Kurtlar Vadisi Pusu 244.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu senaryo grubuna laf ettik ama şu konuda hoşuma gidiyolar eskiyle bağlantıları unutmuyolar bunu bu bölüm gördük eskiyle sürekli bi bağlantı kurmaya çalışıyolar

mesela cahit in bu bölüm fehmiye söylediği şey tüm vadi izleyicilerinin mesajıydı
Ne dedi tekrarla lütfen😉))
abi dedi ya artık herkes konsey için konuşmanı değil konseyde masaya yumruğunu vurmayı bekliyor gibi bişey dedi

bölüm on numara olmuş fazlaca aksiyon olmasa da yeteri kadar vardı gereksiz sahneler izlemedik , kurulan replikler çok iyi ve akılcıydı, yıllar önce çakır ın avukatını oynayan karekteri bünyamini getirmek ve vadiye girişini bu şekilde sağlamak bu bağlantıyı kurmak senaryo devamlılığı için mükemmel bir hamleydi bu senaristlere sürekli sallayanlara selam olsun :A
Aleykümselam:)))) cakır onu elif eylül davasında kovmuştu😉)))
o zamanlar şaşkın bir avukat tı ama şimdi maymun gözünü açmış :A

Bugun kardeş payı başladı atv de bedel başladı ab grubunda 3. lük garanti😉))))
abi rahat ol yarın 10 reytingi geçip şov yapacaz biz yaptık mı feriştahı gelse fayda etmez bedelini kardeş payı yaparak ödetiriz tüm rakiplere güldür güldür :D

Abi Ab de zirve bekliyorum :) oldu mu şimdi :(
Çok beklersin sence bu oldu mu😉)))

o zamanlar şaşkın bir avukat tı ama şimdi maymun gözünü açmış :A
çok iyi rol yapıyor belli eskilerden olduğu :D

bu arada kgt gibi gereksizler ordusunun çok az süre alması da bölümü güzel kılan unsurlardan biriydi
adamım sagir şov yaptı acımasız psikopat çocuğu da vursaydı keşke daha çok nefret kazanırdı annem sinirden küfür etti sagire :d

abi rahat ol yarın 10 reytingi geçip şov yapacaz biz yaptık mı feriştahı gelse fayda etmez bedelini kardeş payı yaparak ödetiriz tüm rakiplere güldür güldür :D
Ulan hemen havaya girdiniz 😉)))

Ulan hemen havaya girdiniz 😉)))
vadi bu adamı havaya da sokar türbülansa da abiiiii :D

Ben sana söyliueyim reytingler acıklanınca takasın hali : ulan bu reyting sistemininde deneklerinde..... Diye bsşlayan

Şu an çoğu siteden bakıyorum millet olumlu eleştiri yapıyor bu iyiye işaret :)
aga milleti boşver bölüm müthişti kim ne derse desin umrumuzda değil :D

Ben sana söyliueyim reytingler acıklanınca takasın hali : ulan bu reyting sistemininde deneklerinde..... Diye bsşlayan
abi İnşallah böyle olmaz beklentilerimiz aksi yönde :D

M Canpolat: Nazife annenin defin edilmesinden sonra Polat intikimani cok fena alacak merak ediyorum simdiden..

kadiri misafirler esir aldı mesaj yazamıyor :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato