Maskeli Fedai
Favori Üye
Vadi varken sen film milm izlemezsin yeme biziLa olum foruma girmedin ki izleyip izlemediğimi nerden biliyosun
Vadi varken sen film milm izlemezsin yeme biziLa olum foruma girmedin ki izleyip izlemediğimi nerden biliyosun
Belki sabah izledim nerden biliyosunVadi varken sen film milm izlemezsin yeme bizi
Filmin sonunda ne oluyor anlatsanaBelki sabah izledim nerden biliyosun
Sonunda Leo kötü yola düşüyorFilmin sonunda ne oluyor anlatsana
Özelden yaz burda millet SPOILER yemesinSonunda Leo kötü yola düşüyor
Olum izlemedim ahdjdhhfjdh Sanki millet bu filmi izlemek için sıraya girdi Neyse şaka bir yana izlerim bugün yarın. Anlaşmayı bir süreliğine askıya alalım 😉Özelden yaz burda millet SPOILER yemesin
Hain .ssOlum izlemedim ahdjdhhfjdh Sanki millet bu filmi izlemek için sıraya girdi Neyse şaka bir yana izlerim bugün yarın. Anlaşmayı bir süreliğine askıya alalım 😉
Hahaha bu arada farketmeden sözünü tutmuş oldum az da olsa yorum yaptın afferim böyle uslu çocuk ol canımızı yeHain .ss
Senden de aynı davranışı bekliyoruzHahaha bu arada farketmeden sözünü tutmuş oldum az da olsa yorum yaptın afferim böyle uslu çocuk ol canımızı ye
aga son 2 bölüm vadi uçuyor acayip toparladı senaristler elif dedimler havada uçuşuyor müthiş müthiş izlemen lazım gereksiz sahne yok gibi bişey eski günlere dönüyoruz büyük hata yapıyorsunİzlemiyorum.