Kurtlar Vadisi Pusu 229.Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı

son sahne kesinlikle orası değil karalar dışarda daha orda biter mi sizce
bence çok daha bomba birşeyle bitecek emin olun

yürü aga ama fragman a o polat ın bakışını koymasalarmış iyi olurmuş iyice tekrarlanmaya başladı bu sahne :A
son kez bakıyor seneye silahlar konuşacak ustanın gözler yerine :D

frağman bomba ama eğer son sahne yoksa o zaman işte büyük bir süpriz var demektir

evet doğru bence de son sahne cahit in olursa bölümde ne olursa olsu n fiyasko bir sezon finali olur ama zannetmiyprum
Valla bu sezon ki hayal kIrIklIklarIna bakacak olursak son sahne de olabilir

Son sahnede Polat Cendere eşliğinde ofiste yürüsün ben başka birşey demiyorum reyting aletleri patlar :D

Bu arada aldığı tüyolara göre sezon finalinde inanılmaz müzikler gelecekmiş GKırdar'dan :)

Set çalışanları duyumu :D Ama garanti her sezon gibi bu sezon da enfesto müzikler gelecek.
evet sezon finallerinde manyak müzikler oluyor üstad bakalım şovunu nasıl yapacak :D sezon finalinde bu müzik eşliğinde usta sinirlenip çıksa vallahi o kadar süper olur ki ben coşarım
cenderenin bu versiyonuna hastayım @XanTier :kiki:

evet sezon finallerinde manyak müzikler oluyor üstad bakalım şovunu nasıl yapacak :D sezon finalinde bu müzik eşliğinde usta sinirlenip çıksa vallahi o kadar süper olur ki ben coşarım
cenderenin bu versiyonuna hastayım @XanTier :kiki:
Eğer Polat Armageddon'u dağıtacaksa gerçekten, %90 bu mğzik çalar. En çok bu yakışıyor o tip sahnelere.

Eğer Polat Armageddon'u dağıtacaksa gerçekten, %90 bu mğzik çalar. En çok bu yakışıyor o tip sahnelere.
polat armageddonu dağıtsında müziksiz bile olabilir gerçekten yeter artık usta çık dışarı ya

tahmin edildiği gibi şamil de mefta olmuş
tüyolar sağlam aga merak etme :D

İlk defa vadi için tüyo aldım ama kesin sağlamdır Gökhan Kırdar her bölüm döktürüyor sezon finalinde ayrı bir çalışma bekliyoruz :)
aga arada bir tüyo al ya bari kaynağını söyle ben alayım :D

polat armageddonu dağıtsında müziksiz bile olabilir gerçekten yeter artık usta çık dışarı ya

tüyolar sağlam aga merak etme :D

aga arada bir tüyo al ya bari kaynağını söyle ben alayım :D
Ne oldu da müzikten vazgeçtik? Hani kesintisiz çalsaydı? Bi fikri savunacaksan tutarlı olacaksın arkadaş! :lol:

Forum İstatistikleri

Konular
176,496
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto