Kurtlar Vadisi Pusu 281.Bölüm Yorumları

Gölgeye bi halt olmadi bu arada ama Polat ordan nasıl kurtulur meçhul. Süperman cahit ışınlanarak gelebilir mesela :D

Su video ki pozlara bak abi efsane otesi.
O kadar kotu bolumler izledik ki bu kelimeleri kullanmaya kullanmaya unuttuk ohanze kacanze ucanze efsaneler efsanesi efsanetul mefsane sanki daha da vardi

Youtube'dan da bakınca hiç kan falan yok. Sadece bilgisayarla o verdikleri muhteşem, harika efekt var.

lan kanal d ne niçim kanalsın resmen insanları kızdıryo böyle birşey olur mu şimdi aynı sahneyi 4. kez izleyecez bu neyin kafası

Ya şaka maka bizim bu kanalla işimiz var bu sezon. Bu böyle olmaz bunlar izleyiciyi maymun ettiler bu nedir ya? Ulan bunu bir tek bu diziye özgü mü yapiyor kasten mi yapıyor anlamadım ki? Poyrazı güneşin kızlarını falan izleyen var mı aranızda? Ayni halti ediyor mu bu kanal?

Polat dayak yemedi tam tersine dayak attı :A İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı 😉

@Amoureux adam omzundan vuruldu kurşun yarasını nereye yapacaklar o açıdan sen nasıl görecen

CZ1it2zWAAApW6K.jpg

@Amoureux aga kurşun izi demişsinde monta kurşun izi mi yapacaklar alnından vurulsa eyvallah diyecem :D
bölüm kısaydı ve kısa olmasına rağmen fragman dışında yine boş sahneler vardı buna artık bir çözüm bulunsun yav
vadide harcanan bir karakter varsa oda güllü erhan dır bence güllünün replikleri doğaçlama çünkü adamın her sahnesi keyifli ve komik diğerleri öyle değil :D erhan adamım benim eskiden de hayrandım şimdide polattan sonra şuan 1 numaralı adamım :D
abbasta iyi karakter oldu işte böyle adamları herkes sever :D

Doğru itte bile haysiyet olur sahibini ısırmaz. Anlayan anladı neyse. Sözüm meclisten dışarı bu arada yanlış anlaşılmasın.
ya aga işimize bakalım bırakın iti miti şimdi