Kurtlar Vadisi Pusu 286. Bölüm Yorumları

Yeni bölüm kaçta başlar + biri 285 bölümün özetini bi anlatsın bana
20.45 gibi başlar. Gecen bölüm Polat hafızasını kaybetmişti annesinin babasının mezarına gitti Elif'in mezarına gitti. En son mezarliktayken baskın yapıldı orda bitti.

20.45 gibi başlar. Gecen bölüm Polat hafızasını kaybetmişti annesinin babasının mezarına gitti Elif'in mezarına gitti. En son mezarliktayken baskın yapıldı orda bitti.
285. demedim be geride kalan 285 bölümün özeti demiştim
çatışmalı yerde bitti yani
iyi gelirim ben dediğin saatte

285. demedim be geride kalan 285 bölümün özeti demiştim
çatışmalı yerde bitti yani
iyi gelirim ben dediğin saatte
Hahaha
Şimdi anlatmaya başlasam bir yıla anca biter arada geçen sürede dizi kanal değiştirir
Sen izle izledikce seveceksin. Hele bir de ilk Vadiyi izlesen varya senden iyi bir Vadici olur
Senin yaşam koçun olayım mı ? Bölümleri tek doz tek doz enjekte edeyim sana

kanal d Allah belanı versin ulan şerefsizler bölümü başlatmışlar

Senin gibi kanalın yayın politikasını seveyim. Allah belanızı versin ulan şerefsiz oğlu şerefsizler.

Hasstroloji John Smith öldü ya la 😱

Smith öldü

Smith öldüğüne göre yeni karakterler yeni düşmanlar görebiliriz

La bu kanald'ye küfür haktır. Akşam akşam adamı günaha sokuyorlar. Vadi tarihinin en rezil yayın politikasına sahip kanal Kanald'dir. TNT bile adam gibi reklama özete dikkat ediyordu.

ulan böyle birşey nasıl yapılır ya hangi akla hizmet

Üstte yazmisiz iste Vadiyi bitirmeye calisiyolar diye bunun ustune birsey dusunulemez bence Necati abinin bunlari gormesi lazjm

Allah belasını versin bu kadar rezil kanalın ulan geç başlayacaklarına normalden erken başlatmış şeref yoksunları kaçırdım ilk kısmı ulan var ya en güzel küfürlere layiksiniz

Bu bölümde Polat Alemdar dahi ölse alacağımız reyting en fazla 5,50'dir.

Allah belasını versin bu kadar rezil kanalın ulan geç başlayacaklarına normalden erken başlatmış şeref yoksunları kaçırdım ilk kısmı ulan var ya en güzel küfürlere layiksiniz
Sorma aga bölümün başladığını burdan öğrendim tüm çatışmanın içine ettiler. Allah bin belanızı versin ulan ne halta yararsınız ulan bu sene iliğimizi kemiğimizi kuruttular.

Cendere piano bass

Son düzenleme:
kaçta başladı şimdi açtım umarım fazla bişey kaçırmamışımdır?