hahaha amon tilki polat üçlüsünü görmek isterdim menemen yerkenyok brandon da olsaydı polata melemen yaparken yardım ederdi tuzunu kontrol ederlerdi
saçma gereksiz ve klasik buluyorum![]()
hahaha amon tilki polat üçlüsünü görmek isterdim menemen yerkenyok brandon da olsaydı polata melemen yaparken yardım ederdi tuzunu kontrol ederlerdi
saçma gereksiz ve klasik buluyorum![]()
tilki ve polat aynı anda melemeni ağzılarına atıyolarmış sevgililer gibi tersten ulan düşünmesi bile komik yahahaha amon tilki polat üçlüsünü görmek isterdim menemen yerken![]()
aynen abi bende sana katılıyorum Algis amon görüşmesi bekliyodum açıkçasıSon sahne haric buna o cok begenilen pusat sahneside dahil.rezaletin son perdesi diyorum .bu bolum benim icin cop bir bolum ne yazik ki
burada pusat müzik eşliğinde odunları tek hamlede kırması gerekiyordu bence ama 2. odunu kıramıyor farkındaysanız orada sahneyi kesmiyorlar devam ediyorlar bozuntuya vermeden pusatta braz rezil oluyor odun kırılmayıncaişte mükemmel son sahne(akif hariç)
gerçekçi olsun istemişler işte adamı akif gibi şişirmiyolar ama orda akif olsaydı bırak 2 hamlede kırmayı 5 tanesini bi hamlede kırdırırlardıburada pusat müzik eşliğinde odunları tek hamlede kırması gerekiyordu bence ama 2. odunu kıramıyor farkındaysanız orada sahneyi kesmiyorlar devam ediyorlar bozuntuya vermeden pusatta braz rezil oluyor odun kırılmayıncabozuntuya vermeden devam etmişler sahneyi kesip tekrar çekmeden
![]()
aga biraz ara ver acelen neŞimdi indirip yeniden izlicem. Saat 11.55 gibi olsaydi dvd de seyrederdim ama vakit cok geçti bilgisayardan seyredecegim İnşallah
gerçekçi olsun istemişler işte adamı akif gibi şişirmiyolar ama orda akif olsaydı bırak 2 hamlede kırmayı 5 tanesini bi hamlede kırdırırlardı![]()
Şimdi indirip yeniden izlicem. Saat 11.55 gibi olsaydi dvd de seyrederdim ama vakit cok geçti bilgisayardan seyredecegim İnşallah
cnmm kütük kırılmayınca pusatı canlandıran çocuk napıcağını şaşırıyor ve aceleden hemen kütüğü yan yatırıp yan şekilde vuruyor kisme kütüğe o şekidle vurmaz oan napıcağını şaşırıyor sahne kesilmediği için ve yine kıramıyor eminim o sırada dik vur diye talimat almıstır yandan ve 3.denemesinde kırıyor kurtuluyor yanıgerçekçi olsun istemişler işte adamı akif gibi şişirmiyolar ama orda akif olsaydı bırak 2 hamlede kırmayı 5 tanesini bi hamlede kırdırırlardı![]()
yok be çiğdem normal bi seyir işte niye kesmesinler çok mu zor sanki sahneyi kesmek abartmacnmm kütük kırılmayınca pusatı canlandıran çocuk napıcağını şaşırıyor ve aceleden hemen kütüğü yan yatırıp yan şekilde vuruyor kisme kütüğe o şekidle vurmaz oan napıcağını şaşırıyor sahne kesilmediği için ve yine kıramıyor eminim o sırada dik vur diye talimat almıstır yandan ve 3.denemesinde kırıyor kurtuluyor yanı![]()
ben akifi sevmedim sevmicem hüsnü bile daha iyi ondan bu arada kimse adamımı konuşmadı Raskoln kendini arıyorson sahne harbiden mest etti herkes istisnasız beğenmiştir vadi işini bilir
aga biraz ara ver acelen neyarın izlersin
aga akif kadar başına odun düşsün
![]()
vadide oluyor bunlar cnm polatın gözüne cam kaçmıstı mesala çakır döneminde sahneyi kesmemişlerdi hatta necati şaşmaz eliyle camı çıkarmaya çalısıyordu bölüm oynanırkenyok be çiğdem normal bi seyir işte niye kesmesinler çok mu zor sanki sahneyi kesmek abartmadoğal seyrine bırakmışlar
Biz o tur sahneleri cok bekleriz dahaaynen abi bende sana katılıyorum Algis amon görüşmesi bekliyodum açıkçası
aga konuştuk ya raskol nadamın dibi dibiben akifi sevmedim sevmicem hüsnü bile daha iyi ondan bu arada kimse adamımı konuşmadı Raskoln kendini arıyor![]()
evet abi kaan girgin iyi oyuncuda abi senaryoyu yazacak adam yok işte sıkıntı ordaBiz o tur sahneleri cok bekleriz dahahep ayni sahneler cahit fehminin evine gider dedikodu yapar ve evdeki kostebek kizin sirrini aninda cozer pusat baltazarla vurusurlat ama herkes olur sadece ikisi kalir resmen mermilere meydan okuyorlar ben kaan girginden cok umitliydim oda fos cikti onunda dedikoducu arkadasi mete bey cikti birkac bolumde onlarin dedikodularini dinleriz .o eski konsey aklima geldi.hepsi birbirinden agar adamlardi tamam onlarfa bol bol.konusurlardi ama icraatlerini de yapsrlardi .fehmi can cahit uclusu konusma erbablari olmuslsr her hafts ayni.sahne ve muhabbetler vs.......
Adama lafim yok karakter uzerinden konusuyorum.he birde rascoln sahneleri muthistievet abi kaan girgin iyi oyuncuda abi senaryoyu yazacak adam yok işte sıkıntı orda
evet ya rascoln harika adam hatalarından iyiki dönmüşler adamı öldürüceklerdi hatta kendi hesabındanda son bölümüm yazmıştı ama iyiki kaldı sahneleri harika tilkiyede iyi senaryo yazıyolar inşallah çaplarını genişletirler.Adama lafim yok karakter uzerinden konusuyorum.he birde rascoln sahneleri muthisti![]()
abi düne kadar raskoln ölsün diyordun şimdi ölmesini istemezsin heraldeAdama lafim yok karakter uzerinden konusuyorum.he birde rascoln sahneleri muthisti![]()