Reytingleri dusurecek m.llarYav su sacma sapan reklam duzeni nedir ta tam insana kufur ediyor gibi
Bende yoktum onunda hatirlatirimVe dizi biter. Daha yemek yapıcam hadi hepinize iyi geceler.
İyi de yorum yaptık. Geçen hafta ben yoktum 7 sayfada kalmıştı onu da hatırlatırım.
Iste yeni sezonun yeni sorunu eski duzen olsa kimse bizi tutamazdi90 dakıka sürdü galiba kösem 150 dakıkayı aşmış devam ediyor vadi çok ama çok erken bitti
tüm vadicilere iyi geceler dilerim
Bu sefer iyiydin iyi geceler agaAgalar benden bu kadar iyi geceler herkese )))
ayy bari 23:00 reklam girsede öyle bitse 22:45 bitiyorIste yeni sezonun yeni sorunu eski duzen olsa kimse bizi tutamazdi
Bolumu genele vurdugumuzda 1 saati superdi gerisi bos sahneselamlar
evde misafir vardı vadiyi nasıl izledim bilmiyorum ya tekrar izlicem bu bölümü
izlediğim kadarı ile beğendim ben
Ustune yarim saat reklam. İstedikleri kadar bos sahne yazsinlar raziyim. Yeter ki sureleri uzatip bos alanda su diziye bos alan birakmayalim.ayy bari 23:00 reklam girsede öyle bitse 22:45 bitiyor
o değilde aga diğer dizinin sayfasında da baya aktifsinVe dizi biter. Daha yemek yapıcam hadi hepinize iyi geceler.
İyi de yorum yaptık. Geçen hafta ben yoktum 7 sayfada kalmıştı onu da hatırlatırım.
Aga su an bombos alanda reyting kapiyolartilkinin kurtuluşunu basit bulan arkadaşların kafasından istiyorum havuzdan nasıl bi kaçış bekliyordunuz ki bunun dışında ne olursa olsun bana saçma gelirdi tam tahmin ettiğimiz gibi çokta önemli değil nasıl kurtulduğu önemli olan kurtulmuş olması
zeynep karakteri bu şekilde gölgenin yanına yakışıyor diyalogları güzel geliyor bana fazlası olursa işte orda dur deriz ama bu şekilde zeynep karakteri de yerine oturuyor
kösem değil 150 250 dakkada yayınlansa bizi geçemez
@Çiğdem- @vadikızı arkadaşlar vadicilerin o dizinin konusunda yorum yapması yerine burda yorum yapması daha iyi olmaz mı