Kurtlar Vadisi Pusu 239.Bölüm Yorumları

Ulan bir adam kendi ayağın akurşun sıkramı ne güzel dizide yıllardır oynuyorsun, dizinin yayından kalkma gibi derdi yok, başka dizilerde olduğu gibi para problemi yaşandığıda duymadık eee daha ne diye diziyi bırakıp gidersin şimdi oturup derdine yansın. :)
egosuna yenik düştü aga 1 numara olmak polat alemdar olmak niyetindeydi yazık etti kendine çok yazık
gerçekten abdülhey en sevdiğim adamların başında geliyordu

necati şaşmaz zaten bu sahneyi kenan çoban gibi adamlara cevap olsun diye çekiyor birde abdülheyi masasınamı davet edicek hahaha :F:F:F

Bölüm hakkında yorumum: bence bölüm san sahne belki bütün oyuncuları bir arada gördük diye sevindik onun dışında bölüm pek iyi değildi. Bölüm de çok gereksiz sahneler vardı mesela leyla safiye elif sahneleri çok vardı. Ayrıca hanedanlar konusu hiç ilgimi çekmedi ben.farklı şeyler beklerken hep bildiğimiz şeyleri anlattılar. Afrikanın bölünmesi ve sömürülmesi bunları zaten biliyorduk farklı şeyler anlatsalar daha iyi olurdu. Mesela ihtiyarlar heyeti veya tapınakçılar gibi bir.konu bekliyordum. Bölüm olarak cahit ve girişte tilki sahnelerini beğendim :) son sahne zaten süperdi :)

aga sen demek istediğimi anlamıyorsunki ben akifi diziden çıkarsınlar demiyorum senaristler adamı tepemize çıkartmasınlar diyorum lafları beni irrite ediyo.:D
tepemize çıkmadı ki aga bu bölüm öyle bi sahnesi yoktu mesela sagir akifi alt etti kaçtı akifin bi başarısı yok bişey yaptığı yok
adam ne güzel gülüyor ekmeği koparıp pusata veriyor sempatik bi şekilde :kiki:

Agalar yarin icin reyting tahminleriniz ne
kesinlikle 10 reytingi geçecez aga eğer 10 reyting alamazsak forumu bırakırım kaydedin bunu Allah ın izniyle 10 üstü olacak olacak olacak o kadar :D

10 10 10 10 10 ge-le-cek
sinerji oluşturalım yeter daa :D

tepemize çıkmadı ki aga bu bölüm öyle bi sahnesi yoktu mesela sagir akifi alt etti kaçtı akifin bi başarısı yok bişey yaptığı yok
adam ne güzel gülüyor ekmeği koparıp pusata veriyor sempatik bi şekilde :kiki:
iyi tamam aga öyle olsun zaten polat döndüğü zaman geri plana atılıcak geçen sezon nasıl Onur Tana her bölümden sonra laf ettiysem bunada edicem bi süre sonra buda gider inşallah :F

Maç falanda yoktu 9-10 rahat alırız gönlünüzü ferah tutun. Reytinglere bakmadan önce bildiğiniz tüm duaları okuyun ben öyle yapıyorum. :)
kesinlikle 10 reytingi geçecez aga eğer 10 reyting alamazsak forumu bırakırım kaydedin bunu Allah ın izniyle 10 üstü olacak olacak olacak o kadar :D

10 10 10 10 10 ge-le-cek
İnsallah agalar ben en cokta bu forumda cok konusanlarin cenesi kapanmasi icin istiyorum 10 gelmesini

10 10 10 10 10 ge-le-cek
büyük lokma ye büyük konuşma aga yarın 7.50 den yukarı görmicez :D

final sahnesi çok iyiydi şahaenydi bütün bölümü unutturdu hepsinden ön plandaydı diğer olayları gölgede bıraktı yalnız ali buhara nın vs izleyici beklentiye sokmaları iyi olmadı tam da korktuğum şey başıma geldi ister stemez farklı bir beklenti içine girmiştik bu da sahnenin güzelliğinden aldığımız heyecanı azalttı @china_shangai bak adam lar mesaj çekiyor bama hani süpriz vardı diye bende işi gırgıra vurup beni keklemişler falan diye yırtmaya çalışıyorum 😀
Anladiysam @Maskeli Fedai olayim :))))tercume et birde bu yorum benim acimdan gecerli deil cok ortadan bir yorum olmus:)))))

@takas @china_shangai @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz vadici agalar, bölüm fragmanından bu yana yaptığım yorumlar benim gerçek fikirlerim değildi zaten hepiniz bunun farkındaydınız hep iyi dedim şöyşe güzel böyle güzel dedim reytinglerimiz artacak dedim olmadı bende bu sefer ağı değiştirp hep olumsz yorumlar yaptım, bu şekilde bir totem yapmak istedim , umarım yarın reytinglerde bir etkisini görürüz :A

niye kimse konuşmuyor pusat-baltazar sahnesinde full kuru sıkı kullandılar
ve süper kalite bi sahneydi silahlar ilgi çekiciydi :D

@takas @china_shangai @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz vadici agalar, bölüm fragmanından bu yana yaptığım yorumlar benim gerçek fikirlerim değildi zaten hepiniz bunun farkındaydınız hep iyi dedim şöyşe güzel böyle güzel dedim reytinglerimiz artacak dedim olmadı bende bu sefer ağı değiştirp hep olumsz yorumlar yaptım, bu şekilde bir totem yapmak istedim , umarım yarın reytinglerde bir etkisini görürüz :A
tahmin ettiğim gibi genel sohbette söylemiştim aga ama totemle motemle oalcak iş değil yarın coşarız :D

büyük lokma ye büyük konuşma aga yarın 7.50 den yukarı görmicez :D
sende büyük konuşuyosun aga göremicez diyerek
10 u geçecez söz konusu vadi ise büyük konuşulur :D

niye kimse konuşmuyor pusat-baltazar sahnesinde full kuru sıkı kullandılar
ve süper kalite bi sahneydi silahlar ilgi çekiciydi :D

tahmin ettiğim gibi genel sohbette söylemiştim aga ama totemle motemle oalcak iş değil yarın coşarız :D
ben söyledim aga onunda içine kanal d etti reytinglerin fırlicağı sırada reklama girdi işin kötüsü o anda reaksiyon yayındaydı 4 reyting direk oraya gitti geri döndüklerindede büyük ihtimal sahne sonu olmuştur.

Bölüm benim açımdan @-KADİR- in fragmanda her ne akdar totem yaptım dediyse de tırt çıktı.Çok çok fazla gereksiz sahneler vardı ve aşırı derecede durgundu.Son sahne süperdi.O menemenden canım çekmedi değil hadi :D

sen bence benden etkilendin cnm :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato