalD'de başladı!
#KurtlarVadisiPusu293 https://t.co/KpB7Nypc9u
75d923fecb105fa88f5e1e49ede84eac.jpg