Kurtlar Vadisi Pusu 227. Bölüm Yorumları

Aga sen beğenebilirsin ama bana göre sezonun en kötü bölümlerinden biri yan karakterlerin gereksiz uzun sahnelerinden oluşan bir bölümdü genellikle ben bu diziyi Polat Alemdar için izliyorum Mematiden sonra bu kadar basit ben ne Akifi tanırım ne Zülfikarı nerde o eski günler Polatın sahalarda olduğu İskenderle olan mücadelesi efsane sahneler nerde ben mi göremiyorum onu geçtim geçen sezonu mumla arıyoruz Sencerler Adil Beyler bana göre bu sezon 2-3 bölüm haricinde fiyaskodur komple konsept olarak seneye takviye şart kanal değişikliği şart eskisi gibi olmayacak son sezon olmalı çünkü Necati Şaşmaz sanırım yoruldu artık bu işten..
aga katıldığım noktalar var ama özellikle 'dizi polat alemdar için izliyorum' kısmı şaşırttı beni
açıkçası ben vadiyi karakterler için izlemiyorum senaryosu için kısaca herşeyi için izliyorum taib polat alemdar ayrı bir marka ama durumu anlamamız lazım vadinin bizde kredisi tükenmez. bakın panadan raci şaşmaz ayrıldı senaristler ayrıldı ve birkaç set çalışanı da ayrıldı üst düzey ozan aksungur gibi bunlarda bahadır ve cüneytle gittiler
yani biz bu durumu anlayamayacaksak kim anlayacak tamam ben bu durumdan memnun muyum herkes gibi hayır biz polatı istiyoruz. ama Necati Şaşmaz senaryoyu kendisi yazıyor yapımcılığı kendisi yapıyor adam evli çocuğu var pana film içinde sorunlar var. raci şaşmaz la sorunları var yani var oğlu var ve bu sezonu bi şekilde bitirip yeni sezonda bomba gibi dönmeyi hedefliyolar. yani bu sezon bitmeden polat dö-ne-mez seneye kesin dönecek necati şaşmaz bu işten yorulsaydı diziyi bitirirdi bu adamın yaptığını varya hiçkimse yapmadı yapmazda. adam montajından senaryosuna herşeyle ilgileniyor şirkette yattığı haberlerini görüyoruz bu adam daha ne yapsın
valla sizi bilmem ben kendi adıma konuşayım ben şuan için ana itibariyle en zevk aldığım dizi yine vadidir. başka dizi var mı piyasada söyleyin bana :D vadinin şu sıkıntılı ödnemi bile yine güzel bölümler izletiyor açıkçası ben son bölümleri çok beğeniyorum bu sezonda süper bölümler izlediğimizi düşünüyorum ama kötü bölümlerde fazlaydı.
diğer dizilere bakalım karadayı 2. sezonunda her bölümü berbat desek yeridir senaryo diye bişey yok.
kaçak a bakalım vadiden sonra takip ettiğim tek dizi. daha 1 sezonunda senaryo karakter diye bişey yok
yani vadiyi eleştirelim tamamda diğer faktörleri de göz önünde bulunduralım. bu dizi hepimizin vadisi :D
sadece sezon finalini bekleyin sadece yeni sezonda neler olacağını göreceksiniz aga polat kesinlikle yeni sezonda sahalarda olacak yani buna adım ve soyadım kadar eminim

son olarak atv denen kanal resmen vadi üzerine oynuyor yeni sezonda kanal değiştirecek diye bilerek reklam süreleriyle oynuyor ve diziyi düşürmeye çalışıyor vadi ayrılsın bi daha bu kanalı izlemem net. vadi nerde biz orda İnşallah Show tv ye geçeriz

gereksiz sahneler olduğu doğrudur hele şu safiye beni öldürüyor öldürüyor bunu kim öldürürse o benim adamım olacak :D İnşallah Mr.Key olur bu isim :D

bu arada süre çok kısaydı karadayı 1 saat daha fazla sürüyor 12.20 de bitiyo :D

Son düzenleme:
Gayet sıkıcı bi bölümdü. Sezon sonu hep böyle geçiyor.
İzlediğim 10 dakikadan net 6'sı boştu.

Yahu, Ebru'nun sahnesini bu kadar ruhsuz çekmeyi nasıl başarıyor ya? Bu kadar mı etkilemez bi sahne. Adam akıllı bi yönetmen olsa orada ağlatırdı be!

Sabır sabır da bi yere kadar. 2 yıldan fazladır bu adama katlanıyoruz. Ne için? Sadece 2 kelime için: Kurtlar Vadisi

Tapatalk

Bölüm fragmandakinin aksine kötü bir bölümdü.İlk 45 dk lık aksiyon zevkinden sonra dizi git gide tempoyu düşürdü ve sıkıcı bir hal aldı.Vadi için her hafta toparlansın toparlansın diyoruz ama bir türlü toparlanmıyor.Sezon finali biran önce olsun ve sezonu kapatalım ve seneye bomba gibi dönelim.

