Kurtlar Vadisi Pusu 227. Bölüm Yorumları

işte vadinin böyle manevi konulara değer vermesi ve herkesin bir şekilde bu konulara dikkat çekmesi benim gözümde farklı bir noktaya çıkartıyor

baytar geldi rakibini öldürdü ve işi de bağladı temiz iş 🙂

10 dakika geçti yine reklam yarın Ab'de Arkadaşım Hoşgeldin'i bırak Aramızda Kalsın'da geçer bizi.:(

hay atv gibi senin reklam düzenine daha yeni reklam verdin be

10 dakika geçti yine reklam yarın Ab'de Arkadaşım Hoşgeldin'i bırak Aramızda Kalsın'da geçer bizi.:(
Reytingler önemli değil yaz geldi reytingler düştü yoksa yine 15-16'lari gorurduk gecen seneyi hatirlayin

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Bo1A0AhIAAAElt3.jpg:large

bölümün en güzel sahnelerindendi bence

yav aga artık her bölüm polat polat demeyin vallaha bana gına geldi yen isezonda dönecek adam senaryoyu yazıyor herşeyi o yapıyor dö-ne-mez
sezon finalinde bombalar patlayacak ve yeni sezonda dönecek işte her bölüm polat niye dönmedi denmesini saçma buluyorum bende çok isterim ama durum bu bütün yük ustada :D

safiye karakteri o kadar gereksiz o kadar gereksiz ki nefret ettirdi cahitle beraber gebersinler bu ne la :D
profösör herkesin tahmin ettiği gibi tapınakçı sütlü kahveden anladık :D yüce majeste de olma ihtimali yüksek :D
Mr.Key on numara ya favori karakterim oldu müthiş :D saha adamlarını çok severim
ve asıl bomba BEYEFENDİ oldu :D tak diye 2 yıl sonra geri döndü adamın sesi tipi herşeyi karizma kesinlikle vadide böyle oyunculara ihtiyaç var konuşması bile yeter çok süper oyuncu vadiye yakışıyor
mete aymar dönek resmen bi orda bi burda :D
@Polat Şaşmaz aga bu kadar ezbere konuşma ya hala meryem hanım metenin annesi diyosun Allah ım ya :D
Leyla gereksiz karakter ama güzel ölsün yine de :D

Aga sen beğenebilirsin ama bana göre sezonun en kötü bölümlerinden biri yan karakterlerin gereksiz uzun sahnelerinden oluşan bir bölümdü genellikle ben bu diziyi Polat Alemdar için izliyorum Mematiden sonra bu kadar basit ben ne Akifi tanırım ne Zülfikarı nerde o eski günler Polatın sahalarda olduğu İskenderle olan mücadelesi efsane sahneler nerde ben mi göremiyorum onu geçtim geçen sezonu mumla arıyoruz Sencerler Adil Beyler bana göre bu sezon 2-3 bölüm haricinde fiyaskodur komple konsept olarak seneye takviye şart kanal değişikliği şart eskisi gibi olmayacak son sezon olmalı çünkü Necati Şaşmaz sanırım yoruldu artık bu işten..

Aga sen beğenebilirsin ama bana göre sezonun en kötü bölümlerinden biri yan karakterlerin gereksiz uzun sahnelerinden oluşan bir bölümdü genellikle ben bu diziyi Polat Alemdar için izliyorum Mematiden sonra bu kadar basit ben ne Akifi tanırım ne Zülfikarı nerde o eski günler Polatın sahalarda olduğu İskenderle olan mücadelesi efsane sahneler nerde ben mi göremiyorum onu geçtim geçen sezonu mumla arıyoruz Sencerler Adil Beyler bana göre bu sezon 2-3 bölüm haricinde fiyaskodur komple konsept olarak seneye takviye şart kanal değişikliği şart eskisi gibi olmayacak son sezon olmalı çünkü Necati Şaşmaz sanırım yoruldu artık bu işten..
vadi eski vadi değil kabul ama vadinin ölüsü yeter beniim takip ettiğim tek dizi vadi uzun yıllar devam etmeli