Bence iyi diger bolumlerden kat ve kat daha iy8@takas @china_shangai telefonuma mesajlar geliyor bölüm iyi diye birde mesajlaşıyorum ama sizi daha fazla sinirlendirmemek için paylaşmıyorum 🙂
Bence iyi diger bolumlerden kat ve kat daha iy8@takas @china_shangai telefonuma mesajlar geliyor bölüm iyi diye birde mesajlaşıyorum ama sizi daha fazla sinirlendirmemek için paylaşmıyorum 🙂
abbas a bak köprüye çıkmışBence iyi diger bolumlerden kat ve kat daha iy8
Yolcudur abbas baglasan durmaz ne de cok yakisiyor su adamaabbas a bak köprüye çıkmış
Paylaş vadi benim bütün sinirlerimi aldı götürdü@takas @china_shangai telefonuma mesajlar geliyor bölüm iyi diye birde mesajlaşıyorum ama sizi daha fazla sinirlendirmemek için paylaşmıyorum 🙂
Dingesiz )))Bence iyi diger bolumlerden kat ve kat daha iy8
abbas da tam bela çıktı ha cahit vuracak şimdi onuYolcudur abbas baglasan durmaz ne de cok yakisiyor su adama
adamlara bak vadiye sarılmak yeni akıllarına geldi mecburlar 🙂KanalD sıvaya başladı sol alta bakın
Eskiden sadece o sahnelerde sıkılırdık@sürgünüm'ün hatrına birşey demiyorum da kadın sahneleri çok sıkıcı. Zeynep, Azra hatta Anadolu Hanım'ın sahnelerinden bunaldım ben
Sezon sonu geliyor yavaş yavaş inceden yeni anlaşmaya zemin hazırlıyor kanaladamlara bak vadiye sarılmak yeni akıllarına geldi mecburlar 🙂
bende öyle düşünüyorum aga 🙂Sezon sonu geliyor yavaş yavaş inceden yeni anlaşmaya zemin hazırlıyor kanal
Şakaydı değil mi bu 😉))Sezon sonu geliyor yavaş yavaş inceden yeni anlaşmaya zemin hazırlıyor kanal
İnşallah anlasma saglanmaz yoksa Vadinin sonu olurSezon sonu geliyor yavaş yavaş inceden yeni anlaşmaya zemin hazırlıyor kanal