aga benim anlamadığım cahit canlı bomba olduysa nasıl kurtulacak o sahnede bişey var ama bakalımcahit ölmüyor abdülhey in vurulma sahneside hayal
Bugün sana takılma günümortada olağanüstü bir durum var kelime oyunu yapma banausta çıksın ne olursa olsun diyorum çarpıtma ifademi
![]()
aga ya orda şaşırtma var patlayan yer başkası ya da cahit yine hayal örüyo başka birşey gelmiyor aklımaaga benim anlamadığım cahit canlı bomba olduysa nasıl kurtulacak o sahnede bişey var ama bakalım
AzmI§tI karde§ diye alsana karde§ mefta oldun gittintahmin edildiği gibi şamil de mefta olmuş
patlamanın hayali olmaz agaaga ya orda şaşırtma var patlayan yer başkası ya da cahit yine hayal örüyo başka birşey gelmiyor aklıma
aga polatta şamil için gelmezdi bence şamil kim boşverakif yzünden de bazı sahneleri boşa gidyor mesela akif in yerine o mezarlıkta polat olsaydı herkesin en çok merak duyduğu sahnelerden biri olacaktı ama şimdi etkisiz konuşulmuyo bile
aga orası şamil in mezarı oldupu kesin değil kiaga polatta şamil için gelmezdi bence şamil kim boşverustanın dönüşünün sebebi bomba olmalı
aynen aga cahit ölmezapatlamanın hayali olmaz agabence patlayan yer başka bi yer
aga patlama hayal değil zaten🙂 sanki orası bana açık hava gibi geldi kumandaya basmayı dedim ben bi ihtimal ama cahit ölmez onu biliyorum
aga orası şamil in mezarı oldupu kesin değil ki
Bence eger öyleyse sacma olur asIl ba§arIsIzlIk üstad ronaldIn vahap fsha yeni geldi ne ba§arIzIslIgIfrağmana göre vahap da sanki başarısızlığından dolayı aforoz edliyor gibi anladım ben
ynen katılyorumşuan bana ölmeyecek 2 kişiyi söyleyin deseler akif ve cahit derim polatla abdülhey bile daha ölür gibi duruyolar bunlara göre![]()
Artık şu Vadi'ye gerçekten Polat'ın varisi bu olur diyeceğimiz bi oyuncu gelmeli. Gerçekten benimseyeceğimiz bi oyuncu lazım, birkaç yıl öncesinden girmeli ve bize sevdirilmeli.akif yzünden de bazı sahneleri boşa gidyor mesela akif in yerine o mezarlıkta polat olsaydı herkesin en çok merak duyduğu sahnelerden biri olacaktı ama şimdi etkisiz konuşulmuyo bile
aga polatın yerini kimse tutamaz sanmıyorum öyle biri olacağını adamın ismi bir markaArtık şu Vadi'ye gerçekten Polat'ın varisi bu olur diyeceğimiz bi oyuncu gelmeli. Gerçekten benimseyeceğimiz bi oyuncu lazım, birkaç yıl öncesinden girmeli ve bize sevdirilmeli.
Tutmasını demiyorum zaten. Mesela mezar sahnesindeki kişi Akif değil de Kara bile olsaydı konuşurduk. Kara 3 yıl önce girdi halbuki. Kara'yı nası sevdi herkes? Bir nevi de Memati'nin yerini dolduruyor adam. Buna benzer bi şey, ama daha genç birisi lazım. Bu önemli bi nokta. necati Şaşmazz önünde sonunda bırakcak bu diziyi, bırakmasa bile bu sezonkinden bile daha pasif duruma gelecektir yıllar sonrasında. O zamanları da düşünmeli Pana.aga polatın yerini kimse tutamaz sanmıyorum öyle biri olacağını adamın ismi bir marka
o yönden haklısın genç çok iyi oyuncu olan biri ekibe dahil edilmeliTutmasını demiyorum zaten. Mesela mezar sahnesindeki kişi Akif değil de Kara bile olsaydı konuşurduk. Kara 3 yıl önce girdi halbuki. Kara'yı nası sevdi herkes? Bir nevi de Memati'nin yerini dolduruyor adam. Buna benzer bi şey, ama daha genç birisi lazım. Bu önemli bi nokta. necati Şaşmazz önünde sonunda bırakcak bu diziyi, bırakmasa bile bu sezonkinden bile daha pasif duruma gelecektir yıllar sonrasında. O zamanları da düşünmeli Pana.
tespitlerin hepsine katılıyorum sen söyleyince aklıma geldi aga patlayan bomba karaların patlattıkları bombadır çünkü dışarda bekliyolar ve bombanın patlayacağını bilip saklanıyolarFragman çok iyi olmuş. Patlayan Bombayı cahit değil bence karaların operasyonda patlattıkları bomba fragman da hızlı olunca öyle görünüyor.
Abdulley konusu insaallah rüyadır. Yoksa çok kötü geçer bu hafta.
Polat fragman da hiç yok. Ancak polattan şov bekliyorum.
Akif kesin şamilın, pusat ise şurupun mezarında.
Kara gerekli operasyon için yavru vatanda.
evet aga o iş bence de öyletespitlerin hepsine katılıyorum sen söyleyince aklıma geldi aga patlayan bomba karaların patlattıkları bombadır çünkü dışarda bekliyolar ve bombanın patlayacağını bilip saklanıyolar