Kurtlar Vadisi Pusu 244.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi dedi ya artık herkes konsey için konuşmanı değil konseyde masaya yumruğunu vurmayı bekliyor gibi bişey dedi

o zamanlar şaşkın bir avukat tı ama şimdi maymun gözünü açmış

Bugun kardeş payı başladı atv de bedel başladı ab grubunda 3. lük garanti😉))))
abi rahat ol yarın 10 reytingi geçip şov yapacaz biz yaptık mı feriştahı gelse fayda etmez bedelini kardeş payı yaparak ödetiriz tüm rakiplere güldür güldür

Abi Ab de zirve bekliyorum
oldu mu şimdi
Çok beklersin sence bu oldu mu😉)))

o zamanlar şaşkın bir avukat tı ama şimdi maymun gözünü açmış
çok iyi rol yapıyor belli eskilerden olduğu

bu arada kgt gibi gereksizler ordusunun çok az süre alması da bölümü güzel kılan unsurlardan biriydi
adamım sagir şov yaptı acımasız psikopat çocuğu da vursaydı keşke daha çok nefret kazanırdı annem sinirden küfür etti sagire

abi rahat ol yarın 10 reytingi geçip şov yapacaz biz yaptık mı feriştahı gelse fayda etmez bedelini kardeş payı yaparak ödetiriz tüm rakiplere güldür güldür
Aga tek kelime ile supersin
bencede totalde 10 u rahat geçeriz

Ulan hemen havaya girdiniz 😉)))

Ulan hemen havaya girdiniz 😉)))
vadi bu adamı havaya da sokar türbülansa da abiiiii

Ben sana söyliueyim reytingler acıklanınca takasın hali : ulan bu reyting sistemininde deneklerinde..... Diye bsşlayan

Şu an çoğu siteden bakıyorum millet olumlu eleştiri yapıyor bu iyiye işaret

Şu an çoğu siteden bakıyorum millet olumlu eleştiri yapıyor bu iyiye işaret
aga milleti boşver bölüm müthişti kim ne derse desin umrumuzda değil

Ben sana söyliueyim reytingler acıklanınca takasın hali : ulan bu reyting sistemininde deneklerinde..... Diye bsşlayan
abi İnşallah böyle olmaz beklentilerimiz aksi yönde

M Canpolat: Nazife annenin defin edilmesinden sonra Polat intikimani cok fena alacak merak ediyorum simdiden..

@34rcp44 nerelerdesin 😉))) eleştiri olunca gecenin bir bucuğuna kadar buralardasın
)))))

kadiri misafirler esir aldı mesaj yazamıyor