Kurtlar Vadisi Pusu 285.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son 2 bölüm vadi standartlarına geri dönmüştür hersey süper

Işte bu yüzden abimsin

işte vatan sevgisi ve bunu mükemmel betimleyen vadi aklı teşekkürler kurtlar vadisi işte budur bu çizgisi bozulmasın para için bu yoldan sapmasın her zaman vadinin arkasında olurum

@Amoureux bu bölümleri izlemiyorsan çok şey kaçırıyorsun tam senlik bölümler mükemmel

Eğer hayatta senin işini senden daha iyi yapan birisi varsa, benim sana ihtiyacım yok!

#KurtlarVadisiPusu285 https://t.co/ctVGOfs0j7
9898f57030fb0b981f9bad197ca6a505.jpg

vay be gerçekten helal olsun aksiyonu , olayları falan saymıyorum bile muazzam duygusal etkileyici bir bölümdü ve insanı tam kalbinden vuran o süper finali ; bu sahneyi yazan senaristlerimize helal olsun

adamdaki karizmaya bakarmısın ulan millet yaşlanınca çöker bu adam yaşlandıkça daha da karizma ve yakışıklı oluyor maşallah :D

vadi şuan süper gidiyor ekibe alınacan sağlam 2-3 takviye ve rakip 1-2 çok sağlam oyuncuyla vadiyi hiç kimse tutamaz raci ve bahadır bile arkadan izlerler :D bu senaristler eleştirileri baya ciddiye almışlar çalışmışlar emek vermişler belli eğer bu emek devam ederse vadi yeniden şaha kalkar bu sezonu böyle çıkarsınlar eminim yazın acayip çalışıp gerekenleri tam anlamıyla yapacaklardır
valla vadinin şu bölümü eşkiyanın son bölümünü 10 a katlar raci maci diyoruzda ortada herşey :D
defne samyeli oyunculuğunda ciddi gelişme var o yeni müziği çok beğendim umarım onun sahnelerinde artık hep çalar son zamanlarda yeni müzikler içerisindeki en iyi müzik

tüm ekibin emeğine sağlık harika bir bölüm izledik son sahne hem duygusal hem de heyecanlı bir yerde bitti haftaya da sağlam bir bölüm gelecek
bu alemin kıralı Kurtlar Vadisi Pusu dur Türkiye nin tartışmasız bir numarasıyız

oha @Polat Şaşmaz 157 yorum yapmış konuya rekora gidiyor adam :D valla vadi sırasında bilgisayarı açmadığım için yorum yapamıyorum fazla bu bölüm telefondan bişeyler yazmaya çalıştım

tüm ekibin emeğine sağlık harika bir bölüm izledik son sahne hem duygusal hem de heyecanlı bir yerde bitti haftaya da sağlam bir bölüm gelecek
bu alemin kıralı Kurtlar Vadisi Pusu dur Türkiye nin tartışmasız bir numarasıyız
vadi son 2 bölüm seviyesinde gitsin eminim yeniden eski reytinglere de dönecektir tabi kanal d den kurtulmamız lazım önce

Bölüme eleştiri yapanı Allah çarpar soluksuz izledim her saniyesi dopdoluydu ilk defa belki de bu sezon..

yusuf kenan vs. tüm karakterleri rayına oturttular dizide şuan sırıtan gereksizler gereksizi 2 karakter var; anadolu ve altay
bunların vadide yeri yok olamaz toplasan 2 dakka sahneleri yoktur ama 10 saniye görmeye bile tahammülüm yok

adamdaki karizmaya bakarmısın ulan millet yaşlanınca çöker bu adam yaşlandıkça daha da karizma ve yakışıklı oluyor maşallah :D

vadi şuan süper gidiyor ekibe alınacan sağlam 2-3 takviye ve rakip 1-2 çok sağlam oyuncuyla vadiyi hiç kimse tutamaz raci ve bahadır bile arkadan izlerler :D bu senaristler eleştirileri baya ciddiye almışlar çalışmışlar emek vermişler belli eğer bu emek devam ederse vadi yeniden şaha kalkar bu sezonu böyle çıkarsınlar eminim yazın acayip çalışıp gerekenleri tam anlamıyla yapacaklardır
valla vadinin şu bölümü eşkiyanın son bölümünü 10 a katlar raci maci diyoruzda ortada herşey :D
defne samyeli oyunculuğunda ciddi gelişme var o yeni müziği çok beğendim umarım onun sahnelerinde artık hep çalar son zamanlarda yeni müzikler içerisindeki en iyi müzik
Birde su ekibe onem verseler eskiden bolumun yarisi ofisimizde gecerdi simdi ofiste emir veriliyor boyle sahneler lazim bize https://m.facebook.com/story.php?st...rtlarVadisiResmiSayfa/videos/280403098718241/

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan