Kurtlar Vadisi Pusu 239.Bölüm Yorumları

Menemen'i gördükten sonra karnım çok acıktı kalkıp yemek hazırlayacağım. Hadi bana eyvallah. Sizlerde Allah'a emanet olun. :)

Aga,agalar şimdi namazinizi kilin dualarinizi edin Vadi yarin iyi reytingler alsin
aga namazı karıştırma şimdi o Allah ın emri
Allah herkese namazında niyazında olmayı ve ibadetlerini eksiksiz yerine getirmeyi nasip eylesin
bu vesileyle herkesin cuması mübarek olsun :D

- Böyle Reklam Politikasi olmaz arkadas! Dört tane yaklasik 15 er dakikalik reklam arti ara reklamlar. 20 dakika dizi 15 dakika reklam oynuyor.

- Pusat Sahneleri bu Diziye sart. Pusat ve yeni kurulan Konsey Diziye iyi gelecek.

- Tilki her gecen hafta daha etkili oluyor. Sezon sonunda Polat ile kapismasi zevkli olacaktir...

- Polat'in hanedanlar ve yeni cizilecek haritalar hakkinda konusmalari güzeldi...

Genel olarak bölüm durgun basladi ama son kulvard acildi. Benden 10 üzerinden 7.5 alir :) Not: Pusat-Baltazar catismasi ve Final Sahnesi olmasaydi 6 alirdi :D
çok güzel bi yorum aga hepsine katılıyorum
raskoln ve sagiri unutmayın :D

aga namazı karıştırma şimdi o Allah ın emri
Allah herkese namazında niyazında olmayı ve ibadetlerini eksiksiz yerine getirmeyi nasip eylesin
bu vesileyle herkesin cuması mübarek olsun :D

çok güzel bi yorum aga hepsine katılıyorum
raskoln ve sagiri unutmayın :D
Amin aga tum Müslüman aleminin Cumasi mübarek olsun

Bende onu diyorum iste sadece Cumadan Cumaya degil her gun 5 vakit namazlarini Allah rizasi icin kilsinlar :)
İnşallah başlayıp bırakmadan kılarlar :) Allah c.c yapmış ve yapacağımız hayrı hasanatı dergahı izzetinde kabullerin en güzeliyle kabul eylesin :) bi an bizim imam gibi konuştum :D

İnşallah başlayıp bırakmadan kılarlar :) Allah c.c yapmış ve yapacağımız hayrı hasanatı dergahı izzetinde kabullerin en güzeliyle kabul eylesin :) bi an bizim imam gibi konuştum :D
:D Amin. Gerçi bende imam olacagim ama namazlarimi kilamiyorum ya seytan üzerime oturuyor tövbe Yarabbim bir kiliyom bir kilmiyorum tam kilmam lazim İnsallah su pis seytani uzerimden atip kilarim hepsini tam

aga senden müezzin olur :D bende biraz eğitimle imam olabilirim aslında ama çok geç artık ramazanda teravi kıldırdığım zamanlar oluyordu :D o mübarek mertebeye ulaşmak kolay değil

:D Amin. Gerçi bende imam olacagim ama namazlarimi kilamiyorum ya seytan üzerime oturuyor tövbe Yarabbim bir kiliyom bir kilmiyorum tam kilmam lazim İnsallah su pis seytani uzerimden atip kilarim hepsini tam
inşallah bi an önce at vede herşeyi şeytana yükleme seni namazdan alı koyan şeytan değil nefsin :)

aga senden müezzin olur :D bende biraz eğitimle imam olabilirim aslında ama çok geç artık ramazanda teravi kıldırdığım zamanlar oluyordu :D o mübarek mertebeye ulaşmak kolay değil
Aga İmam olmak kolay degil yalniz. Kuranin en az yarisini ezberlemen lazim. Arapcan olmasi lazim. Bende Arapca yok ama baraj olmadigi için Kuran dersi ile kurtariyoruz Allahtan ama yeterlilikle biteriz

aga olursun inşallah ya yaptığımız herşey boş şuanda burda vadiyi yorumlamamız bile boş aslında buraya ayıracağımız vakti Allahı zikretmeye ayırsak daha fazla kazanırdık bize bölüm nasıl gidiyo diye sormicaklar verdiğim nefesleri nereye harcadın dicekler :(

Aga İmam olmak kolay degil yalniz. Kuranin en az yarisini ezberlemen lazim. Arapcan olmasi lazim. Bende Arapca yok ama baraj olmadigi için Kuran dersi ile kurtariyoruz Allahtan ama yeterlilikle biteriz
onun için diyorum ya aga ufak yaştan itibaren eğitim almak lazım çok zor

aga olursun inşallah ya yaptığımız herşey boş şuanda burda vadiyi yorumlamamız bile boş aslında buraya ayıracağımız vakti Allahı zikretmeye ayırsak daha fazla kazanırdık bize bölüm nasıl gidiyo diye sormicaklar verdiğim nefesleri nereye harcadın dicekler :(
tabi ki aga orası öyle ama bu kadar da olacak bişey olmaz ibadetlerini yaptıktan sonra vadiyi de izlersin yorumlarsında herşeyi yaparsın ama ibadetlerini yaparsan