Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

Ne demek ulen koparmışım [emoji2] koparamazsın bu sefer ben senin koparmana izin vermiyorum.

Aga eskisi gibi bir anda ol demiyoruz ama bir çırpıda da kesip atmayın. Bak sana söz veriyorum eğer barışırsanız vadiye tekrardan başlayacağım hemde kardeş sözü.

Lan sen onu bilmiyormusun hayatı goygoy onun
Dalga geçiyordur. Rasimin atasözü gibi "Abartıyorum çünkü anlaşılmak istiyorum" 😉

aga edho dan bulamadın mı bir yakışıklı bende unutuyorum seni de güncel vadiciler listesine alıyorum sonra bir kafa karışıklığı falan zor oluyor 😀
Aga senin gibi bir kardeşim varken başka yeri gözüm görmez [emoji2] vadiye de başlayacağım daha ne diyim [emoji2]

aga vadiyi benim için izleyeceksen hiç izleme ama gönülden sevgi bağı hissetmediğim adama istediğim kadar kardeşim canım ciğerim diyeyim birşey ifade etmez yalancının önde gideni olurum. sor bak en son ne zaman konuşmuşuz maskeliyle hatırlamıyorum o yüzden ne siz kendinizi yorum nede bizi yorun Allah yolunu açık etsin bizde polat çakması olarak yolumuza devam edelim

Lan sen onu bilmiyormusun hayatı goygoy onun
Dalga geçiyordur. Rasimin atasözü gibi "Abartıyorum çünkü anlaşılmak istiyorum" 😉
işte hayatı goygoy olan adamla işim olmaz uzatmayalım aga önemli bir konu gibi
şurda bir kadir kardeşim bir abi olsun yine bana yeter

Aga ben vadiyi senin için izlerim açık ve net. Zaten vadiye de beni sen başlatmadın mı? İki bölüm izlediğim bir dizinin bende nasıl bir hatrı olabilir ama sen izle, süper dizi dediğin için ben izlemeye başladım. İste yine başlarım. Ama böyle olmaz.

Deli gibi uykum var aga bak bunun sorumluluğu da sana biner ona göre [emoji2]

Bak bak bizi de koydu kapının önüne
Öyle olsun kardeeeeş yazdım bunu

la aga günahkar yapıyorsun bizi yapma yat sen
eyvallah ama vadiyi vadi olduğu için izlemeni tercih ederim yarın benle tartışırsan bırakacaksın o zaman
olayı büyütmeyin maskeli olsa ne olmasa ne çoktandır bir alakam yoktu zaten

Bak bak bizi de koydu kapının önüne
Öyle olsun kardeeeeş yazdım bunu
kardeş örnek verdim sadece bu aralar kimin ne yaptığı beli olmuyor o yüzden fazla isim yazamıyorum yanlış anlama
bak sizin smileyi de koydum

Aga ben seninle tartışırmıyım hiç [emoji2] sadece bilgi alışverişi yaparız o kadar fazlası bizi bozar [emoji2]

Ama aga herşey bir tarafa sen dediklerimi sakin kafa ile en azından benim için bir kere düşün olmazsa da kader deyip geçeceğiz elden bir şey gelmez.

Hepinize Allah rahatlık versin. Cümleten iyi geceler...

Vallaha bizim ne yaptığımız belli kardeş
Çok değil 2 ay önce senin için neler yaptığımı çok çabuk unutuvermişsin
Kıymetimiz bu kadarmış der sevmeye devam ederiz kardeşimizi, olsun

Beni de kapinin onune koydu
seni yazmaya gerek var mı senle tartışmamız diye bişey olamaz işte kardeşlik böyle bişey

Vallaha bizim ne yaptığımız belli kardeş
Çok değil 2 ay önce senin için neler yaptığımı çok çabuk unutuvermişsin
Kıymetimiz bu kadarmış der sevmeye devam ederiz kardeşimizi, olsun
lan karı gibi ne alınıyorsun örnek verdim sadece biz dostlarımızı unutmayız sen rahat ol
@Since2011 bu doğudan rahatsızım fake olmasın

hiç belli olmaz aga o konuda garanti veremiyorum ne olacağı belli olmuyor çünkü

La ne alıncam
Sadece maskeliye dediğin şeyi bana da yapıyorsun onu göstermek istedim. Muhabbetimiz yok diyorsun, aynı şeyi sen yapıyorsun son günlerde. Yok sıkıldım sizden, eskiler gelsin siz gidin falan filan
Bunlar hoş değil agaaa

kardeş niye üstüne alınıyorsun sana şahsi bişey demedim demem diyemem
eskiler tabi ki farklıdır herşeyin eskisini severim özlerim forumunda eski hali çok daha güzeldi vadiciler bir başkaydı aramızda çok güzel bir sinerji vardı şuan yok mesela ama sen çok çok değerli bir adamsın her ne kadar dün yazdığın mesajlarla bir tokatta sen attıysan da bir bildiğin olduğuna eminim o yüzden değerinden bir gram eksilme olamaz

Kardeşim biz bize yeteriz
. Hayırdır ya hiç mesajları okumadım şimdi okumaya başlayacam
eyvallah aga seni de benden ayırmak istiyolar ama aramızdaki bağı bilemezler

Eyvallah
Geldiğim gün dedim şimdi de diyorum burda benim hal ve hareketlerimden sıkılan, rahatsız olan kardeşimiz varsa git desin sadece gitmeyen adam değil
Bunu çoğu kez dile getirdim zaten.
Ben de herseyin eskisini severim

dünden beri sende eski haline dönüş havası aldım demek ki ikaz etmek gerekiyormuş

Senin yerin her zaman en üstte biliyorsun bu değişmez ''NET''
.
eyvallah aga karşılıklı biliyorsun söylememe gerek yok