Neyse agalar herkese iyi geceler yarın çok erken kalkmam lazım hemen yatacam @Since2011 sütü unutma aga
Kendine cici davranNeyse agalar herkese iyi geceler yarın çok erken kalkmam lazım hemen yatacam@Since2011 sütü unutma aga
eyvallah aga vadi izlediğimiz kadar ders çalışsak prof olmuştukKendine cici davran.Sınavlarında başarılar dilerim bol bol vadi seyretmen dileklerimle
eyvallah agaİyi geceler aga, Allah zihin açıklığı versin başarılar.. @takas
Prof olupta napacan öyle hayat mı geçereyvallah aga vadi izlediğimiz kadar ders çalışsak prof olmuştuk
eyvallah aga
aga isterse alınsın zaten bi faydası yok küsüp yorum yazmıyorum dese hiç farkedilmez
konuyu çd bulacak ama mayısta
https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-favoriforumum-Özel-Çalışma.177990/Ne mayıs sevdası çıktı ya. Hayırsız diye nickini değiştirmesi lazım artık Maskeli Fedai'nin
Ben niye yokum yorumlarda acabaAh be
Eski yorumlar tam kopmalık
Ban mı yemiştin o zamanlarBen niye yokum yorumlarda acaba
Ooo hoşgeldiniz paşa hazretleri sonunda teşrif ettinizArkamdan ne dedikodular ne mektuplaşmalar dönmüş haberimiz yok
Sözünü tutmadın yazmışsında asıl sen tutmadın eğer izleseydin bir sürü mesaj yazacaktımOoo hoşgeldiniz paşa hazretleri sonunda teşrif ettiniz
La olum foruma girmedin ki izleyip izlemediğimi nerden biliyosunSözünü tutmadın yazmışsında asıl sen tutmadın eğer izleseydin bir sürü mesaj yazacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?