Kurtlar Vadisi Pusu 284. Bölüm Yorumları

bak ters kolpa yapıp sana gaz veriyor aga yeme bunları zaten bu sende engellidir göremezsin yorumları @takas

bak ters kolpa yapıp sana gaz veriyor aga yeme bunları zaten bu sende engellidir göremezsin yorumları @takas
merak etme görür
o zaten şu an çıkış yapmış yorumları okuyordur gidiyorum dediyse online değildir dışarıdan okurken görür
beni kırmaz döner o
))

merak etme görür
o zaten şu an çıkış yapmış yorumları okuyordur gidiyorum dediyse online değildir dışarıdan okurken görür
beni kırmaz döner o
))
senin gibi işsiz mi adam
Neyse sevincin kısa sürecek eninde sonunda dönecek sen ve yancıların çok sevinmesin

senin gibi işsiz mi adam
Neyse sevincin kısa sürecek eninde sonunda dönecek sen ve yancıların çok sevinmesin
takası benden iyi tanıyamazsın

bnm yancılarım yok oagalara mahsus

döneceğini ben de biliyorum hem de çok yakında en fazla 5 gün süre veriyorum vadi fragmanı çıktığı an takas forumda

takası benden iyi tanıyamazsın

bnm yancılarım yok oagalara mahsus

döneceğini ben de biliyorum hem de çok yakında en fazla 5 gün süre veriyorum vadi fragmanı çıktığı an takas forumda
hay agalar öpsün seni
neyse şimdi o klavyeyi sakince yere bırak ve uyu eğer uslu bir çocuk olursan yarın totalde ilk 20'de kösemciğini görebilirsin

hay agalar öpsün seni
neyse şimdi o klavyeyi sakince yere bırak ve uyu eğer uslu bir çocuk olursan yarın totalde ilk 20'de kösemciğini görebilirsin
reytingler bizi bağlamaz
yoksa hem en pahalı dizi olup hem de haftalık 40 dizi içinde ilk 30a giremediği halde yayında kalamazdı
))

reytingler bizi bağlamaz
yoksa hem en pahalı dizi olup hem de haftalık 40 dizi içinde ilk 30a giremediği halde yayında kalamazdı
))
hahaha çok iyimsersin o kara haberi aldığın gün sıfatının şeklini ss atar mısın ?
Merak etme bu seneyi kaldırmaz o dizi

Ahaha 2. Cümle süper.

hahaha çok iyimsersin o kara haberi aldığın gün sıfatının şeklini ss atar mısın ?
Merak etme bu seneyi kaldırmaz o dizi
bu reytinglerle 26 bölümlük anlaşmayı bitirmek bile başarıdır
ayrıca hakarete uğrayacağını bitmesini isterim sonuçta vadi gibi 1.6 milyona kanal d ye transfer olup hala total ve abc1 de liderken bütçesinin %40 da kesilebilir

ulan isterse asgari ücret versinler her şeye para olarak bakmamayı öğrenmelisin. Sonuçta ölüsüyle lider ve senin izlediğin malum diziyi her hafta tokat manyağı yapıyor sen ona bak 😉
gülüm adamlar niyeti belli etmiş biz para için devam ettiriyoruz bu diziyi diye bangır bangır bağırmışlar başka bir dizi böyle bir hakarete uğrasa erken final yapar
)) şaşma zailesi yeterince kazandı sırada kayaoğlu aşireti var demek ki
izleyici ya da bölümlerin kalitesinin düşünüldüğü yok

Star tüm dizileri öyle şans tanıyor
.Yakında saat değişikliği yada gün değişikliği haberlerini alırsın
star 13 e kadar tanıyor
15 oldu kösem 26 yı rahat tamamlayacak
) sonrasında devam ederse reytinglere büyük kapak

Star tüm dizileri öyle şans tanıyor
.Yakında saat değişikliği yada gün değişikliği haberlerini alırsın
aynen çöküş o haberle başlayacak ve o karanlık son gün gün saat saat yaklaşacak.
İşte o zaman buralar şenlenir

Yakındır gelecek haberler
.Bakalım göreceğiz öteki sezon devam mı ediyorsunuz etmiyor musunuz ? bu arada hayırdır tarihin akışını bozmuşsunuz ,Osman'ın annesini öldürmüşsünüz
.Tarihin sıralamasını alt üst etmede 1 numarasınız

tabi bangır bangır bağırırkene sen de tam köşede not alıyordun
ya bırak bu işleri. Adamlar zaten senin benim rüyamızda bile göremediğimiz paraları kazandı. 1.6 milyonmuş bilmemneymiş onlar için çerez parası. Sırf hala zirvede olmasının ve bizim ilk günkü istekle diziyi takip etmemiz hatrına devam ediyor belki de bilemeyiz. Bu dediklerim hiçbir kitlenin mahzar olamayacağı şeyler. Sana ütopya gelebilir

zaten bu dizinin devam etme nedeni para panpa tabi kazanacaklar
Allah izlediğmi dizilerde para kavgası yapıp ailesini parçalayan yapımcılar ya da oynadığı diziyle var olup para için satanlar göstermesin

normaldir panpa reytingin yolutarihi bozmaktan geçiyor nasıl dirilşte anadolu selçuklu devletini yıkan boycu noyan çadırda yaşayan ertuğrul tarafından kapak ediliyorsa kösemde de tarih dışına çıkma vakti gelmişti

26 bölümlük anlaşma varmıl onu tamamlaması yeterli ayrıca star her diziye şans tanıyor ama onların bütçesi 600-700 bin kösem gibi 1.5 milyon değil

Ulan nerden biliyorsun, nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun para için ayrılmışlarmış
Daha aralarında ne geçti en yakın oldukları bile bilmiyorken siz kimsiniz de bu kadar peşin hüküm veriyorsunuz ? Senin izlediğin dizilerdeki başroller bölüm ücretinde 15 bin lira indirime gitmekten imtina ediyor. Hangisi paraya tamah ediyor aceba
15 bin tl ulan küfür gibi gelsin ben vereyim