Kurtlar Vadisi Pusu 244.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@34rcp44 nerelerdesin 😉))) eleştiri olunca gecenin bir bucuğuna kadar buralardasın :))))))
abi eleştiri yapsam yine bi dünya çıkar ama bölüm genel olarak güzeldi beğenmediğim noktalara gelince bu hafta silah efektleri yine değişmiş bu yönetmen ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim onun dışında safiye kadar salak birisini de görmedim :D ve son olarak sürekli bağlantım kopuyo ttnet hızımı düşürmüş fazla yazamıyorum o yüzden :)

@china_shangai abi bugün aramızda kalsın yoktu- seksenler yoktu- atv de geçen hafta gs maçı vardı bu hafta yok bedel vardı-

yani bu hafta bikaç rakip yok yani 10 gelir heralde bu müthiş bölümle :D

ulan martin polat seni anandan doğduğuna pişman edecek :D

vQrAY4.png

g4EvzO.png

Yine birbirinden güzel yorumlarla konuyu alt üst etmişsiniz.. keyifle okudum. Anladığım kadarıyla çok iyi bir bölüm olmuş.. açıkcası bölümü merak ettim ama yarına artık inşallah.. bense bu akşam 2. Bölümle iyice o eski döneme geri döndüm.. Dizide ki doğallık beni mest ediyor.. böyle birşey yok gerçekten.. senaristler o kadar güzel yazmış ve Osman Sınav'da bir o kadar güzel çekmiş ki, bazen 'dizi' olduğunu unuturuyorlar insana.. Özel Karakter Raci Şaşmaz Ali Candan'dan Necati Şaşmaz Polat Alemdar'a.. 'duygu'nun tavan yaptığı dönem.. bir efsanenin doğuşu.. Polat Alemdar..

Tapatalk 2

Yine birbirinden güzel yorumlarla konuyu alt üst etmişsiniz.. keyifle okudum. Anladığım kadarıyla çok iyi bir bölüm olmuş.. açıkcası bölümü merak ettim ama yarına artık inşallah.. bense bu akşam 2. Bölümle iyice o eski döneme geri döndüm.. Dizide ki doğallık beni mest ediyor.. böyle birşey yok gerçekten.. senaristler o kadar güzel yazmış ve Osman Sınav'da bir o kadar güzel çekmiş ki, bazen 'dizi' olduğunu unuturuyorlar insana.. Özel Karakter Raci Şaşmaz Ali Candan'dan Necati Şaşmaz Polat Alemdar'a.. 'duygu'nun tavan yaptığı dönem.. bir efsanenin doğuşu.. Polat Alemdar..

Tapatalk 2
aga perşembe akşamı vadinin yeni bölüm zamanıdır sen yeni bölümlere tv den devam et bu bölüm süperdi :D

vQrAY4.png

g4EvzO.png
Bu o deil takas gözlüklü ve çok zayıftı :))) cakırın ilk hapise düştüğünde onunlagörüşmüştü😉))

@china_shangai abi vadi forumundan aldım yarın o bölümlere bi göz atmak lazım o değilse kim olduğunu bulmamız lazım

@china_shangai abi vadi forumundan aldım yarın o bölümlere bi göz atmak lazım o değilse kim olduğunu bulmamız lazım​
Onlar beğenmişler mi bölümü

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato