Kurtlar Vadisi Pusu 241.Bölüm Yorumları

Hayırlı geceler arkadaşlar, bu bölümü unutmak için eski vadiden birkaç bölüm izlemek lazım anca ayılırım :)

22.45 te bolum bitti aslinda reklam donuslerinde de bes dakika tekrarini verdi :))))ben bu isten zerre bisey anlamadim ,ne yapmaya calisiyorlar
abiciğim ben hiçbir dizide reklamdan sonra yeni sahne görmeden tekrar reklam verildiğini ilk defa görüyorum ve o reklam bitince yine yeni birşey görmeden bu seferde dizinin bittiğini yine ilk defa görüyorum aynı sahneyle yarım saat vadi izledik hahaha :F:F:F

@Tolstoyevski aga bölüm kısa reklamlar çok tepkiler buna da
sen çok erken bırakmıssin bence kötü yapmışsın :)
Geçen hafta mükemmeldi bi hafta kötü diye gomecek değiliz vadinin sonsuz kredisi var

Bölüm çok kısaydı ve KanalD bitmiş bir kanal show tv ye geçmek farz oldu artık

Bizimkiler Vadiyi bitirme operasyonu yapıyor Vadi iyi olup bitse Tüm Dunyada yer yerinden oynayacak bu sekildd milleti Vadiden uzaklastirip bitirmeye calisiyor olabilirler diye sacma dusunceler aklimda

@Tolstoyevski aga bölüm kısa reklamlar çok tepkiler buna da
sen çok erken bırakmıssin bence kötü yapmışsın :)
Geçen hafta mükemmeldi bi hafta kötü diye gomecek değiliz vadinin sonsuz kredisi var
aga vadi kredisini 11.ci sezonuyla tüketmiştir biz 1 yıl polat abinin sahalara inmesi 1 yıl çapsız akifi biz 3 4 sezondur özlediğimiz vadiyi hala ama hala izleyemiyoruz senin gözündeki kredisini bilmem ama benim gözümdeki kredi can çekişiyo şuanda.

Polat Şaşmaz haklıymış atv yi arar oldum bu rezil kanalı zorla izletiyolar ya bize. .

Ben dedim aga gecen sene siz hepiniz bana yuklendiniz ben böyle olacagini biliyodum
aga ben aldıkları ilk günden belli söylüyorum bunların amacı eski vadide olduğu gibi al ve bitir projesi amaçları vadinin milleti bilinçlendirmesi engellemek maşallah bunuda çok iyi yaptılar tabi bizim pana yazım ekibide kanala çok yardımcı oldu.

Zaten totalde tarihimizin en düşük rtg lerini bu kanal yüzünden alıyoruz

Bunlar dünyanın parasını veriyor vadiye yaptıkları muameleye bak şaka gibi

aga ben aldıkları ilk günden belli söylüyorum bunların amacı eski vadide olduğu gibi al ve bitir projesi amaçları vadinin milleti bilinçlendirmesi engellemek maşallah bunuda çok iyi yaptılar tabi bizim pana yazım ekibide kanala çok yardımcı oldu.
Bizimkiler ne kadar akilsiz aga ya biz bile bunu goruyorken onlar nasil görmüyor hayretler içindeyim. Ulan sezon basinda demediniz mi Vadi tarihinin en müthiş sezonlarindan biri olacak Polat sahalara dönecek diye geçen seneyle ayni gidiyoruz su senaristlerin degismesi sart eskiden olduğu gibi Polatin racon kesmesini özledik şimdilerde nerd
iil öyle replikler

Bizimkiler ne kadar akilsiz aga ya biz bile bunu goruyorken onlar nasil görmüyor hayretler içindeyim. Ulan sezon basinda demediniz mi Vadi tarihinin en müthiş sezonlarindan biri olacak Polat sahalara dönecek diye geçen seneyle ayni gidiyoruz su senaristlerin degismesi sart eskiden olduğu gibi Polatin racon kesmesini özledik şimdilerde nerd
iil öyle replikler
aga raconu bırak bunlarda tavuk kesicek hal yok kuzuyu bile yarım asmışlardı ya cimriliğin bukadarı :D

Arkadaşlar bi sakin olun 1 bölüm kötü diye gömmenin bi anlamı yok
ulan tamam kötü bölümdü sezonun tartışmasız en kötü bölümüydü ama sezon genel anlamıyla gayet iyi gidiyor daha geçen bölümün ne kadar müthiş olduğunu unutmayın

kanal gerçekten etkisiz eleman ne adam akıllı tanıtım var ne adam gibi strateji var
biz diyoruz reklam saatlerini iyi ayarlasınlar ki yükselelim bunlar tam tersi vadi düşsün diye yapılacak en kötü hamleleri yapıyolar peş peşe koydukları reklam sırasında Türkiye'de milyonlarca insan kanala küfretti bu mübarek cuma gecesi bende dahil!

bu bölümün kötü olmasında tilki ve raskolnün 1 saniye bile olmaması çok büyük etken bana göre
taraflı tarafsız herkesin sevdiği bu 2 karakter 1 saniye bile yokken herkesin gıcık olduğu gereksiz karakter settarın nerden baksan 15-20 dakka sahnesi vardı

bölümden çok o peş peşe aynı yerde girilen reklamlar tepki çekmiştir emin olun