Kurtlar Vadisi Pusu 244.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türkü calin dedin o da oldu aga :D Nasil buldun ? Annem aglamaya basladi bende agladim kendimi tutamadim babam yorgundu uyudu yoksa o da aglardi :D İcimizde en duygusal babamdir. Etmediği küfür aglamadigi duygusal sahne yoktur :D
aga annem ağladı bizde sesimizi çıkarmadık hepimiz kitlendik bölümün müthiş olduğu burdan belli
ben malesef ağlayamıyorum aga babamın yanında rezil olamam yoksa gözüm dolardı duygusal bi yönümde var :D
memati vurulduğunda da babam yüzünden ağlayamamıştım o zaman gözlerim dolmuştu ama

aga annem ağladı bizde sesimizi çıkarmadık hepimiz kitlendik bölümün müthiş olduğu burdan belli
ben malesef ağlayamıyorum aga babamın yanında rezil olamam yoksa gözüm dolardı duygusal bi yönümde var :D
memati vurulduğunda da babam yüzünden ağlayamamıştım o zaman gözlerim dolmuştu ama
Benim baba yönünden sikinti yok o ağlar zaten dizilere kendini fazla kaptiriyo maclarda küfür etmez dizilete gelince sen görsen kahkaha atarsin

Bölüm tek kelime ile süper ötesi bir şeydi :) uzun bir aradan sonra böyle güzel bir bölüm izledim. Polat ve yasinin beraber görünmesi beni çok mutlu etti. Polat intikam için gelecek bölümlerde artık coşar bu belli oldu bu bölümde, tilkinin bölüm boyunca hiç görünmemesine çok kızmıştım ama recep aga sağ olsun iyi haberi verdi. Cahiti kaçıranın Tilki olacağını hiç tahmin edemezdim senaristler bunu iyi düşünmüş çünkü herkes lion timi yaptı zannetti, cahiti kurtarmak artık polata düşüyor bu sayede birçok düşmanla savaşacağından gelecek bölümler çok zevkli olacak. Ayrıca senaristler anlaşılan eleştirileri dikkate almışlar ne settar ve eşleri ne de akif ve gereksiz sahneleri ve en önemlisi müzikler çok doğru ve yerinde kullanılmış. Bölüm hakkında yapılacak tek olumsuz eleştiri o da duygusal olarak Nazife annenin ölmesi onun dışında elestiriye kapalı bir bölümdü :) şunu da belirtmeden edemeyeceğim yarın ki reytingler ne olursa olsun beni hiç ilgilendirmez yeterki böyle heyacanlı, sırlı ve güzel bölümler yapsınlar gerisi teferruattır :D

sanırım artık tepkileri dikkate almışlar bikaç şey dışında istediklerimizi yaptılar ve sonuç ortada
yarın alacağımız reytign umrumda bile değil biz yeter ki böyle bölümler yapalım sonuç kaçınılmaz olacak! :D

Uzun aradan sonra bu bölüme baktım .Bölüm genel olarak aksiyon olmasada oldukça beğendim.Nazife anne böyle veda etmemelidi :( .Hüsnü hastahaneye renk katmış uzun aradan sonra onuda görmek iyi oldu :D(Çok ciddi olmuş ama olsun :D)

Uzun aradan sonra bu bölüme baktım .Bölüm genel olarak aksiyon olmasada oldukça beğendim.Nazife anne böyle veda etmemelidi :( .Hüsnü hastahaneye renk katmış uzun aradan sonra onuda görmek iyi oldu :D(Çok ciddi olmuş ama olsun :D)
aga aksiyon yoktu ama müthişti ya duygusaldı sende tam bölümüne bakmışsın helal :D

aga benim babam ağlamaz ama ağlasa bile ben ağlayamam :D
Memati öldüğünde aglayamamistim oda da kimse yoktu gitmislerdi gezmeye ben gitmedim aglarim diye ama aglayamamistim:D En çok agladigim sahnelerden biri Maraz Alinin olumuydu :D Enistemlerin yaninda aglamistim tabii küçüktük o zamanlar ne kadar salakmisim aklima geldikçe utanirim

aga aksiyon yoktu ama müthişti ya duygusaldı sende tam bölümüne bakmışsın helal :D
Nazife annemize ayıp olurdu bakmazsak :D.Haftayada evde olursam bakabilirim :D herkes öyle bir eleştiri yağmuruna tutmuştu ki ben iyice vadi dip yapmış sanıyordum :D:D bu bölüm beni eskilere götürdü ben oldukça beğendim :)

çok iyi bir bölüm olmuş, tüm ekibin eline sağlık haftaya ve önümüzdeki bölümlerde vadi çoşacak

Polat haftaya coşar artık :) malum cahit ulasmaya çalışınca tilki ile doğrudan karşılaşacak :) haftaya telefonda bile olsa polat-tilki konuşması bekliyorum.

Nazife annemize ayıp olurdu bakmazsak :D.Haftayada evde olursa bakabilirim :D herkes öyle bir eleştiri yağmuruna tutmuştu ki ben iyice vadi dip yapmış sanıyordum :D:D bu bölüm beni eskilere götürdü ben oldukça beğendim :)
aga bu adamlar bizlere öyle şeyler izlettirdiler ki aslında diğer diziler için normal olan bölümlere berbat diyoruz bu bölüm süperdi ama ya herşeyi unutturdu mest oldum resmen :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato