abi eleştiri yapsam yine bi dünya çıkar ama bölüm genel olarak güzeldi beğenmediğim noktalara gelince bu hafta silah efektleri yine değişmiş bu yönetmen ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim onun dışında safiye kadar salak birisini de görmedim
abi eleştiri yapsam yine bi dünya çıkar ama bölüm genel olarak güzeldi beğenmediğim noktalara gelince bu hafta silah efektleri yine değişmiş bu yönetmen ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim onun dışında safiye kadar salak birisini de görmedim
eleştiri yapmadan yorum yapmak çok zormuş gerçekten hahahaharbiden abi bak geçen hafta herkes mesaj yazıyordu şimdi yazan yok hadi konuşun agalar
@Çiğdem- konuş
offfffffffffffffffffffffff acayip merakla bekliyorum![]()
hadi vadiyi öv bakalımeleştiri yapmadan yorum yapmak çok zormuş gerçekten hahaha![]()
Sende öv işteeleştiri yapmadan yorum yapmak çok zormuş gerçekten hahaha![]()
aga dile kolay 12 yıl neredeyseAdam resmen evrim geçirmiş 😱
aga perşembe akşamı vadinin yeni bölüm zamanıdır sen yeni bölümlere tv den devam et bu bölüm süperdiYine birbirinden güzel yorumlarla konuyu alt üst etmişsiniz.. keyifle okudum. Anladığım kadarıyla çok iyi bir bölüm olmuş.. açıkcası bölümü merak ettim ama yarına artık inşallah.. bense bu akşam 2. Bölümle iyice o eski döneme geri döndüm.. Dizide ki doğallık beni mest ediyor.. böyle birşey yok gerçekten.. senaristler o kadar güzel yazmış ve Osman Sınav'da bir o kadar güzel çekmiş ki, bazen 'dizi' olduğunu unuturuyorlar insana.. Özel Karakter Raci Şaşmaz Ali Candan'dan Necati Şaşmaz Polat Alemdar'a.. 'duygu'nun tavan yaptığı dönem.. bir efsanenin doğuşu.. Polat Alemdar..
Tapatalk 2
Sende haklısın agaaga dile kolay 12 yıl neredeyse
şuan resmini çek Allah nasip ederse 2027 de bak sende aradaki farkı görüp şaşırırsın![]()
tuncay mesela konsey için müthiş bi isim olur aga buharlaşan karakterlerdendirSende haklısın agaaslında eski bölümlerden varsa oyuncular tekrardan alınmalı mesela tilki hamlesi çok iyi oldu.
kimi arıyosunuz siz@china_shangai abi vadi forumundan aldım yarın o bölümlere bi göz atmak lazım o değilse kim olduğunu bulmamız lazım
beğenmişler abi heralde beğenecekler@china_shangai abi vadi forumundan aldım yarın o bölümlere bi göz atmak lazım o değilse kim olduğunu bulmamız lazım
Onlar beğenmişler mi bölümü
bünyaminin eski vadide ki halinikimi arıyosunuz siz
iyi geceler aga Allah rahatlık versin tatlı rüyalarHepinize iyi geceler arkadaşlar![]()
bünyamin kimbeğenmişler abi heralde beğenecekler
o değilde bu bölümü bi tekrar izlemek lazım bikaç gün içinde bi göz atacam
bünyaminin eski vadide ki halini![]()