legolas9900
Favori Üye
Yaz geldi artik beklemeyin bu sene 12 al basina koy15-16'dan aşağıya hiç inmiyon nerde o rakamlar?![]()
Kurtlar Vadisi bir efsanedir ama gittiği çizgiyi bozmadan tadında bitmesi de onun büyüklüğünü gösterir seneye de böyle giderse dayanamaz artık seyirci.vadi eski vadi değil kabul ama vadinin ölüsü yeter beniim takip ettiğim tek dizi vadi uzun yıllar devam etmeli
zar zor 11 aliyor sen 12 diyorsunYaz geldi artik beklemeyin bu sene 12 al basina koy
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Ben diyorum ki aga 12 alsin basina koysun ne demek bu ?zar zor 11 aliyor sen 12 diyorsun![]()
öyle deme be bu sene zor zamanlar atlattılar, seneye daha farklı olacaktır , umarımKurtlar Vadisi bir efsanedir ama gittiği çizgiyi bozmadan tadında bitmesi de onun büyüklüğünü gösterir seneye de böyle giderse dayanamaz artık seyirci.
büyük ihtimalle son sahne olucakMr. Key´in sahnesi son sahne mi acaba![]()
geçen hafta nasıl uzundu bu hafta da kısaldı 🙂Bolum ne cabuk bitti yaaa
aynı yerde bitttiHacılar konu açıyordum dizinin finalini kaçırdım söylerseniz sevinirim.![]()
Aynengeçen hafta nasıl uzundu bu hafta da kısaldı 🙂
Hiçbir şey göstermedi mi hadi ya bu akşam dizinin süresi çok kısaydı o zaman.geçen hafta nasıl uzundu bu hafta da kısaldı 🙂
aynı yerde bittti
öyle gözüküyor son 2 bölüme girdik sezon bitti sayılr 🙂AynenBence 229 olacak sezon finali