İnşallah şaka olarak kalır..Şakaydı değil mi bu 😉))
İnşallah şaka olarak kalır..Şakaydı değil mi bu 😉))
adam gece gece günaha girmesin şimdi 🙂@34rcp44 nerelerdesin bu bölüm hakkındaki bomba yorumlarını bekliyorum))))
Sonu mu dedin bu sonu değilse son neİnşallah anlasma saglanmaz yoksa Vadinin sonu olur
Hemde cuma gecesi değil miadam gece gece günaha girmesin şimdi 🙂
başkan ben ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım aksiyon hiç yok tek bir silah patlamadı bu senaryo kötü demeklede olmaz hiç olmazsa boşda olsa sahne çekebilirler niye böyle aksiyondan uzaklaştılar özellikle böyle bir dönemde anlam veremiyorumSonu mu dedin bu sonu değilse son ne((
abbas sakat çıktıAdam bir oyun oynuyor ama durun bakalim
Şimdi bu sahnenin ne anlamı var Allah aşkına Zeynep'im kedi sevmesi Anadolu'nun artık gına getiren diyaloglarıbaşkan ben ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım aksiyon hiç yok tek bir silah patlamadı bu senaryo kötü demeklede olmaz hiç olmazsa boşda olsa sahne çekebilirler niye böyle aksiyondan uzaklaştılar özellikle böyle bir dönemde anlam veremiyorum
başkan enteresanŞimdi bu sahnenin ne anlamı var Allah aşkına Zeynep'im kedi sevmesi Anadolu'nun artık gına getiren diyalogları
En enteresanı ne biliyor musun tilki pusat ve rascoln yoklar ortadabaşkan enteresan
şu an istemsizce gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?