Hain etmediğin kaldı agaabi kadir e kendimden daha çok güvenirim hiçbir diziye öyle bişey yazmaz hele my gibi bir diziye asla söz konusu bile olamaz @Maskeli Fedai bak algı yaratıyorsun yapma
Hain etmediğin kaldı agaabi kadir e kendimden daha çok güvenirim hiçbir diziye öyle bişey yazmaz hele my gibi bir diziye asla söz konusu bile olamaz @Maskeli Fedai bak algı yaratıyorsun yapma
aga abi 1 bölüm izlemiş ne izlemesi@china_shangai abi izlemiş itiraf etti zaten.
içimizdeki hainleri temizlememiz lazım agaHain etmediğin kaldı agabirşey yazmamış abartmayın bu kadar
Ama Maskeli bütün bölümlerini izlemiştir ondan eminim.aga abi 1 bölüm izlemiş ne izlemesiçok reklamını yapıyolardı bi ara etkisinde kalmış hepsi o 1 bölümle izlemiş mi sayılıyor yani
o zaman vadiyi bütün dünya izledi
İftira atmaAma Maskeli bütün bölümlerini izlemiştir ondan eminim.
Başkanımız ,Maskeli'nin attığı bölüm yorumlarında onunda yorumları variçimizdeki hainleri temizlememiz lazım aga
takas iş yerinde herkes bana bakıyor bu adam neden anlamsız anlamsız gülüyor diyeiçimizdeki hainleri temizlememiz lazım aga
avatarını sülüman yapan her bölümü de izlemi,ştirAma Maskeli bütün bölümlerini izlemiştir ondan eminim.
Sende mi ?Olum ne olu la herkes M.y izliyormuş haberimiz yok bende izledim ama yalan yok.
ondan beklenir doğru diyosunAma Maskeli bütün bölümlerini izlemiştir ondan eminim.
Abi paylastigim yorum Beyazittan Beyazitin ölümünü duygusala bağlamissintakas iş yerinde herkes bana bakıyor bu adam neden anlamsız anlamsız gülüyor diye)) uzun zamandır bu kadar çok gülmemiştim Allah ta seni güldürür inşallah
avatarını sülüman yapan her bölümü de izlemi,ştirayrıca yorumlarında hürremin nasıl öleceğine dair tarihten alıntılar yapmışgerisini sen düşün
Mustafa yapmıştı ama Süleyman yaptığını hatırlamıyorum.takas iş yerinde herkes bana bakıyor bu adam neden anlamsız anlamsız gülüyor diye)) uzun zamandır bu kadar çok gülmemiştim Allah ta seni güldürür inşallah
avatarını sülüman yapan her bölümü de izlemi,ştirayrıca yorumlarında hürremin nasıl öleceğine dair tarihten alıntılar yapmışgerisini sen düşün
Allah razı olsun abi seni zor durumda bıraktıysam da özür dilerim ama bu forumda daha fazla duramayacamtakas iş yerinde herkes bana bakıyor bu adam neden anlamsız anlamsız gülüyor diye)) uzun zamandır bu kadar çok gülmemiştim Allah ta seni güldürür inşallah
Valla izledik yalan yok Hacı tabi bütün bölümlerini izlemedim de bazı bölümlerine göz atmışımdır.Sende mi ?
bak ben çok net adamım istediğin yorumlarımı çıkarAbi paylastigim yorum Beyazittan Beyazitin ölümünü duygusala bağlamissin
Sen de çıkmazsın artıkAllah razı olsun abi seni zor durumda bıraktıysam da özür dilerim ama bu forumda daha fazla duramayacamartık kendimden bile şüphe ediyorum @Since2011 bi bak aga belki benimde yorumlarım vardır
@Maskeli Fedai tamam şu konuyu kapatın sıkmaya başladı
o değilde agalar reytinglerde yükseliyor sanki ufaktan totalde 8 e doğru gidiyoruz
polat şaşmaz ın her zaman öncelikli amacı mesaj sayısını arttırmaktır diziyi falan takmaz post kasmak için yazmıştı ne yazdıysa da ciddiye almamak lazım o konularda@Polat Şaşmaz'ın günahını almayalım Maskeliye çık konudan demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?