@takas @china_shangai @34rcp44 agalar ben de elimden geleni yaptım
artık sonucu bekliyecez gerçi çokda önemli değil sonuç ne olursa olsun kabul etmem söz konusu değil
Bu çizgide intikam konusundan yürürlerse tekrardan 13 reytinglere çıkabilir.Haftaya istikrar için en önemli bölüm .Yarın en az 10 reyting alacağımızı düşünüyorumaga bu adamlar bizlere öyle şeyler izlettirdiler ki aslında diğer diziler için normal olan bölümlere berbat diyoruz bu bölüm süperdi ama ya herşeyi unutturdu mest oldum resmen![]()
Aga detaylı bir yorum yaparsın artık![]()
agalar tabi ki yapacam bu benim hakkımaga müthişşşşşşşşşş bi bölümdü ne diyosun konuş konuş senin hakkındır![]()
evet aga bizim kaynak öyle söylüyor kesinkubat olmasa feriştahı söylese beni ilgilendirmez vadide kim söylüyorsa ona bakarım
tilki efsanesi bakalım ne yapacak @34rcp44 aga cahiti kesin tilki mi kaçırdı ona göre millete tüyo verecem![]()
olm ne yarını haftasonusu şimdi konuş soğumadan sıcak sıcak aga bu en çok senin hakkınagalar tabi ki yapacam bu benim hakkımdetaylı yorumu yarın veya hafta sonu yapacam
aga sonuçlar başından belli bizi ilgilendirmiyo önemli olan böyle güzel bölümler izlemek denekler kimlerin elinde belli zaten.@takas @china_shangai @34rcp44 agalar ben de elimden geleni yaptımartık sonucu bekliyecez gerçi çokda önemli değil sonuç ne olursa olsun kabul etmem söz konusu değil
kesinlikle aga haftaya çok önemli bi hafta eğer bu bölümün altına düşmezsek reytingler uçuşa geçecektirBu çizgide intikam konusundan yürürlerse tekrardan 13 reytinglere çıkabilir.Haftaya istikrar için en önemli bölüm .Yarın en az 10 reyting alacağımızı düşünüyorum![]()
aga senin hatrın için bir giriş yapmak isterimde evde misafir var hala gitmedilerolm ne yarını haftasonusu şimdi konuş soğumadan sıcak sıcak aga bu en çok senin hakkın![]()
aga inan böyle bölümler izleyelim reyting umrumda değil ama kötü bölümlerde yüksek alsak bile bi önemi yok önemli olan güzel bölümler olması dediğin gibiaga sonuçlar başından belli bizi ilgilendirmiyo önemli olan böyle güzel bölümler izlemek denekler kimlerin elinde belli zaten.
tam gününde gelmişler!aga senin hatrın için bir giriş yapmak isterimde evde misafir var hala gitmediler![]()
aynen aga çakırın avukatını getirdiler eskilerin kokusu geldi beeeebölüm on numara olmuş fazlaca aksiyon olmasa da yeteri kadar vardı gereksiz sahneler izlemedik , kurulan replikler çok iyi ve akılcıydı, yıllar önce çakır ın avukatını oynayan karekteri bünyamini getirmek ve vadiye girişini bu şekilde sağlamak bu bağlantıyı kurmak senaryo devamlılığı için mükemmel bir hamleydi bu senaristlere sürekli sallayanlara selam olsun![]()
Yüzde 90 nına katılıyorumbölüm on numara olmuş fazlaca aksiyon olmasa da yeteri kadar vardı gereksiz sahneler izlemedik , kurulan replikler çok iyi ve akılcıydı, yıllar önce çakır ın avukatını oynayan karekteri bünyamini getirmek ve vadiye girişini bu şekilde sağlamak bu bağlantıyı kurmak senaryo devamlılığı için mükemmel bir hamleydi bu senaristlere sürekli sallayanlara selam olsun![]()
%100 katılıyorum agabölüm on numara olmuş fazlaca aksiyon olmasa da yeteri kadar vardı gereksiz sahneler izlemedik , kurulan replikler çok iyi ve akılcıydı, yıllar önce çakır ın avukatını oynayan karekteri bünyamini getirmek ve vadiye girişini bu şekilde sağlamak bu bağlantıyı kurmak senaryo devamlılığı için mükemmel bir hamleydi bu senaristlere sürekli sallayanlara selam olsun![]()
Abi Ab de zirve bekliyorumBugun kardeş payı başladı atv de bedel başladı ab grubunda 3. lük garanti😉))))