Bence iyi diger bolumlerden kat ve kat daha iy8@takas @china_shangai telefonuma mesajlar geliyor bölüm iyi diye birde mesajlaşıyorum ama sizi daha fazla sinirlendirmemek için paylaşmıyorum 🙂
Bence iyi diger bolumlerden kat ve kat daha iy8@takas @china_shangai telefonuma mesajlar geliyor bölüm iyi diye birde mesajlaşıyorum ama sizi daha fazla sinirlendirmemek için paylaşmıyorum 🙂
abbas a bak köprüye çıkmışBence iyi diger bolumlerden kat ve kat daha iy8
Yolcudur abbas baglasan durmaz ne de cok yakisiyor su adamaabbas a bak köprüye çıkmış![]()
Paylaş vadi benim bütün sinirlerimi aldı götürdü@takas @china_shangai telefonuma mesajlar geliyor bölüm iyi diye birde mesajlaşıyorum ama sizi daha fazla sinirlendirmemek için paylaşmıyorum 🙂
DingesizBence iyi diger bolumlerden kat ve kat daha iy8
abbas da tam bela çıktı ha cahit vuracak şimdi onuYolcudur abbas baglasan durmaz ne de cok yakisiyor su adama![]()
adamlara bak vadiye sarılmak yeni akıllarına geldi mecburlar 🙂KanalD sıvaya başladı sol alta bakın![]()
Eskiden sadece o sahnelerde sıkılırdık@sürgünüm'ün hatrına birşey demiyorum da kadın sahneleri çok sıkıcı. Zeynep, Azra hatta Anadolu Hanım'ın sahnelerinden bunaldım ben![]()
Sezon sonu geliyor yavaş yavaş inceden yeni anlaşmaya zemin hazırlıyor kanaladamlara bak vadiye sarılmak yeni akıllarına geldi mecburlar 🙂
bende öyle düşünüyorum aga 🙂Sezon sonu geliyor yavaş yavaş inceden yeni anlaşmaya zemin hazırlıyor kanal![]()
Şakaydı değil mi bu 😉))Sezon sonu geliyor yavaş yavaş inceden yeni anlaşmaya zemin hazırlıyor kanal![]()
İnşallah anlasma saglanmaz yoksa Vadinin sonu olurSezon sonu geliyor yavaş yavaş inceden yeni anlaşmaya zemin hazırlıyor kanal![]()