Kurtlar Vadisi Pusu 239.Bölüm Yorumları

Ohoo benim netim kesildi agalarım gitmemiş :D Şuan ustanın menemen yapması twitterda tt oldu :)

Hatırlanacağı üzere Abdülhey'in ilk sahnesi ustaya menemen yapmasıydı. Ekibin bütün olarak yer aldığı bu sahneyle sağlam bir ironi yapıldı diye düşünüyorum :)

eskiden olsa tilki yine her bölüm cigarayı tüttürürdü artık yasak olduğu için sadece sararken görüyoruz
bence bu çok saçma bi sansür ya sigarayı tv den göstersen ne göstermesen ne tilkiye çok yakışıyor mesela :D adamın elinde tabaka var ama içerken göremedik

eski vadide sigarayı içmeyeni dövüyolardı :D çakırın öldüğü 46.bölüm inanılmaz sigara içilmişti millet stresten her an sigara içiyordu hey gidi :D

Ohoo benim netim kesildi agalarım gitmemiş :D Şuan ustanın menemen yapması twitterda tt oldu :)

Hatırlanacağı üzere Abdülhey'in ilk sahnesi ustaya menemen yapmasıydı. Ekibin bütün olarak yer aldığı bu sahneyle sağlam bir ironi yapıldı diye düşünüyorum :)
hangi etiketle aga

heryeri feth ediyoruz vadi farkı

saat 01.00

Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 11, Ziyaretçi: 14)

1. takas
  2. china_shangai
  3. batuhankaralar
  4. 34rcp44
  5. Master.1000
  6. -KADİR-
  7. tabutçu
  8. vadikızı
  9. sürgünüm
  10. WesTxCoasT
konuda 25 kişi var bir vadi farkı daha

Son düzenleme:
eskiden olsa tilki yine her bölüm cigarayı tüttürürdü artık yasak olduğu için sadece sararken görüyoruz
bence bu çok saçma bi sansür ya sigarayı tv den göstersen ne göstermesen ne tilkiye çok yakışıyor mesela :D adamın elinde tabaka var ama içerken göremedik

eski vadide sigarayı içmeyeni dövüyolardı :D çakırın öldüğü 46.bölüm inanılmaz sigara içilmişti millet stresten her an sigara içiyordu hey gidi :D

hangi etiketle aga

heryeri feth ediyoruz vadi farkı

Bölüm yine beklentinin altındaydı malesef.. kaza sonrası senaryo bana göre durdu.. ilk başlarda ki tempoyu iyice kaybettik.. ben dönüp dolaşıp yine süreye bağlıyacağım büyük sorunu. Şuan ki senaryo ekibi 120 dakikalık bir bölüm yazacak güçte değiller.. bunu boş yere zorlamaya gerek yok. Bu bölümde mesela.. ben 120 dakikalık bir olay göremiyorum.. özelikle de bu gibi bölümleri kısa tutmaları gerekir ki, bölümler durgun olmasına rağmen keyif versin. Her seferinde dile getirdim zaten.. hızlı geçişler yapılmalıdır.. boş diyaloglar içeren sahneleri çekmeye gerek yok.. bütün bölümü alt üst ediyor bazen..
Akif karakteri bir türlü yerine oturamadı.. bu karakteri düzgün şekilde yazsalar kimse eleştiri yapmaz.. ama saçmalıkların sonu kesilmiyor.. Pusat karakterinde de aynı sorun var.. karakter çok fazla şişiriliyor.. aksiyon sahnelerine daha fazla özen gösterilmeli.. aracın arkasından boş boş ateş etmeler.. çatışma sahnelerinde tüm araçların kurşun geçirmez olması.. kurşunların önüne atlamalar.. vs. Sagir ve Tilki karakterlerine daha fazla özen gösterilmeli..

Tapatalk 2

Bölüm geçen haftaya göre oldukça sönük kaldı maalesef senaryo durgun ilerledi ustanın sahalara dönmesi lazım yeniden. :D

Son sahne beni benden aldı adeta tüm bölümü unutturdu herkesin toplanması ve menemen gerçekten çok iyiydi. :D

bölüm sadece iyiydi bizim beklentilerimizin altında kaldı en azından benim için öyle oldu vadide senaryoda ters giden işler var

arkadaşlar senaryo ekibinde selman kayabaşı yok bütün sıkıntı orda güçlü bir senarist bulmaları şart

evet abi kesin çünkü hepiniz fark etmişsinizdir sezon başındaki 3. bölümden sonra senaryonun nereye gittiği belli değildi şuandada hanedanlara giriş yapmaya çalışıyolar ama altından kalkıcaklarını hiç sanmıyorum
aga senin verdiğin bilgilere saygı duyorum yalnız selman kayabaşı senaryo danışmanlığına devam ediyor diye düşünüyorum