adamlar acar para kaldırıyorlar bakma sen şuna bak bir ton reklam veriyorlarHahahahaha kanaldye bak ulan sinirden gülüyorum ama aklımdan ne küfürler geçiyor![]()
![]()
adamlar acar para kaldırıyorlar bakma sen şuna bak bir ton reklam veriyorlarHahahahaha kanaldye bak ulan sinirden gülüyorum ama aklımdan ne küfürler geçiyor![]()
![]()
Hahahahaha kanaldye bak ulan sinirden gülüyorum ama aklımdan ne küfürler geçiyor![]()
![]()
Polat vuruldu da Gölge uçurumdan aşağı uçtu oradan boynu kırılmadan kurtulması mucize olur.
Sanırım söylemeye gerek yok ama bir mermi yara izi yapmak gerekmez miydi be?
Valla Kanal D sağolsun tekrar takrar izletti, ben göremedim.polatın omuzunda kırmılık gördüm ben
Valla Kanal D sağolsun tekrar takrar izletti, ben göremedim.![]()
O ara kimin düştüğünü tam göremedim abla Polat da olsa oradan çıkması zor. Ama Polat kurtulur orası kesindoğu benim içinde küfür et ablacım
ablacım nasıl izledin sen ya yuvarlanan polat gölge değil ki
O ara kimin düştüğünü tam göremedim abla Polat da olsa oradan çıkması zor. Ama Polat kurtulur orası kesin![]()
Aga ite hakarettir o yazdigin. Seytan daha iyi otururPolat dayak yemedi tam tersine dayak attıİtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı 😉
Doğru itte bile haysiyet olur sahibini ısırmaz. Anlayan anladı neyse. Sözüm meclisten dışarı bu arada yanlış anlaşılmasın.Aga ite hakarettir o yazdigin. Seytan daha iyi oturur![]()
ya aga işimize bakalım bırakın iti miti şimdiDoğru itte bile haysiyet olur sahibini ısırmaz. Anlayan anladı neyse. Sözüm meclisten dışarı bu arada yanlış anlaşılmasın.