Kurtlar Vadisi Pusu 285.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim fragman hazırlayıcılar ciddi çapsızlar böyle süper bir bölümden fragman çıkartamıyor adamlar :D o fragmanları izledikten sonra bölümden beklentim kalmamıştı resmen ters köşe olduk :D

defne samyeli oyunculuğunda ciddi gelişme var o yeni müziği çok beğendim umarım onun sahnelerinde artık hep çalar son zamanlarda yeni müzikler içerisindeki en iyi müzik
Oyunculuğunda gelişme yok haber spikerliğini yapmadığı anlamış onun yerine doğal konuşmaya başlamış senin anlayacağın oyunculuk sıfır hatta o kadar bile değil :).Tabi bu benim düşüncem:).Oyunculuk Ertan Saban'ın yaptığıdır :)

oha @Polat Şaşmaz 157 yorum yapmış konuya rekora gidiyor adam :D valla vadi sırasında bilgisayarı açmadığım için yorum yapamıyorum fazla bu bölüm telefondan bişeyler yazmaya çalıştım

vadi son 2 bölüm seviyesinde gitsin eminim yeniden eski reytinglere de dönecektir tabi kanal d den kurtulmamız lazım önce
tabi ki aga olabilir ama kesin diyemem ama benim gönlüm rahat en kralı neyse gelsin döve döve ezeriz bakın dikkat diyorum bu dizi 13.yılında kaç tana konsept işleyip bitirdiğini ben saymaya kalksam sabah olur
bu dinamizmi sağlamak bu heyecanı korumak imkansıza yakın bir olay helal olsun diyorum ben

Birde su ekibe onem verseler eskiden bolumun yarisi ofisimizde gecerdi simdi ofiste emir veriliyor boyle sahneler lazim bize https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=280403098718241&id=221752611182196&refsrc=https://m.facebook.com/KurtlarVadisiResmiSayfa/videos/280403098718241/
eksiklerden biri o işte 3 tane sağlam oyuncu lazım ekibe
ofiste;
erhan cahit deli hüsnü pusat muhsin ve +3 karakter olursa müthiş olur
ayrıca düşman olarakta sağlam 2 oyuncu ve yeni bikaç karakter girmeli bunlar dışında bir eksiklik göremiyorum
şu bölümün yıldızı gökhan kırdar dır adam destan yazdı resmen müzik şöleni yaşattı :D yav şimdi kaale alıyorum gibi oluyor ama edho dizisinde olmayan müzikleri gördükten sonra vadimizin bu efsane müzik şölenini yaşamakta insanı bir başka mutlu ediyor :D adamlarda müzik yok bizim geçiş müziğimiz bile daha heycanlı :kiki: yazık ya :D

Senaryo bizi eskiye götürdü bence onun etkisi var .Bakalım bu tempoyu devam ettirebilecekler mi:)?
Bence zor bu minvalde bölümler nadir oluyor eminim ki vitesi düşürürler çünkü dizinin bu sezonki backroundu bunu gösteriyor istikrar yok bu sezon. Mesela star show sezonlarında her bölümü millet dil altı hapıyla izliyordu :F

Senaryo bizi eskiye götürdü bence onun etkisi var .Bakalım bu tempoyu devam ettirebilecekler mi:)?
2 bölümdür vadi dirildi resmen aga bu seviyeyi daha da yukarı çıkarırsak iş biter
böyle bölümler izledikten sonra reytinglerde pek umrumda olmuyor ama insan yine de vadinin yüksek oranlar almasını istiyor

Oyunculuğunda gelişme yok haber spikerliğini yapmadığı anlamış onun yerine doğal konuşmaya başlamış senin anlayacağın oyunculuk sıfır hatta o kadar bile değil :).Tabi bu benim düşüncem:).Oyunculuk Ertan Saban'ın yaptığıdır :)
sende kimseyi beğenmiyon aga en iyi oyunculuk doğal oyunculuktur zaten kadında ciddi gelişme var içten konuşuyor ve bunu hissettiriyor senin görüşünü bilemicem bence iyi oynuyor
vadide çok sağlam oyuncular var smith te en az ertan saban kadar iyi oynuyor mesela

Son düzenleme:
Bence zor bu minvalde bölümler nadir oluyor eminim ki vitesi düşürürler çünkü dizinin bu sezonki backroundu bunu gösteriyor istikrar yok bu sezon. Mesela star show sezonlarında her bölümü millet dil altı hapıyla izliyordu :F
İşte diyorum ya bence bu sezonun en iyi bölümünü izledik diyebiliriz.Daha güzel bir bölümde izleyebilirdik ama buna şükür:D
2 bölümdür vadi dirildi resmen aga bu seviyeyi daha da yukarı çıkarırsak iş biter
böyle bölümler izledikten sonra reytinglerde pek umrumda olmuyor ama insan yine de vadinin yüksek oranlar almasını istiyor
Hacı bak şimdi vadi o eski kitlesini kazanması için son 2 bölümün iyi olması değil tüm sezonun iyi olması lazım yoksa eski kitle gelmedikten sonra ne kadar iyi bölüm çekersen çek 7 reyting alır ve alıyoruzda :)

youtube kanalında bir ortam oluşmuş bölüm ve fragman yorumlarında falan :D bölüm yayınlanır yayınlanmaz yoruma yükleniyolar ortam yapmış vadiciler :D

İşte diyorum ya bence bu sezonun en iyi bölümünü izledik diyebiliriz.Daha güzel bir bölümde izleyebilirdik ama buna şükür:D

Hacı bak şimdi vadi o eski kitlesini kazanması için son 2 bölümün iyi olması değil tüm sezonun iyi olması lazım yoksa eski kitle gelmedikten sonra ne kadar iyi bölüm çekersen çek 7 reyting alır ve alıyoruzda :)
evet aga haklısın şimdi haftaya vasat bir bölüm olursa bi anlamı olmaz her bölüm en az bu seviyede olacak tabi takviyeler gerekiyor

Konu coşmuş 18 sayfa elinize sağlık :)
bölüm iyi olunca bizde coşuyoruz aga tabi yarısını polat şaşmaz yazdı :D

youtube kanalında bir ortam oluşmuş bölüm ve fragman yorumlarında falan :D bölüm yayınlanır yayınlanmaz yoruma yükleniyolar ortam yapmış vadiciler :D

evet aga haklısın şimdi haftaya vasat bir bölüm olursa bi anlamı olmaz her bölüm en az bu seviyede olacak tabi takviyeler gerekiyor

aynen eline sağlık hemşerim coştu bugün :D @Maskeli Fedai bu satışını unutmayacağım öyle olsun:bağır: :T:

sende kimseyi beğenmiyon aga en iyi oyunculuk doğal oyunculuktur zaten kadında ciddi gelişme var içten konuşuyor ve bunu hissettiriyor senin görüşünü bilemicem bence iyi oynuyor
vadide çok sağlam oyuncular var smith te en az ertan saban kadar iyi oynuyor mesela
Flash Tv'de ki oyuncularda doğal oynuyor :D.Defne Samyeli beğenmedim doğrudur ama sen beğenebilirsin tabi senin görüşün hacı .Defne Samyeli kim ki ben bu kadına oyuncu diyecem .Oyunculuk bir sanattır herkes o sanatı çizemez :).Ben zaten Pusu'da sadece Ertan Saban oyunculuk gösteriyor demiyorum sadece örnek veriyorum .Sen sor aga ben kimi beğenip beğenmediğimi söylerim :D

aynen eline sağlık hemşerim coştu bugün :D @Maskeli Fedai bu satışını unutmayacağım öyle olsun:bağır: :T:
Eyvallah agalar sagolun :D @Maskeli Fedai benim gozumde bitmiştir artık :A O gitsin Survivor yorumlasın :F

Flash Tv'de ki oyuncularda doğal oynuyor :D.Defne Samyeli beğenmedim doğrudur ama sen beğenebilirsin tabi senin görüşün hacı .Defne Samyeli kim ki ben bu kadına oyuncu diyecem .Oyunculuk bir sanattır herkes o sanatı çizemez :).Ben zaten Pusu'da sadece Ertan Saban oyunculuk gösteriyor demiyorum sadece örnek veriyorum .Sen sor aga ben kimi beğenip beğenmediğimi söylerim :D
aga defne samyeli çok çok iyi oynuyor demiyorum ama kadın standart oynuyor iyi bir şekilde rolünün hakkını veriyor fazla küçümseme bu kadın baya eğitim alıyor :D

Ulan o kadar mesaj yazdim benim beyin error veriyor ayni sirada telefonda kafayi siyirdi :D Kulaklik takip cikarmiyorum kulaklik takildi cikarildi diye yazilar geliyor yukardan :D

Ulan o kadar mesaj yazdim benim beyin error veriyor ayni sirada telefonda kafayi siyirdi :D Kulaklik takip cikarmiyorum kulaklik takildi cikarildi diye yazilar geliyor yukardan :D
bugün iyi çalıştın aga dinlen biraz :D bende yarın çok az girerim pazar gününe kadar 5 tane sınavım var :D