aga necati abi kaza yapmadan önceki bölümlerde bariz sıkıntılar vardı bunu hepimiz gördük.aga senaryodaki sıkıntı necati şaşmaz dan dolayı olduğunu düşünüyorum, selman kayabaşı nın vadide olduğından nerdeyse eminim
aga necati abi kaza yapmadan önceki bölümlerde bariz sıkıntılar vardı bunu hepimiz gördük.aga senaryodaki sıkıntı necati şaşmaz dan dolayı olduğunu düşünüyorum, selman kayabaşı nın vadide olduğından nerdeyse eminim
aga illaki sıkıntılar vardıda bence on numaraydı senaryo , yalnız dört bölümdür sıkıntı var aga ben daha ümitliyimaga necati abi kaza yapmadan önceki bölümlerde bariz sıkıntılar vardı bunu hepimiz gördük.
aga hiç kusura bakmasınlar vadiye 2 hafta daha şans veriyorum eğer 2 haftada senaryoda tıklanma olmazsa vadiyi zaten kanal d yönetimi bitirmeye çalışıyor bunu en başından söylüyorum ve işte asıl tehlike çanları ozaman çalmaya başlicakaga illaki sıkıntılar vardıda bence on numaraydı senaryo , yalnız dört bölümdür sıkıntı var aga ben daha ümitliyim
evet aga haklısınaga hiç kusura bakmasınlar vadiye 2 hafta daha şans veriyorum eğer 2 haftada senaryoda tıklanma olmazsa vadiyi zaten kanal d yönetimi bitirmeye çalışıyor bunu en başından söylüyorum ve işte asıl tehlike çanları ozaman çalmaya başlicak