batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Hayırlı geceler arkadaşlar, bu bölümü unutmak için eski vadiden birkaç bölüm izlemek lazım anca ayılırım 
abiciğim ben hiçbir dizide reklamdan sonra yeni sahne görmeden tekrar reklam verildiğini ilk defa görüyorum ve o reklam bitince yine yeni birşey görmeden bu seferde dizinin bittiğini yine ilk defa görüyorum aynı sahneyle yarım saat vadi izledik hahaha22.45 te bolum bitti aslinda reklam donuslerinde de bes dakika tekrarini verdi)))ben bu isten zerre bisey anlamadim ,ne yapmaya calisiyorlar
Şaka gibi
aga vadi kredisini 11.ci sezonuyla tüketmiştir biz 1 yıl polat abinin sahalara inmesi 1 yıl çapsız akifi biz 3 4 sezondur özlediğimiz vadiyi hala ama hala izleyemiyoruz senin gözündeki kredisini bilmem ama benim gözümdeki kredi can çekişiyo şuanda.@Tolstoyevski aga bölüm kısa reklamlar çok tepkiler buna da
sen çok erken bırakmıssin bence kötü yapmışsın
Geçen hafta mükemmeldi bi hafta kötü diye gomecek değiliz vadinin sonsuz kredisi var
ayyyy sonra tüm forum çiğdem neden ağır eleştiri yapıyor diyor işte cevabıŞaka gibi
Ben dedim aga gecen sene siz hepiniz bana yuklendiniz ben böyle olacagini biliyodumKanal d ye geçtiğimiz güne lanet olsun
Vay bu günleri de mi gorecektikPolat Şaşmaz haklıymış atv yi arar oldum bu rezil kanalı zorla izletiyolar ya bize. .
aga ben aldıkları ilk günden belli söylüyorum bunların amacı eski vadide olduğu gibi al ve bitir projesi amaçları vadinin milleti bilinçlendirmesi engellemek maşallah bunuda çok iyi yaptılar tabi bizim pana yazım ekibide kanala çok yardımcı oldu.Ben dedim aga gecen sene siz hepiniz bana yuklendiniz ben böyle olacagini biliyodum
Bizimkiler ne kadar akilsiz aga ya biz bile bunu goruyorken onlar nasil görmüyor hayretler içindeyim. Ulan sezon basinda demediniz mi Vadi tarihinin en müthiş sezonlarindan biri olacak Polat sahalara dönecek diye geçen seneyle ayni gidiyoruz su senaristlerin degismesi sart eskiden olduğu gibi Polatin racon kesmesini özledik şimdilerde nerdaga ben aldıkları ilk günden belli söylüyorum bunların amacı eski vadide olduğu gibi al ve bitir projesi amaçları vadinin milleti bilinçlendirmesi engellemek maşallah bunuda çok iyi yaptılar tabi bizim pana yazım ekibide kanala çok yardımcı oldu.
aga raconu bırak bunlarda tavuk kesicek hal yok kuzuyu bile yarım asmışlardı ya cimriliğin bukadarıBizimkiler ne kadar akilsiz aga ya biz bile bunu goruyorken onlar nasil görmüyor hayretler içindeyim. Ulan sezon basinda demediniz mi Vadi tarihinin en müthiş sezonlarindan biri olacak Polat sahalara dönecek diye geçen seneyle ayni gidiyoruz su senaristlerin degismesi sart eskiden olduğu gibi Polatin racon kesmesini özledik şimdilerde nerd
iil öyle replikler