Hahahaha yok 10 kişi izliyor hatta onların hepsi de bu forumda aga sadece buraya özel çekiliyor dizilan olum bu diziyi kaç kişi izliyor toplasan 100 kişi falan izliyor zateneleştirilmeye bile değmez ya neyse
![]()
Hahahaha yok 10 kişi izliyor hatta onların hepsi de bu forumda aga sadece buraya özel çekiliyor dizilan olum bu diziyi kaç kişi izliyor toplasan 100 kişi falan izliyor zateneleştirilmeye bile değmez ya neyse
![]()
al işte bu abartı mesajlara kıl olmayalım da ne yapalım böyle bir dizi yokmuş ulannnnnnnnnnnnnnKesinlikle, şiddetle tavsiye ediyorum kardeşim başla bir an önce yok böyle bir dizi![]()
Aga bende yalan yok bu sene heyecanla beklediğim, sabahları uyandığımda olsa da izlesek dediğim tek dizial işte bu abartı mesajlara kıl olmayalım da ne yapalım böyle bir dizi yokmuş ulannnnnnnnnnnnnn![]()
Ne yani fikrimiz seninki gibi oynak mi olsun gerçi o da var mı bilemiyorum))La nasıl yanlış işler peşinde aga vallaha başka biri dese söverimDizi yayınlandığı ilk bölümden beri bir tane eleştiri görmedim (sen hariç
) herkes dizinin ne kadar kaliteli, oyunculukların ne kadar üst düzey olduğundan bahsediyor
Sen Uganda'da falan mı yaşıyosun ?
Aha sabit fikirli 2 teşrif ettiTek tek gelin ulan hepinze yeteriz evelallah hepinizeee
![]()
Aga Necatinin bu dizide 1 kuruş katkısı yok yapımcı Mehmet Canpolat onu bir aradan çıkaralım. Ayrıca Necatinin eski gücü olsa şuan Pusunun ilk sezonları gibi yıldızlar geçidi olurdu şimdiki oyuncuların kalitesi Sır Kapısı'ndan beter görüyoruz işte anlattırma dasen Necati Şaşmaz hakkında nasıl konuşursun aga kelimelerine dikkat et onun gücü ve parası olmadan nah çekerlerdi o diziyi keşke izin vermeseydi böyle boş bir işe.
evet çok tuttu her hafta acaba ne zaman yayından kalkar diye düşünüyorsunuz baya tutmuş
Her şeye siyaseti katmıyoruz Allaha çok şükürNe yani fikrimiz seninki gibi oynak mi olsun gerçi o da var mı bilemiyorum))
sosyal medyakiker takip ettiği adamin gönüllü askeridir ve sabit fikir arıyorsan oraya git pardon sabit fikirsizlik)))
Bence de necati kötü yapımcı yoksa bu diziye onay verir miydi)))Pana'da Necati'nin elinin değmediği ilk iş ve ilk 4 bölüme bakılırsa tuttu gibi birşey bence hatayı başka yerde aramalısın aga her zaman dediğim gibi Necati iyi rol kesebilir ama kesinlikle başarılı bir yapımcı değil. Bu arada avatar için sağol![]()
Dizideki kaliteyle gaza geliyoruz agasen Necati Şaşmaz hakkında nasıl konuşursun aga kelimelerine dikkat et onun gücü ve parası olmadan nah çekerlerdi o diziyi keşke izin vermeseydi böyle boş bir işe.
