Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

lan olum bu diziyi kaç kişi izliyor toplasan 100 kişi falan izliyor zaten :kiki: eleştirilmeye bile değmez ya neyse :D
Hahahaha yok 10 kişi izliyor hatta onların hepsi de bu forumda aga sadece buraya özel çekiliyor dizi :F reytingleri de @beyazsoy ölçüyor :A Yakında biter pamuğu de sen tıkarsın :A Allahım yarabbim ne güldüm lan :F

al işte bu abartı mesajlara kıl olmayalım da ne yapalım böyle bir dizi yokmuş ulannnnnnnnnnnnnn :D
Aga bende yalan yok bu sene heyecanla beklediğim, sabahları uyandığımda olsa da izlesek dediğim tek dizi :) Bunu saklayamam aha söylüyorum :A Neden gücüne gidiyor ki ?

La nasıl yanlış işler peşinde aga vallaha başka biri dese söverim :F Dizi yayınlandığı ilk bölümden beri bir tane eleştiri görmedim (sen hariç :A ) herkes dizinin ne kadar kaliteli, oyunculukların ne kadar üst düzey olduğundan bahsediyor :) Sen Uganda'da falan mı yaşıyosun ? :A

Aha sabit fikirli 2 teşrif etti :A Tek tek gelin ulan hepinze yeteriz evelallah hepinizeee :A
Ne yani fikrimiz seninki gibi oynak mi olsun gerçi o da var mı bilemiyorum))

sosyal medyakiker takip ettiği adamin gönüllü askeridir ve sabit fikir arıyorsan oraya git pardon sabit fikirsizlik)))

sen Necati Şaşmaz hakkında nasıl konuşursun aga kelimelerine dikkat et onun gücü ve parası olmadan nah çekerlerdi o diziyi keşke izin vermeseydi böyle boş bir işe.
evet çok tuttu her hafta acaba ne zaman yayından kalkar diye düşünüyorsunuz baya tutmuş
Aga Necatinin bu dizide 1 kuruş katkısı yok yapımcı Mehmet Canpolat onu bir aradan çıkaralım. Ayrıca Necatinin eski gücü olsa şuan Pusunun ilk sezonları gibi yıldızlar geçidi olurdu şimdiki oyuncuların kalitesi Sır Kapısı'ndan beter görüyoruz işte anlattırma da :F

Ne yani fikrimiz seninki gibi oynak mi olsun gerçi o da var mı bilemiyorum))

sosyal medyakiker takip ettiği adamin gönüllü askeridir ve sabit fikir arıyorsan oraya git pardon sabit fikirsizlik)))
Her şeye siyaseti katmıyoruz Allaha çok şükür :A Ulan kıçı kırık bir diziden olayı geziye getirdin. İnsanların sosyal medyada izlediği bir diziyi övmesi ne kadar sahte olabilir ? Çok değişik kafalar cidden seni tebrik ediyorum

Pana'da Necati'nin elinin değmediği ilk iş ve ilk 4 bölüme bakılırsa tuttu gibi birşey bence hatayı başka yerde aramalısın aga her zaman dediğim gibi Necati iyi rol kesebilir ama kesinlikle başarılı bir yapımcı değil. Bu arada avatar için sağol :D
Bence de necati kötü yapımcı yoksa bu diziye onay verir miydi)))

sen Necati Şaşmaz hakkında nasıl konuşursun aga kelimelerine dikkat et onun gücü ve parası olmadan nah çekerlerdi o diziyi keşke izin vermeseydi böyle boş bir işe.
evet çok tuttu her hafta acaba ne zaman yayından kalkar diye düşünüyorsunuz baya tutmuş

hadi 200 olsun fazlası yok :D

çünkü abartı aga birbirinizi gaza getiriyorsunuz
Dizideki kaliteyle gaza geliyoruz aga :A Neyse ne kadar konuşsak boş şu an Türkiyenin en kaliteli dizi bu NET :D (şimdi sen eski vadiyi falan katacaksın olaya biliyorum sen söylemeden ben söyleyeyim kesinlikle eski Vadi hiçbir diziye denk değildir)

Aga Necatinin bu dizide 1 kuruş katkısı yok yapımcı Mehmet Canpolat onu bir aradan çıkaralım. Ayrıca Necatinin eski gücü olsa şuan Pusunun ilk sezonları gibi yıldızlar geçidi olurdu şimdiki oyuncuların kalitesi Sır Kapısı'ndan beter görüyoruz işte anlattırma da :F
aga bazen sallıyorsun farkındamısın acaba
bu dizi pana filme ait pana film kimin necati şaşmaz ın canpolatta ortağı yani bu dizinin yapımcıları bu 2 isim mehmet canpolat set ekibini nerden getirmiş sermayeyi nerden getirmiş güldürme beni
asıl Necati Şaşmaz şimdi çok daha güçlü yapamayacağı bişey yok demekki gerek görmüyor gerek görürse istediğini getirir

