Kurtlar Vadisi Pusu 239.Bölüm Yorumları

Sahnenin devamı hayal kırıklığı yarattı ondan konuşmuyor olabiliriz. O sahnede isterdim ki Pusat ve Baltazar teke tek kozlarını paylaşsın.

bi de diğer yandan düşün aga reklamda kaybedilecek seyirci oranı en aza indi
yav ne reaksiyonu reaksiyonu takan kim sen söyleyince şimdi aklıma geldi
kimse oraya gitmez merak etme
o sahnede seyrici tutulmuştur bunun canlı örneği bizim evde oldu çünkü

Herkese iyi geceler
iyi geceler aga

Sahnenin devamı hayal kırıklığı yarattı ondan konuşmuyor olabiliriz. O sahnede isterdim ki Pusat ve Baltazar teke tek kozlarını paylaşsın.
aga yaşlı baltazarla pusat ne kapışacak teke tek 10 saniyede pusat yerle bir ederdi olması gerektiği gibi bitti

@papuleoo nun dediği gibi hanedanlar konusunda bize daha farklı bilgiler sunmaları lazımdı.Bilineni ısıtıp önümüze koydular.Birde çok fazla gereksiz sahne vardı.

aga fragmanı cidden beğenmemiştim tabi bu kadar eleştiri yapmak falan onlar totem içindi 😛

- Böyle Reklam Politikasi olmaz arkadas! Dört tane yaklasik 15 er dakikalik reklam arti ara reklamlar. 20 dakika dizi 15 dakika reklam oynuyor.

- Pusat Sahneleri bu Diziye sart. Pusat ve yeni kurulan Konsey Diziye iyi gelecek.

- Tilki her gecen hafta daha etkili oluyor. Sezon sonunda Polat ile kapismasi zevkli olacaktir...

- Polat'in hanedanlar ve yeni cizilecek haritalar hakkinda konusmalari güzeldi...

Genel olarak bölüm durgun basladi ama son kulvard acildi. Benden 10 üzerinden 7.5 alir
Not: Pusat-Baltazar catismasi ve Final Sahnesi olmasaydi 6 alirdi

yav bu kocamın ailesi hiç reklama girmiyor herhalde ne zaman baksam saat 11:30 akadar hiç reklema girdiğini görmedim

beyler hanedanlar konusunu en basidinden başlayarak anlatıyolar bakın siz onların düşündüğü gibi düşünmüyosunuz bu diziyi sadece biz izlemiyoruz ki yaşlı dede de izliyor bu konuda
sıfır bilgisi olan bi adamda

mesela babam pek anlamaz bunları öğrenebilir belki daha ötesine geçseler hiçbişey anlamaz hee sen ben anlarız orası ayrı ama tüm herkesi düşünmek zorundasın
yoksa biz tam bu konuları işliyoruz isterim ki en derinine kadar anlatsınlar
ki bu işin uzmanı vadide unutmayın selman kayabaşı

arkadaşlar recep agam söyleyince reaksiyonu açtım onur tan kendini oynatıyor doktor olmuş ameliyat yapıyor