evet çok tuttu her hafta acaba ne zaman yayından kalkar diye düşünüyorsunuz baya tutmuş
hadi 200 olsun fazlası yok
çünkü abartı aga birbirinizi gaza getiriyorsunuz
aga bazen sallıyorsun farkındamısın acabaAga Necatinin bu dizide 1 kuruş katkısı yok yapımcı Mehmet Canpolat onu bir aradan çıkaralım. Ayrıca Necatinin eski gücü olsa şuan Pusunun ilk sezonları gibi yıldızlar geçidi olurdu şimdiki oyuncuların kalitesi Sır Kapısı'ndan beter görüyoruz işte anlattırma da![]()
bırak şimdi necoyu vadiyi gece 2 oldu @destere ile koca gözlü kızı şediyoz yani yeteneklerini tartışıyoruz seni de beklerizDizideki kaliteyle gaza geliyoruz agaNeyse ne kadar konuşsak boş şu an Türkiyenin en kaliteli dizi bu NET
(şimdi sen eski vadiyi falan katacaksın olaya biliyorum sen söylemeden ben söyleyeyim kesinlikle eski Vadi hiçbir diziye denk değildir)
Bence de necati kötü yapımcı yoksa bu diziye onay verir miydi)))
tek türkiye bile 46 dan daha güzel ve kalitelidir ne vadisi vadinin ismi bile tüm dizileri ezmeye yeterDizideki kaliteyle gaza geliyoruz agaNeyse ne kadar konuşsak boş şu an Türkiyenin en kaliteli dizi bu NET
(şimdi sen eski vadiyi falan katacaksın olaya biliyorum sen söylemeden ben söyleyeyim kesinlikle eski Vadi hiçbir diziye denk değildir)
Bi sulandırma konuyu lan ne meraklısın olayı egzajere etmeyebırak şimdi necoyu vadiyi gece 2 oldu @destere ile koca gözlü kızı şediyoz yani yeteneklerini tartışıyoruz seni de bekleriz
![]()
Tek Türkiye ne la hayatımda duymadımilk defa Necati Şaşmaz a karşı yazılmış bir mesajı beğendim harbi nasıl izin vermiş usta o diziye
tek türkiye bile 46 dan daha güzel ve kalitelidir ne vadisi vadinin ismi bile tüm dizileri ezmeye yeter![]()
ne ablası 22 yaşında daha çiğdemin yiğeni sayılırBi sulandırma konuyu lan ne meraklısın olayı egzajere etmeyeBu arada taş gibiymiş ablamız
![]()
Siyasete nerede getirdim sadece tespit yaptim. mesajın mesajı sosyal medyayı ciddiye alma orada fikirsizlik moda iki üç fenomen bu koyunları güduyordu. Bu kişiler göre i hafif batıya Amerika benzeyen her şey dünya sahseridir olay bu kadar basit..Her şeye siyaseti katmıyoruz Allaha çok şükürUlan kıçı kırık bir diziden olayı geziye getirdin. İnsanların sosyal medyada izlediği bir diziyi övmesi ne kadar sahte olabilir ? Çok değişik kafalar cidden seni tebrik ediyorum
nasıl duymadın şaka mı yapıyon aga paralellerin kanalındaydıBi sulandırma konuyu lan ne meraklısın olayı egzajere etmeyeBu arada taş gibiymiş ablamız
Tek Türkiye ne la hayatımda duymadım![]()
aynen alayı özenti takmaya gerek yokSiyasete nerede getirdim sadece tespit yaptim. mesajın mesajı sosyal medyayı ciddiye alma orada fikirsizlik moda iki üç fenomen bu koyunları güduyordu. Bu kişiler göre i hafif batıya Amerika benzeyen her şey dünya sahseridir olay bu kadar basit..
Beni bu basit numaralarla kandırmazsınne ablası 22 yaşında daha çiğdemin yiğeni sayılırayrıca bunlar hep oyun maskeliyi de böyle kandırdık turabiden dolayı @Çiğdem- gibi meme düşkünü olduğunu anlayınca neler paylaştık da aklına çeldik işte şimdi ihaneti gün yüzüne çıkıyor
![]()
Ben de batı hayranlığına karşıyım merak etme. Ama bizim de artık süre bakımından kısa ve o kalitede diziler üretmemiz için izlemesem bile desteklemeyi misyon edindim. Bu kimseyi ilgilendirmezSiyasete nerede getirdim sadece tespit yaptim. mesajın mesajı sosyal medyayı ciddiye alma orada fikirsizlik moda iki üç fenomen bu koyunları güduyordu. Bu kişiler göre i hafif batıya Amerika benzeyen her şey dünya sahseridir olay bu kadar basit..
tek türkiyeyi duymadın mı fetüş amcamın kıymetli dizilerinden bir ara vadi ve aşkı memnu ile yarışıyordu perşembeleriBeni bu basit numaralarla kandırmazsınmaskeli gibi iradesiz cıvıklar kanar bu ergenlere
![]()
Ben paralel kanalları izlemiyorum aga seni bilememnasıl duymadın şaka mı yapıyon aga paralellerin kanalındaydı
aynen alayı özenti takmaya gerek yok
La yok gereksiz kanalları listemde barındırmıyorum biletek türkiyeyi duymadın mı fetüş amcamın kıymetli dizilerinden bir ara vadi ve aşkı memnu ile yarışıyordu perşembeleri![]()
İyi geceler agaherkese iyi geceler beyler
paralel kanalın şefkat tepesine forumda yapılan övgüleri buraya eklerdim ama bu durumda herkesi vadi konusundan aforoz etmen gerkir tek kalırsınBen paralel kanalları izlemiyorum aga seni bilemem
La yok gereksiz kanalları listemde barındırmıyorum bile
İyi geceler aga![]()