Dizideki kaliteyle gaza geliyoruz aga :A Neyse ne kadar konuşsak boş şu an Türkiyenin en kaliteli dizi bu NET :D (şimdi sen eski vadiyi falan katacaksın olaya biliyorum sen söylemeden ben söyleyeyim kesinlikle eski Vadi hiçbir diziye denk değildir)
bırak şimdi necoyu vadiyi gece 2 oldu @destere ile koca gözlü kızı şediyoz yani yeteneklerini tartışıyoruz seni de bekleriz:A
CgluUy9UkAA4pvh.jpg

Bence de necati kötü yapımcı yoksa bu diziye onay verir miydi)))
:F:F ilk defa Necati Şaşmaz a karşı yazılmış bir mesajı beğendim harbi nasıl izin vermiş usta o diziye :D

tek türkiye bile 46 dan daha güzel ve kalitelidir ne vadisi vadinin ismi bile tüm dizileri ezmeye yeter :D

bırak şimdi necoyu vadiyi gece 2 oldu @destere ile koca gözlü kızı şediyoz yani yeteneklerini tartışıyoruz seni de bekleriz:A
CgluUy9UkAA4pvh.jpg
Bi sulandırma konuyu lan ne meraklısın olayı egzajere etmeye :A Bu arada taş gibiymiş ablamız :A

:F:F ilk defa Necati Şaşmaz a karşı yazılmış bir mesajı beğendim harbi nasıl izin vermiş usta o diziye :D

tek türkiye bile 46 dan daha güzel ve kalitelidir ne vadisi vadinin ismi bile tüm dizileri ezmeye yeter :D
Tek Türkiye ne la hayatımda duymadım :F:F

Bi sulandırma konuyu lan ne meraklısın olayı egzajere etmeye :A Bu arada taş gibiymiş ablamız :A
ne ablası 22 yaşında daha çiğdemin yiğeni sayılır:A ayrıca bunlar hep oyun maskeliyi de böyle kandırdık turabiden dolayı @Çiğdem- gibi meme düşkünü olduğunu anlayınca neler paylaştık da aklına çeldik işte şimdi ihaneti gün yüzüne çıkıyor:A

Her şeye siyaseti katmıyoruz Allaha çok şükür :A Ulan kıçı kırık bir diziden olayı geziye getirdin. İnsanların sosyal medyada izlediği bir diziyi övmesi ne kadar sahte olabilir ? Çok değişik kafalar cidden seni tebrik ediyorum
Siyasete nerede getirdim sadece tespit yaptim. mesajın mesajı sosyal medyayı ciddiye alma orada fikirsizlik moda iki üç fenomen bu koyunları güduyordu. Bu kişiler göre i hafif batıya Amerika benzeyen her şey dünya sahseridir olay bu kadar basit..

Tek Türkiye ne la hayatımda duymadım :F:F
nasıl duymadın şaka mı yapıyon aga paralellerin kanalındaydı :D

Siyasete nerede getirdim sadece tespit yaptim. mesajın mesajı sosyal medyayı ciddiye alma orada fikirsizlik moda iki üç fenomen bu koyunları güduyordu. Bu kişiler göre i hafif batıya Amerika benzeyen her şey dünya sahseridir olay bu kadar basit..
aynen alayı özenti takmaya gerek yok

ne ablası 22 yaşında daha çiğdemin yiğeni sayılır:A ayrıca bunlar hep oyun maskeliyi de böyle kandırdık turabiden dolayı @Çiğdem- gibi meme düşkünü olduğunu anlayınca neler paylaştık da aklına çeldik işte şimdi ihaneti gün yüzüne çıkıyor:A
Beni bu basit numaralarla kandırmazsın :A maskeli gibi iradesiz cıvıklar kanar bu ergenlere :A

Ben de batı hayranlığına karşıyım merak etme. Ama bizim de artık süre bakımından kısa ve o kalitede diziler üretmemiz için izlemesem bile desteklemeyi misyon edindim. Bu kimseyi ilgilendirmez :A

nasıl duymadın şaka mı yapıyon aga paralellerin kanalındaydı :D

aynen alayı özenti takmaya gerek yok
Ben paralel kanalları izlemiyorum aga seni bilemem :A

tek türkiyeyi duymadın mı fetüş amcamın kıymetli dizilerinden bir ara vadi ve aşkı memnu ile yarışıyordu perşembeleri:A
La yok gereksiz kanalları listemde barındırmıyorum bile :A

herkese iyi geceler beyler
İyi geceler aga :)

Ben paralel kanalları izlemiyorum aga seni bilemem :A

La yok gereksiz kanalları listemde barındırmıyorum bile :A

İyi geceler aga :)
paralel kanalın şefkat tepesine forumda yapılan övgüleri buraya eklerdim ama bu durumda herkesi vadi konusundan aforoz etmen gerkir tek kalırsın :A neyse ben ödeve döneyim iyi geceler size

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp