Kim kaç mesaj yazmış yaxsana hacıaga defne samyeli çok çok iyi oynuyor demiyorum ama kadın standart oynuyor iyi bir şekilde rolünün hakkını veriyor fazla küçümseme bu kadın baya eğitim alıyor
Kim kaç mesaj yazmış yaxsana hacıaga defne samyeli çok çok iyi oynuyor demiyorum ama kadın standart oynuyor iyi bir şekilde rolünün hakkını veriyor fazla küçümseme bu kadın baya eğitim alıyor
bundan sonra gelse de barınamaz ona vadi konularına giriş artık kapanmıştırSiz inandınız mı geleceğinden ? . Modernleşti artık o buralara gelmez
Modernleşmiş ama onuda tam yapamıyor .Onuda tam beceremiyor zaten .İyice elitist oldu yakında lokallerden, sanat galerilerinden toplarız
Yok aga yazilim guncellemesi atmam lazim ama telefonumda yer yok bilgisayarda kullanilamiyor o nedenle kaldim boyleKapat aç keninde gelir
Kapılar kapat @Polat Şaşmazbundan sonra gelse de barınamaz ona vadi konularına giriş artık kapanmıştır
Eyvallah Allah yardimcin olsun aga hakkindan hayirlisibugün iyi çalıştın aga dinlen biraz bende yarın çok az girerim pazar gününe kadar 5 tane sınavım var
ya aga onun her yeri modernleşse nolur foruma ilk geldiği zamanı biliyoruzModernleşmiş ama onuda tam yapamıyor .Onuda tam beceremiyor zaten .
Neyse yarın sabah erkenden uyanır okur buraları kahvaltı burnundan gelmesin çocuğun belki düzelir @china_shangai abi temiz bir sopa ve iki nasihatle belki adam ederModernleşmiş ama onuda tam yapamıyor .Onuda tam beceremiyor zaten .
eyvallah koçum sana da başarılarEyvallah Allah yardimcin olsun aga hakkindan hayirlisi
Evet aga konuyu ben acmadim dun birsey yapacam diyordun bekliyorumeyvallah koçum sana da başarılar
ona artık vadi konularına giriş şansı kapanmıştır düzelecek gibi değil ne hali varsa görsünNeyse yarın sabah erkenden uyanır okur buraları kahvaltı burnundan gelmesin çocuğun belki düzelir @china_shangai abi temiz bir sopa ve iki nasihatle belki adam eder
@china_shangai reyis olmadığından fazla yüz bulmuş .Geldiğinde cezayı keserNeyse yarın sabah erkenden uyanır okur buraları kahvaltı burnundan gelmesin çocuğun belki düzelir @china_shangai abi temiz bir sopa ve iki nasihatle belki adam eder
senin kaşıntın mı var çd olan sana oldu bak konuyu sen açsan dünyanın hitini kapmıştın senin için önemlidir hit mitEvet aga konuyu ben acmadim dun birsey yapacam diyordun bekliyorum
Yok aga bir sure konu acmamai iyidir Nedenini Mayista aciklarimsenin kaşıntın mı var çd olan sana oldu bak konuyu sen açsan dünyanın hitini kapmıştın senin için önemlidir hit mit
admine söyleyelim maskeli fedai yi vadi konularından engellesin xemrexx isimli varlık gibi
Yanlış modernleşiyor zaten . İlk geldiği zamanın konusunu bulmak lazım,senin emeğin fazladır.Vadi konusunda birisi vidio hazırlamıştı ismim yok diye forumu bırakıyordu.Sonra sen ikna etmiştin aramıza almıştın .ya aga onun her yeri modernleşse nolur foruma ilk geldiği zamanı biliyoruz
ne mayısmış arkadaş ne desek mayısta diyorsun altı üstü bir konu açacaksın o kadar mesajı da mayısta yaz o zamanYok aga bir sure konu acmamai iyidir Nedenini Mayista aciklarim
recep kardeşimiz video hazırlamıştı aga çocuk gibi küstü gidiyordu daha forumda kimse de tanımıyor bunu vadici diye bir ben konuşuyordum o günlerden bu günlere geldiYanlış modernleşiyor zaten . İlk geldiği zamanın konusunu bulmak lazım,senin emeğin fazladır.Vadi konusunda birisi vidio hazırlamıştı ismim yok diye forumu bırakıyordu.Sonra sen ikna etmiştin aramıza almıştın .
Konuyu bulmak şart yane mayısmış arkadaş ne desek mayısta diyorsun altı üstü bir konu açacaksın o kadar mesajı da mayısta yaz o zaman
recep kardeşimiz video hazırlamıştı aga çocuk gibi küstü gidiyordu daha forumda kimse de tanımıyor bunu vadici diye bir ben konuşuyordum o günlerden bu günlere geldi
aga isterse alınsın zaten bi faydası yok küsüp yorum yazmıyorum dese hiç farkedilmez@Maskeli Fedai takılıyoruz alınma ha
konuyu çd bulacak ama mayısta
Ne mayıs sevdası çıktı ya . Hayırsız diye nickini değiştirmesi lazım artık Maskeli Fedai'ninaga isterse alınsın zaten bi faydası yok küsüp yorum yazmıyorum dese hiç farkedilmez
konuyu çd bulacak ama mayısta