Kurtlar Vadisi Pusu 285.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet aga konuyu ben acmadim dun birsey yapacam diyordun bekliyorum :D
senin kaşıntın mı var çd olan sana oldu bak konuyu sen açsan dünyanın hitini kapmıştın :D senin için önemlidir hit mit :D

admine söyleyelim maskeli fedai yi vadi konularından engellesin xemrexx isimli varlık gibi :D

ya aga onun her yeri modernleşse nolur foruma ilk geldiği zamanı biliyoruz :D
Yanlış modernleşiyor zaten :D. İlk geldiği zamanın konusunu bulmak lazım,senin emeğin fazladır:D.Vadi konusunda birisi vidio hazırlamıştı ismim yok diye forumu bırakıyordu:D.Sonra sen ikna etmiştin aramıza almıştın :D.

Yok aga bir sure konu acmamai iyidir :D Nedenini Mayista aciklarim :)
ne mayısmış arkadaş ne desek mayısta diyorsun :d altı üstü bir konu açacaksın o kadar mesajı da mayısta yaz o zaman :D

Yanlış modernleşiyor zaten :D. İlk geldiği zamanın konusunu bulmak lazım,senin emeğin fazladır:D.Vadi konusunda birisi vidio hazırlamıştı ismim yok diye forumu bırakıyordu:D.Sonra sen ikna etmiştin aramıza almıştın :D.
recep kardeşimiz video hazırlamıştı aga çocuk gibi küstü gidiyordu daha forumda kimse de tanımıyor bunu vadici diye bir ben konuşuyordum o günlerden bu günlere geldi :kiki:

@Maskeli Fedai takılıyoruz alınma ha :D:D

ne mayısmış arkadaş ne desek mayısta diyorsun :D altı üstü bir konu açacaksın o kadar mesajı da mayısta yaz o zaman :D

recep kardeşimiz video hazırlamıştı aga çocuk gibi küstü gidiyordu daha forumda kimse de tanımıyor bunu vadici diye bir ben konuşuyordum o günlerden bu günlere geldi :kiki:
Konuyu bulmak şart ya :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan