Kurtlar Vadisi Pusu 281.Bölüm Yorumları

az kalsın unutuyordum bu kanal d denilen pislik kanala da burdan ağız dolusu küfür ediyorum Allah belanızı versin ulan bıktık reklamlardan be reziller aynı sahneyi 5 kez izledik ya böyle bişey var mı
dirilişe reklam girmiyor biz 2 saat reklam izliyoruz böyle bişey olamaz derhal şu rezil kanaldan kurtulmamız lazım bıktım artık

beyler bakmayın siz vadi reklamsız gitsin iş değişir tabi bu hayal yani olay şu kadar vahim 1 dakikalık sahneyi 4 defa izledik son sahnede dahi 3 reklam vermeyi başardı yanlış anlaşılmasın zaten uzun 2 reklamıda önceden vermişti

Aga son tekrarda görebildim omzundan vuruyor aşağı düşüyor. Kurtulur oradan Polat için hiç sorun değil :F
sanki 500 metre öteden izliyormuşsun gibi yorumlar yapıyosun da ona şaşırıyorum :D

şu dövüş sahnesini bir kez daha izliyeyim fragmanda korktum koskoca efsaneyi aciz gösterecekler diye ama yanıltmacaymış perişan etti usta :D o uçan tekmeler neydi öyle ya enfesto :D

CZ1mBrVWEAARUvT.jpg

CZ1mBq-WkAMbmK5.jpg

genel olarak bölüm iyiydi çok iyi sahneler vardı bazı gereksiz sahneler için çok iyiydi diyemiyorum tüm ekibin emeğine sağlık
haftaya da sağlam bir bölüm gelecek
herkese hayırlı geceler

beyler vurulmasında saçma olan neydi açıklayında bizde aydınlanalım
adam baktı 20 kişi bunlar tek tek öldürmem imkansız polatın omzundan vurdu kurtardı bu kadar açık ve net saçma bir nokta aranıyorsa yusuf orayı nerden buldu işte burası şimdilik saçma
haftaya mantıklı bir açıklamayla kapanır orayı nasıl bulduğu konusu

Önceki bölümleri gördükten sonra bu bölüme ağır eleştiri yapanı Allah taş yapar :D Yine boş sahneler vardı ama öncekilere göre azaltmışlar. KanalDye zaten laf yok konuşursak ceza alırız :D Haftaya aksiyon dolu bir bölüm olur inşallah. Yine merakta bıraktılar. Ustayı ordan kim kurtaracak aceba.

cahitin çatışma sahnesini de beğendim güzeldi özellikle abbas yardırdı :D

beyler vurulmasında saçma olan neydi açıklayında bizde aydınlanalım
adam baktı 20 kişi bunlar tek tek öldürmem imkansız polatın omzundan vurdu kurtardı bu kadar açık ve net saçma bir nokta aranıyorsa yusuf orayı nerden buldu işte burası şimdilik saçma
haftaya mantıklı bir açıklamayla kapanır orayı nasıl bulduğu konusu

diğer forumda admin saçma olmuş dedide sizlere de sorayım dedim bende

bölüm ortalama bir bölümü ayy öyle çok güzel iyebileceğim bir bölüm olmadı ama son 2 bölümden iyiydi diyebiliyorum en önemlisi kendi açımdan yusuf olayını polatı rezil etmeden iyi bağlamışlar polatı vuralak yardım etmesi daha iyidir ayy burda polat dayak yerken yusufun polatı kurtarıcaına dahil görüşler görünce çıldırmıştım vlla gölge polatı dövücek yusufta onalrı dövüp polatı kurtarıcak çok ağır bir şekile eleştirim olucaktı ama çok şükür polatı rezil etmeden vurma sahnesiyle iyi bağladılar gölgede olsa kim olursa olsun polat onu dövmeli polatı belkide son 3 yılda ilk defa bukadar iyi kullandılar bu bölüme sıkıcı olmamasıın sebebi polatı bölüm boyunca ilk defa bukadar aktif aksiyonun içideydi polatı çıkarın bu bölümden yine yusuf asya karun anadolu falan son 2 bölüm gibi boğucu olurdu fehmilerde var daha bu bölüm az iyiydi evet ama bu kadroyla bu sezon ileriye yönük umut vermiyor bölüm beğenmem için polatı böyle bölüm boyunca aktif olması lazım diğer karakterlerde iş yok yine asya karun yusuf bu seferde fehmi kenan azra eklenir yine pembe diziye döner polatıda bu senaristler böyle her bölüm aktif yazmıcağına göre mesala vuruldu 1-2 bölüm baya geri planda olabilir yin aynı kısır oyuncularla boğucu bölümler geri döner vadi 13 yıllık döneminde ilk defa polata bukadar muhtaç iğer oyuncuların tepki çektiği nadir sezonlardan çok sağlam bir temizlik şart uzun vadede bu sezon umut vermiyor ama en azından polatı rezil etmeden bağlayabildiler oda birşeydir diyorum şimdirik🙂🙂🙂

@Çiğdem- polat aslında çokta aktif değildi bu bölüm bi ilk 15 dakka birde son 10 dakka vardı onun dışında yoktu :D

@Çiğdem- polat aslında çokta aktif değildi bu bölüm bi ilk 15 dakka birde son 10 dakka vardı onun dışında yoktu :D
ayy işte yanı bölüm başları ve ortalarında biraz olmasaydı bu bölümün son 2 bölümden bence pek farkı olmazdı son sahneye kadar fenalık geçirirdik fehmilerde gelirdi:F

örneğin ben haftaya çok aşırı sıkıcı bölüm bekliyorum polatı birkaç bölüm rol yazılmaz vurulmasını bahane edilip diğer karakterler dökülüyor safiye elif kuzuzade ailesi anadolu asya ve kahveci arkadaşı sonra karun ve tuhaf ariel falan derken yok ayol elde tutulan oyucu yok kesinlikle bu sezon umut vermiyor polatı bukadar adama ihtiyacı varken pusatı yasinin emrine vermek kadar saçmalık olamaz şu akife yusufa verilen şans pusata verilmiyor pusat siyah sancakta iş göremez pusat mafya alemi adamı koyun polatın yanına izleyelim görkem sevindik kendisine yazılan rolden memnun değilmiş @batuhankaralar diyordu bunu rolunede yansıtıyor memnun olmaığını oynarkende görüyoruz torpilli adamlar için harcadılar çocuğu seneye olmaz vadide büyük ihtimalle zaten aşırı mutsuz oynuyor😵😵😵

Polat uçurumdan yuvarlanırken çalan Gurbet müziği muhteşemdi.. En az 50 kere izlerim bu hafta o kısmı :)