Kurtlar Vadisi Pusu 244.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@takas @china_shangai @34rcp44 agalar ben de elimden geleni yaptım :D artık sonucu bekliyecez gerçi çokda önemli değil sonuç ne olursa olsun kabul etmem söz konusu değil

aga bu adamlar bizlere öyle şeyler izlettirdiler ki aslında diğer diziler için normal olan bölümlere berbat diyoruz bu bölüm süperdi ama ya herşeyi unutturdu mest oldum resmen :D
Bu çizgide intikam konusundan yürürlerse tekrardan 13 reytinglere çıkabilir.Haftaya istikrar için en önemli bölüm .Yarın en az 10 reyting alacağımızı düşünüyorum :D

@takas Ben demiştim sana dizi intikam çizgisinde yürürse oranlarını tekrar artırabilir diye. Gerçi ben Elif'in ölümü üzerine kafa yormuştum. :)

Bu çizgide intikam konusundan yürürlerse tekrardan 13 reytinglere çıkabilir.Haftaya istikrar için en önemli bölüm .Yarın en az 10 reyting alacağımızı düşünüyorum :D
kesinlikle aga haftaya çok önemli bi hafta eğer bu bölümün altına düşmezsek reytingler uçuşa geçecektir

yarın 10 reyting altı gelirse artık kabul etmem söz konusu bile olamaz ömer babanın öldüğü bölümde böyle müthişti olay olmuştu ama 10 u geçememiştik yarında böyle bi şaka yaparlarsa yok artık diyeceğim
kötü bölüm olduğunda reyting konusunda gıkımız çıkmadı ama yarın konuşacaz

aga sonuçlar başından belli bizi ilgilendirmiyo önemli olan böyle güzel bölümler izlemek denekler kimlerin elinde belli zaten.
aga inan böyle bölümler izleyelim reyting umrumda değil ama kötü bölümlerde yüksek alsak bile bi önemi yok önemli olan güzel bölümler olması dediğin gibi

aga senin hatrın için bir giriş yapmak isterimde evde misafir var hala gitmediler :F
tam gününde gelmişler! :D aga fırsat bulduğun an gir bak

arkadaşlar müzik çok önemli bakın bugün müzik seçimleri çok çok iyiydi bölümü de etkiliyor türküler falan işi bi seviye yukarı çıkarıyor

bölüm on numara olmuş fazlaca aksiyon olmasa da yeteri kadar vardı gereksiz sahneler izlemedik , kurulan replikler çok iyi ve akılcıydı, yıllar önce çakır ın avukatını oynayan karekteri bünyamini getirmek ve vadiye girişini bu şekilde sağlamak bu bağlantıyı kurmak senaryo devamlılığı için mükemmel bir hamleydi bu senaristlere sürekli sallayanlara selam olsun :A

bölüm on numara olmuş fazlaca aksiyon olmasa da yeteri kadar vardı gereksiz sahneler izlemedik , kurulan replikler çok iyi ve akılcıydı, yıllar önce çakır ın avukatını oynayan karekteri bünyamini getirmek ve vadiye girişini bu şekilde sağlamak bu bağlantıyı kurmak senaryo devamlılığı için mükemmel bir hamleydi bu senaristlere sürekli sallayanlara selam olsun :A
aynen aga çakırın avukatını getirdiler eskilerin kokusu geldi beeee :D

Yüzde 90 nına katılıyorum :A

Aleykümselam:)))) cakır onu elif eylül davasında kovmuştu😉)))

bu senaryo grubuna laf ettik ama şu konuda hoşuma gidiyolar eskiyle bağlantıları unutmuyolar bunu bu bölüm gördük eskiyle sürekli bi bağlantı kurmaya çalışıyolar

mesela cahit in bu bölüm fehmiye söylediği şey tüm vadi izleyicilerinin mesajıydı

bu senaryo grubuna laf ettik ama şu konuda hoşuma gidiyolar eskiyle bağlantıları unutmuyolar bunu bu bölüm gördük eskiyle sürekli bi bağlantı kurmaya çalışıyolar

mesela cahit in bu bölüm fehmiye söylediği şey tüm vadi izleyicilerinin mesajıydı​
Ne dedi tekrarla lütfen😉))

%100 katılıyorum aga :) tespitlerin çok yerinde.

Bugun kardeş payı başladı atv de bedel başladı ab grubunda 3. lük garanti😉))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato