Kurtlar Vadisi Pusu 244.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hahahah ayyy @-KADİR- vadi tarihinde bir ilk yaşandı ve sen kaçırdın maleef ilk defa tek eleştiri yapmadan bir bölüm izledim bun şhit olan vadiciler çok şanslılar bence buna şahit olmak her vadiciye nasip olmaz çünkü sanada olmadı :F:F:F
sağlık olsun 😀 yapacak birşey yok

@papuleoo agam sisteme göre falan filan bahanelerini öne süremeyiz kurtlar vadisi adı altında alınan bu reytingler kepazeliktir bunun kaçarı yok bu dizi başka dizilere benzemez ab grubunu takmam ama bu kadar düşük olmasını da kabul edemem
süper bi bölüm sonrası totalde düşüp 8 almak ab de 5 in altında kalmak ve 5.olmak inanılcak gibi değil ya

kanal d haftaya reklam meklam koymasın ne gerekiyorsa yapsın bu sistemle bişey olmaz ama bu kadar düşük olamayız daha ocak ayı ocak
malesef bu sistemle marttan sonrasını düşünmek istemiyorum ilk 10 a giremeyeceğimiz zamanları görmekten korkuyorum :(

Bölüm önceki haftalara göre güzeldi.Türküler yeterdi sadece.Haftaya intikam vakti
ya aga müthiş bölümdü herkes çok beğendi ama sonuca bak ee sonra da pana filme kızıyoruz adamlar seoznun başında da ne bölümler yaptılar hiç yükselemedik ömer baba öldü yine böyle düşmüştük
kendini koy yerine ne yapsam da yükselemiyorum direnci düşer adamların

@takas sezon başında total 9- 10 arası ab grubuda 7-8 arası geliyordu .eğer sezon başındaki gibi devam etselerdi ben inanıyorum şu anki reytingler 11 - 12 leri bulurdu :)))) ama maalesef o devamlılığı yapamadılar .idare bile etseler belki konumumuzu korurduk ama ne yazık ki her geçen bölüm diğerinin arartırır oldu:(:(

@takas sezon başında total 9- 10 arası ab grubuda 7-8 arası geliyordu .eğer sezon başındaki gibi devam etselerdi ben inanıyorum şu anki reytingler 11 - 12 leri bulurdu :)))) ama maalesef o devamlılığı yapamadılar .idare bile etseler belki konumumuzu korurduk ama ne yazık ki her geçen bölüm diğerinin arartırır oldu:(:(
abi Necati Şaşmaz kaza yapmadan önceki son bölüm totalde 10 ab de 8 abc1 de 10 almıştık
o haftadan sonra bi daha sırtımız doğrulmadı eğer o kaza olmasa ara verilmeden devam edilse şuan bunları konuşmuyor olabilirdik ama olmuşla ölmüşe çare yok artık durum bu

@papuleoo agam sisteme göre falan filan bahanelerini öne süremeyiz kurtlar vadisi adı altında alınan bu reytingler kepazeliktir bunun kaçarı yok bu dizi başka dizilere benzemez ab grubunu takmam ama bu kadar düşük olmasını da kabul edemem
süper bi bölüm sonrası totalde düşüp 8 almak ab de 5 in altında kalmak ve 5.olmak inanılcak gibi değil ya

kanal d haftaya reklam meklam koymasın ne gerekiyorsa yapsın bu sistemle bişey olmaz ama bu kadar düşük olamayız daha ocak ayı ocak
malesef bu sistemle marttan sonrasını düşünmek istemiyorum ilk 10 a giremeyeceğimiz zamanları görmekten korkuyorum :(
Nazife anne ölmüş Nazife Anne. O eski birakan kitle bile bakmistir eminim benim cevremde arkadaslarim falan hrp sordum seyretmisler. Bu bölüme 18 reyting almamiz gerekirken düşmemiz nedir ? Paramparça diye sacma salak dizi o oranlari alıyorsa bizim haydi haydi geçmemiz gerekiyor o oranlari hele de bu bölümle ay ben bu Fetullahin da yancilarininda....

kim ne derse desin bu bölümün bu oranları almasını kabul etmiyorum

Nazife anne ölmüş Nazife Anne. O eski birakan kitle bile bakmistir eminim benim cevremde arkadaslarim falan hrp sordum seyretmisler. Bu bölüme 18 reyting almamiz gerekirken düşmemiz nedir ? Paramparça diye sacma salak dizi o oranlari alıyorsa bizim haydi haydi geçmemiz gerekiyor o oranlari hele de bu bölümle ay ben bu Fetullahin da yancilarininda....
la olm biraz yavaş gel direk isim veripte başkalrının sevme ve sevilme haklarına saygı göster:))))))))

kim ne derse desin bu bölümün bu oranları almasını kabul etmiyorum
bende diyorum ki bu reytingler bu bölüme ait deil. bundan evvel ki saçma sapan bölümlerin bu bölüme çıkardığı faturasıdır:))) i

la olm biraz yavaş gel direk isim veripte başkalrının sevme ve sevilme haklarına saygı göster:))))))))

bende diyorum ki bu reytingler bu bölüme ait deil. bundan evvel ki saçma sapan bölümlerin bu bölüme çıkardığı faturasıdır:))) i
abicim öyle bi fatura olamaz ama nazife anne gitmiş duygusal süper bi bölüm baksana youtube da daha şimdiden izlenme sayısı;

212.237

@takas agam bölüm iyi olunca ben reytingleri takmiyorum :) siz agalarim dahil çoğu vadicinin de böyle düşündüğünü yapılan yorumlardan anlıyorum. Bizim amacımız güzel bölümler izlemek yoksa daha önceki tabiri caizse dandik bölümler de 10 a yakın reyting aldık ama mutlu olan yok herkes eleştiriyordu haklı olarak çünkü bölümler dediğim gibi dandikti :) vadi ihtiyarlar zamanın da 15-16 reyting alıyordu çünkü bölümler iyiydi ancak şu an kötü bölümlere rağmen çoğu diziden iyi reyting alıyoruz ama sizinde belirttiğiniz gibi bahane olamaz ancak biz geçmişe çok takılıp kalıyoruz ondan dolayı hep eskisi gibi olmasını istiyoruz o eski bölümler artık gelmeyecek en azından bu sene gelmeyecek bu açık ve net onun için bu sene reytingin benim için önemi yok valla da billahta benim için bölüm iyi olsun yeter derdine düştüm o derece artık :(

abicim öyle bi fatura olamaz ama nazife anne gitmiş duygusal süper bi bölüm baksana youtube da daha şimdiden izlenme sayısı;

212.237
sana göre olmayabilir bana göre en büyük neden budur .sen insanları settar ,baltazar ,vs ...gibi saçma karakterlerle oyalarsan ekrandaki izleyenlerde seni reytinglerle oyalarlar çok net:))))))) youtubedan 5 milyon kişi izlese ne yazar bu alınan reytinglerin gerçekliliğini değiştirir mi??

@takas agam bölüm iyi olunca ben reytingleri takmiyorum :) siz agalarim dahil çoğu vadicinin de böyle düşündüğünü yapılan yorumlardan anlıyorum. Bizim amacımız güzel bölümler izlemek yoksa daha önceki tabiri caizse dandik bölümler de 10 a yakın reyting aldık ama mutlu olan yok herkes eleştiriyordu haklı olarak çünkü bölümler dediğim gibi dandikti :) vadi ihtiyarlar zamanın da 15-16 reyting alıyordu çünkü bölümler iyiydi ancak şu an kötü bölümlere rağmen çoğu diziden iyi reyting alıyoruz ama sizinde belirttiğiniz gibi bahane olamaz ancak biz geçmişe çok takılıp kalıyoruz ondan dolayı hep eskisi gibi olmasını istiyoruz o eski bölümler artık gelmeyecek en azından bu sene gelmeyecek bu açık ve net onun için bu sene reytingin benim için önemi yok valla da billahta benim için bölüm iyi olsun yeter derdine düştüm o derece artık :(
aga tamamda abinin de dediği gibi iyi bölümlerin yolu yüksek reytinglerden geçiyor bu şekilde gidersek ister istemez sıkıntılar olacak kurtlar vadisi her zaman reyting rekorları kırmış bi dizi diğer dizilerle aynı seviye değil 3.yılında da en çok izlenen diziydi geçen yılda mesela bunu diğer diziler asla başaramaz ama bu yılki reytingler tarihin en düşük seviyesinde
geçmişe takılıp kalmıyoruz ki geçen yıl bile 14-15 alıyorduk 1 yılda bu kadar düşüş olmaz insanın canını sıkıyor

sana göre olmayabilir bana göre en büyük neden budur .sen insanları settar ,baltazar ,vs ...gibi saçma karakterlerle oyalarsan ekrandaki izleyenlerde seni reytinglerle oyalarlar çok net:))))))) youtubedan 5 milyon kişi izlese ne yazar bu alınan reytinglerin gerçekliliğini değiştirir mi??
abi ne olusa olsun bu bölüme sırt çevirmez kimse en zından ufak bi artışat mı olmaz ya

Bir aydır evdeyim rahat rahat vadiyi izleyecem diye acayip mutluyum 2 hafta ara 2 hafta berbat bölümden sonra dün süper bir bölüm izledik....
Tek eleştireceğim nokta efektler kötü ve silah sesleri sanki susturucu takılmış gibi sesi çıkmıyo :D

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 244. bölümünde Nazife Anne'nin ölümünde Kubat'ın söylediği Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim türküsünün sözleri...

Keklik gibi kanadımı süzmedim
Murad alıp doya doya gezmedim
Bu kara yazıyı kendim yazmadım

Alnıma yazılmış bu kara yazı
Kader böyle imiş ağlarım bazı
Gönül ey sebebim ey

Şu gonca gülleri ben deremedim
Çifte bülbülleri konduramadım
Kadir kıymetimi bildiremedim

Gönül ey sebebim ey

Geceleri uyku girmez gözüme
Zalım yastık diken oldu yüzüme
Uyma dedim uydun eller sözüne

Gönül ey sebebim ey

bakın bir daha söylüyorum eğer bu reytingler azalarak devam ederse sen istediğin kadar kalite kok. neye yarar.bu sistem birçok kaliteli diziyi öğüttü.şimdi esameleri bile okunmuyor hiçbirinin.evet kalite reyting getirir.ammmmmaaaaa ve lakin bana kalırsa bu tren bu sezon için kaçmıştır .bu saatten sonra kalitenin tillağını yapsalar bu retinglere pek yansımaz .özellikle necati beyin kazasından sonra dizi resmen uçurumdan aşşağıya doğru yuvarlandı.ve o zaman diliminde bölük pörçükte olsa 3 hafta ara verildi.peki bu zaman diliminde ne yapıldı ben size söyliyeyim settar ve kevaşeleri baş tacı yapıldı .peki ellerinde hiç mi işe yarayan karakter yoktuda bizim çok bilmiş pana yazım grubu bu abi ve ablalara sıkı sıkı tutundu .vardı tabi yılların efsanesi tilki ile ölüp dirilttikleri rascoln . niye bu iki adamı ön plana itipte bu sıkıntılı sürecin önüne geçemediler .çünkü polatın mahkeme sahnesinde (vadinin 97. bölümden)dediği gibi bizim erhanın köyde otlatıp güttüğü koyunlar kadar çapları yoktu da ondan.
bence seneye kanal d'de olmayacaklar . peki size soruyorum bugün gördüğünüz reytinglerin yaz mevsiminde ne olacağı hakkında bir bilgisi olan varmı .eğer çok merak eden varsa bundan evvelki yaz reytinglerine baksın:)))peki vadi tarihinin en düşük reytingi alan bir yapımı kim almak ister.tamam tamam itirazları duyar gibiyim .biz vadiyiz bizim ölümüzü bile her kanal alır diyen arkadaşların sesini duyar gibiyim , benimde buna pek fazla itirazım yok zaten.herşey buraya kadar tamam .peki haziran ayı geldi ve yeni kanallarla masaya oturdun .elinde hangi donelerle adamlarla pazarlık yapacan atıyorum kızmayın sakın sezon finalinin reytingi total 7 ab grubu 3 olsun.sen kanal sahibi olsan ne için panaya bastırırsın .daha az para için deil mi? peki pana ne yapacak eğer devam etmek istiyorsa paşa paşa kabul edecek .daha az parayla yeni sezona merhaba diyecek.ve kalite yerlerde olacak :))))) ya arkadaş biz kanal d ye rekor ücretle transfer olduk kalite yerlerde bu reytinglerle diğer kanallarda halimiz ne olur ,onu düşünmek bile istemiyorum.benim bütüm ititrazım buna benim reytingler çok önemlidir diye feryat etmem buna .ve tabiki her ne kadar çok kötü bölümlerde seyretsek (dün hariç) vadinin asla ve asla bitmesini istemem .reytinglere takıklığımın en büyük nedenide budur .bitmesin hep devam etsin .kapitalist sistemin en büyük aracı olan reytinglere yenik düşmeyelim.:)))))

Son düzenleme: