Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

lan olum bu diziyi kaç kişi izliyor toplasan 100 kişi falan izliyor zaten
eleştirilmeye bile değmez ya neyse
Hahahaha yok 10 kişi izliyor hatta onların hepsi de bu forumda aga sadece buraya özel çekiliyor dizi
reytingleri de @beyazsoy ölçüyor
Yakında biter pamuğu de sen tıkarsın
Allahım yarabbim ne güldüm lan

al işte bu abartı mesajlara kıl olmayalım da ne yapalım böyle bir dizi yokmuş ulannnnnnnnnnnnnn
Aga bende yalan yok bu sene heyecanla beklediğim, sabahları uyandığımda olsa da izlesek dediğim tek dizi
Bunu saklayamam aha söylüyorum
Neden gücüne gidiyor ki ?

Ne yani fikrimiz seninki gibi oynak mi olsun gerçi o da var mı bilemiyorum))

sosyal medyakiker takip ettiği adamin gönüllü askeridir ve sabit fikir arıyorsan oraya git pardon sabit fikirsizlik)))

Aga Necatinin bu dizide 1 kuruş katkısı yok yapımcı Mehmet Canpolat onu bir aradan çıkaralım. Ayrıca Necatinin eski gücü olsa şuan Pusunun ilk sezonları gibi yıldızlar geçidi olurdu şimdiki oyuncuların kalitesi Sır Kapısı'ndan beter görüyoruz işte anlattırma da

Ne yani fikrimiz seninki gibi oynak mi olsun gerçi o da var mı bilemiyorum))

sosyal medyakiker takip ettiği adamin gönüllü askeridir ve sabit fikir arıyorsan oraya git pardon sabit fikirsizlik)))
Her şeye siyaseti katmıyoruz Allaha çok şükür
Ulan kıçı kırık bir diziden olayı geziye getirdin. İnsanların sosyal medyada izlediği bir diziyi övmesi ne kadar sahte olabilir ? Çok değişik kafalar cidden seni tebrik ediyorum

Bence de necati kötü yapımcı yoksa bu diziye onay verir miydi)))

Dizideki kaliteyle gaza geliyoruz aga
Neyse ne kadar konuşsak boş şu an Türkiyenin en kaliteli dizi bu NET
(şimdi sen eski vadiyi falan katacaksın olaya biliyorum sen söylemeden ben söyleyeyim kesinlikle eski Vadi hiçbir diziye denk değildir)

aga bazen sallıyorsun farkındamısın acaba
bu dizi pana filme ait pana film kimin necati şaşmaz ın canpolatta ortağı yani bu dizinin yapımcıları bu 2 isim mehmet canpolat set ekibini nerden getirmiş sermayeyi nerden getirmiş güldürme beni
asıl Necati Şaşmaz şimdi çok daha güçlü yapamayacağı bişey yok demekki gerek görmüyor gerek görürse istediğini getirir

bırak şimdi necoyu vadiyi gece 2 oldu @destere ile koca gözlü kızı şediyoz yani yeteneklerini tartışıyoruz seni de bekleriz

Bence de necati kötü yapımcı yoksa bu diziye onay verir miydi)))
ilk defa Necati Şaşmaz a karşı yazılmış bir mesajı beğendim harbi nasıl izin vermiş usta o diziye

tek türkiye bile 46 dan daha güzel ve kalitelidir ne vadisi vadinin ismi bile tüm dizileri ezmeye yeter

bırak şimdi necoyu vadiyi gece 2 oldu @destere ile koca gözlü kızı şediyoz yani yeteneklerini tartışıyoruz seni de bekleriz

Bi sulandırma konuyu lan ne meraklısın olayı egzajere etmeye
Bu arada taş gibiymiş ablamız

ilk defa Necati Şaşmaz a karşı yazılmış bir mesajı beğendim harbi nasıl izin vermiş usta o diziye

tek türkiye bile 46 dan daha güzel ve kalitelidir ne vadisi vadinin ismi bile tüm dizileri ezmeye yeter
Tek Türkiye ne la hayatımda duymadım

ne ablası 22 yaşında daha çiğdemin yiğeni sayılır
ayrıca bunlar hep oyun maskeliyi de böyle kandırdık turabiden dolayı @Çiğdem- gibi meme düşkünü olduğunu anlayınca neler paylaştık da aklına çeldik işte şimdi ihaneti gün yüzüne çıkıyor

Siyasete nerede getirdim sadece tespit yaptim. mesajın mesajı sosyal medyayı ciddiye alma orada fikirsizlik moda iki üç fenomen bu koyunları güduyordu. Bu kişiler göre i hafif batıya Amerika benzeyen her şey dünya sahseridir olay bu kadar basit..

Tek Türkiye ne la hayatımda duymadım
nasıl duymadın şaka mı yapıyon aga paralellerin kanalındaydı

aynen alayı özenti takmaya gerek yok

Beni bu basit numaralarla kandırmazsın
maskeli gibi iradesiz cıvıklar kanar bu ergenlere

Ben de batı hayranlığına karşıyım merak etme. Ama bizim de artık süre bakımından kısa ve o kalitede diziler üretmemiz için izlemesem bile desteklemeyi misyon edindim. Bu kimseyi ilgilendirmez

herkese iyi geceler beyler

nasıl duymadın şaka mı yapıyon aga paralellerin kanalındaydı

aynen alayı özenti takmaya gerek yok
Ben paralel kanalları izlemiyorum aga seni bilemem

tek türkiyeyi duymadın mı fetüş amcamın kıymetli dizilerinden bir ara vadi ve aşkı memnu ile yarışıyordu perşembeleri
La yok gereksiz kanalları listemde barındırmıyorum bile

herkese iyi geceler beyler
İyi geceler aga

Ben paralel kanalları izlemiyorum aga seni bilemem

La yok gereksiz kanalları listemde barındırmıyorum bile

İyi geceler aga
paralel kanalın şefkat tepesine forumda yapılan övgüleri buraya eklerdim ama bu durumda herkesi vadi konusundan aforoz etmen gerkir tek kalırsın
neyse ben ödeve döneyim iyi geceler size