Onur Tan duygusal sahnelerde sıfırın altında eksilerde artık kovulmalı bence de

Eğer böyle gidip sadece Vadi'nin adını kirletecekse, bitsin daha iyi. Bunu da ilk defa söylüyorum. Ben dandik bi Vadi istemiyorum. Bu şekilde hatırlanmasını istemiyorum. Eski bölümleri izleyip durmaya razıyım.

Tapatalk

yeni sezon herşeyin ilacı olacaktır ben güveniyorum ustaya

Eğer böyle gidip sadece Vadi'nin adını kirletecekse, bitsin daha iyi. Bunu da ilk defa söylüyorum. Ben dandik bi Vadi istemiyorum. Bu şekilde hatırlanmasını istemiyorum. Eski bölümleri izleyip durmaya razıyım.

Tapatalk
Eski Vadi gelsin dememiz 5.sezondan itibaren başladı ve 6.sezon da böyle devam etti.7.sezon efsanevi bölümler izlettiler.Tam 8.sezon daha güzel olacak derken bir anda dibi gördük.

Hatirlayin gecen sezonun sondan 3.bölümünü kacirniatim ben sizde demiştiniz bana üzülme kotu bölümdü diye :D Bu sezonda sondan 3.bolum kotu . 228 ve 229 bomba pkur

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

21 sayfa olmuş konu bölüm beklentinin biraz altında da kalsa vadi izlemek bi başka oluyor

herkese iyi geceler daha sınava çalışacam :(

yeni sezon herşeyin ilacı olacaktır ben güveniyorum ustaya
Necati Şaşmaz'ın elinden bi şey gelmez. Yapabileceği en iyi şey ancak birkaç küçük adım.
1. Dizi çok uzun. TV şartları bu şekilde. Bu düzeltilemez.
2. Dizinin maliyeti çok yüksek. Özellikle son 1 2 ayda maliyeti rahat karşıladıklarını hiç sanmıyorum. Sıkıntı kesin var mali yönden.
3. Oyunculuklar tek tük birkaçı dışında kötü. Yönetmen sayesinde iyiler bile amatör gibi oynuyor. Üstün yetenek... Anca sette resim çektirsin inek.
4. A\B oranları çok düşük.

Türkiye, Kutlar Vadisi 'ne göre değil artık. Uyuşmuyor dizi sektörüyle.

Tapatalk

21 sayfa olmuş konu bölüm beklentinin biraz altında da kalsa vadi izlemek bi başka oluyor

herkese iyi geceler daha sınava çalışacam :(
Allah yardimcin olsun aga bizim sinavlar bitti rahatim ben :A Sinifi 1 kirikla atlattik o da temelini göremediğim Arapça :(

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Necati Şaşmaz'ın elinden bi şey gelmez. Yapabileceği en iyi şey ancak birkaç küçük adım.
1. Dizi çok uzun. TV şartları bu şekilde. Bu düzeltilemez.
2. Dizinin maliyeti çok yüksek. Özellikle son 1 2 ayda maliyeti rahat karşıladıklarını hiç sanmıyorum. Sıkıntı kesin var mali yönden.
3. Oyunculuklar tek tük birkaçı dışında kötü. Yönetmen sayesinde iyiler bile amatör gibi oynuyor. Üstün yetenek... Anca sette resim çektirsin inek.
4. A\B oranları çok düşük.

Türkiye, Kutlar Vadisi 'ne göre değil artık. Uyuşmuyor dizi sektörüyle.

Tapatalk
ne desem boş yeni sezon diyorum bence sadece sabır zaten sezon bitti :D

aga katıldığım noktalar var ama özellikle 'dizi polat alemdar için izliyorum' kısmı şaşırttı beni
açıkçası ben vadiyi karakterler için izlemiyorum senaryosu için kısaca herşeyi için izliyorum taib polat alemdar ayrı bir marka ama durumu anlamamız lazım vadinin bizde kredisi tükenmez. bakın panadan raci şaşmaz ayrıldı senaristler ayrıldı ve birkaç set çalışanı da ayrıldı üst düzey ozan aksungur gibi bunlarda bahadır ve cüneytle gittiler
yani biz bu durumu anlayamayacaksak kim anlayacak tamam ben bu durumdan memnun muyum herkes gibi hayır biz polatı istiyoruz. ama Necati Şaşmaz senaryoyu kendisi yazıyor yapımcılığı kendisi yapıyor adam evli çocuğu var pana film içinde sorunlar var. raci şaşmaz la sorunları var yani var oğlu var ve bu sezonu bi şekilde bitirip yeni sezonda bomba gibi dönmeyi hedefliyolar. yani bu sezon bitmeden polat dö-ne-mez seneye kesin dönecek necati şaşmaz bu işten yorulsaydı diziyi bitirirdi bu adamın yaptığını varya hiçkimse yapmadı yapmazda. adam montajından senaryosuna herşeyle ilgileniyor şirkette yattığı haberlerini görüyoruz bu adam daha ne yapsın
valla sizi bilmem ben kendi adıma konuşayım ben şuan için ana itibariyle en zevk aldığım dizi yine vadidir. başka dizi var mı piyasada söyleyin bana :D vadinin şu sıkıntılı ödnemi bile yine güzel bölümler izletiyor açıkçası ben son bölümleri çok beğeniyorum bu sezonda süper bölümler izlediğimizi düşünüyorum ama kötü bölümlerde fazlaydı.
diğer dizilere bakalım karadayı 2. sezonunda her bölümü berbat desek yeridir senaryo diye bişey yok.
kaçak a bakalım vadiden sonra takip ettiğim tek dizi. daha 1 sezonunda senaryo karakter diye bişey yok
yani vadiyi eleştirelim tamamda diğer faktörleri de göz önünde bulunduralım. bu dizi hepimizin vadisi :D
sadece sezon finalini bekleyin sadece yeni sezonda neler olacağını göreceksiniz aga polat kesinlikle yeni sezonda sahalarda olacak yani buna adım ve soyadım kadar eminim

son olarak atv denen kanal resmen vadi üzerine oynuyor yeni sezonda kanal değiştirecek diye bilerek reklam süreleriyle oynuyor ve diziyi düşürmeye çalışıyor vadi ayrılsın bi daha bu kanalı izlemem net. vadi nerde biz orda İnşallah Show tv ye geçeriz

gereksiz sahneler olduğu doğrudur hele şu safiye beni öldürüyor öldürüyor bunu kim öldürürse o benim adamım olacak :D İnşallah Mr.Key olur bu isim :D

bu arada süre çok kısaydı karadayı 1 saat daha fazla sürüyor 12.20 de bitiyo :D
Aga Vadi tabiki Polat Alemdardan ibaret değil ama günümüz senaryosunda onsuz olmaz artık Abdülhey eski Abdülhey değil Erhan desen zaten ölü gibi nerede o Pürmüzler Nevzatlar Kazımlar vs raconlar hiç biri kalmadı Polat resmen iyi kalpli baba rolüne büründü bu sezon resmen bıkmış gibi ayrıntılara girersek senaryo arada bir ters köşe yapsada maalesef vasat Necati Şaşmaz usta bir oyuncudur ama senaryo yazacak düzeyde değil seneye takviyeler şart yönetmene gelecek olursak duygu sahneleri Arka Sokakları aratmamaya başladı hiç etkilenmiyoruz acilen gitmesi lazım eskiden olsa hiç bir sahneden sıkılmazdım Ömer Baba bile hikayeleri ile güzel gelirdi ney çalardı ne bileyim Ebru sanatını yapardı Polat onunda ama şimdi bakıyorum her şey çok sıradanlaştı yani birşeylerin değişmesi lazım artık. :)

Bu resim koparttı beni :A
W28OqP.jpg

Bölümün Yazete'de an itibariyle izlenme sayısı 1,033,902
onun reklam verenler ve kanal açısından pek bir önemi yok kardeş
bu sene ne yazık ki senaryoda ve reytinglerde inanılmaz düşüş var
seneye ne yapıp edip senaryoyu necati şaşmaz ve ekibinden almaları lazım çünkü dizi çok sıradanlaştı ne gizem var ne de heyecan dizi başlıyor ve bitiyor hep bilindik konular ve sonuçları acil ve acil müdahale ve kanal değişikliği şartoğlu şart
burada birçok kişi kanal d ye çok karşı inan bende karşıyım ama dizinin düzelmesi için kanal d büyük bir fırsat olacak onlarda uyanık dizi düşüşteyken anlaşma yoluna gidip maddi anlamda ellerini güçlendirme yolundalar bir de tabi eğer kanal d de olursa bence bunun böyle gidemiyeceğini yeni usta oyuncular ve yeni senaryo grubunun elzem olduğunu onlarda dikte edeceklerdir

onun reklam verenler ve kanal açısından pek bir önemi yok kardeş
bu sene ne yazık ki senaryoda ve reytinglerde inanılmaz düşüş var
seneye ne yapıp edip senaryoyu necati şaşmaz ve ekibinden almaları lazım çünkü dizi çok sıradanlaştı ne gizem var ne de heyecan dizi başlıyor ve bitiyor hep bilindik konular ve sonuçları acil ve acil müdahale ve kanal değişikliği şartoğlu şart
burada birçok kişi kanal d ye çok karşı inan bende karşıyım ama dizinin düzelmesi için kanal d büyük bir fırsat olacak onlarda uyanık dizi düşüşteyken anlaşma yoluna gidip maddi anlamda ellerini güçlendirme yolundalar bir de tabi eğer kanal d de olursa bence bunun böyle gidemiyeceğini yeni usta oyuncular ve yeni senaryo grubunun elzem olduğunu onlarda dikte edeceklerdir
evet haklısın abi ben bu konuda @takas'ın dediği gibi seneyi bekliyorum,kanal d ye geçmesine bende karşıyım kanal değiştirmeliyiz evet ama değiştireceksek o kanal show tv olmalı